- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
LG G6 - hozza a kötelezőt, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi81
tag
Nem tudom kinek milyen képet lő sötét vagy gyenge fényviszony mellett beltérben,de most néztem a karácsonyi képeket,hát mit mondjak elég gyengék lettek!!Bezzeg a jó öreg G4-el nem volt ilyen gondom.Bánom hogy lecseréltem erre!!
-
Ricsi 1984
csendes tag
Sziasztok. Nektek is éjszaka minimálisan világít a kijelző, ha be van kapcsolva a készenléti ?
-
polar-x
tag
válasz Ricsi 1984 #6052 üzenetére
Az LCD panelnak technologiájából adodóan külön háttérvilágításra van szüksége a láthatósághoz!Más a helyzet ugye az amoleddel ahol minden egyes pixel képes önállóan fény kibocsáltásra. Lényeg az hogy az lcd panelon az egész panelt meg kell világitani még azért a pár száz pixelért is amit az AOD használ hogy láthasd! Persze lcd-n is van megoldás rá hogy csak bizonyos részek legyenek megvilágítva,de ezek tudomásom szerint caak tv fronton használatosak ( local és micro dimmin)
[ Szerkesztve ]
-
Laki
tag
Az Always On funkcio nektek is alig látszik?
-
aTe014
aktív tag
"Világosabb kijelző" funkció bekapcsolva?
Egyébként az AOD fényerejét ezen kívül a fényérzékelő is befolyásolja. Sötét szobában, ahol csak egy asztali lámpa ég, elképzelhető, hogy alig látható, de mondjuk pl. lámpa felé fordítva vagy napsütésben világosabb lesz...
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
Laca0
addikt
Nekem teljesen jól látszik.
És amúgy is nagyon meg vagyok elégedve a kijelzővel! Nagyon tetszik és eddig még minden körülmények között tökéletesen jó volt a fényereje is!
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
modulus
aktív tag
válasz Bazsi81 #6051 üzenetére
Full automatán, csak kattingatva ilyen viszonyok mellett elég gyenge képeket készít sajnos. A neten is fellelhető camera teszt képeken szintén ezt mutatják.
Érdemes kicsit bele nyúlni a beállításokba, pl. Iso értéket le húzni. A záridővel is lehet játszani, ha olyan a téma.
Illetve egy másik kamera alkalmazás használata jóval többet tud kihozni a telefonból. (Google camera, Camera FV-5)
A g4-et nagyon eltalalták anno, alaplapi hibákat leszámítva.
Itt se magával a kamerával van a gond, hanem szoftveresen nem foglalkoztak vele kellőképpen eleget. -
modulus
aktív tag
válasz Bazsi81 #6060 üzenetére
Videóban nem tudom mi segíthet. Lehet tényleg semmi. Soha nem szoktam videózni.
A telefon egyébként nem csinál rossz képeket, de a G4-el kár összevetni.
Az teljesen más liga volt akkor. Azóta ezt a szériát elengedte az LG.
Tehát a g6, mint ahogy a teszt címe is írja, csak hozza kötelezőt, de nem igazi csúcs telefon, inkább csak erős középkategória.Egyébként nekem nincs ilyen telefonom, viszont tetszik. Árban meg egész korrekt.
-
Gabbbb
senior tag
válasz Bazsi81 #6068 üzenetére
Ha kevés a fény, akkor egy 500eFt-os EVIL kamerán is apró szemcsés lesz a kép. Mobilos fronton este egyik készülék szemcsés a másik meg mosott, most ezen kár OCD-zni, szerintem.
G6-on 4k relatíve jó minőség, 1080p kb. használhatatlan mosott szär.1080p-s tévén lesz gond a lejátszással? Nem.(lehet, hogy szaggat, ha pendrájvról próbálnád és régi a tévéd, de ez már elég ritka eset, szerintem) Jobb lesz rajta a G6-al felvett 4k videó? Igen, sokkal.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
SamuS8 mától kekszel.
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Aryon87
félisten
válasz morneo.it #6075 üzenetére
Nótán még híre se hamva.
Ti megkaptátok már, vagy az LG hires főverziófrissítési gyorsasága is a levesbe ment a "gyors" piacradobással együtt?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Laca0
addikt
Na gyerekek!
Tegnap frissítést kaptam a dual sim- es, iráni régiós telómra. V10s-AME-XX. 2018.01.01
Csak dolgoznak mindenen egy kicsit az LG-sek.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
diane
tag
Sziasztok! Újabb gondom akadt (már furcsa lenne, ha nem lenne). Bejövő híváskor nem jeleníti meg a hívó fél fényképét. A gyári névjegyzéket használom, de másiknál sem.
Mi lehet a gond? -
-
tomboy0013
veterán
Melyik most a legjobb Gcam verzió szerintetek? Jelenleg Cstark27 féle V3.2-t használom(van már V3.3 is de lilasodást írnak ezért nem frissítem), de van mellette Gcmod5 is meg a régebbi MGC 5.1 is. Meg még ki tudja mi Már nem igazán értem ezt a sok verziót minek van.
Plusz akármelyiknél akarom használni a portré módot igazából semmi extrát nem veszek észre rajtuk. Kicsit bele zoom-ol a képbe fényképezés előtt de semmivel sem mosottabb a háttér mint normál fotó esetén. Ennek így nem sok értelme van.Babosmiki, Soulreaver: Hagyjátok rá, ha érdekli a téma rákérdez mert láthatóan önerőből nem megy neki egy keresés indítása sem.
[ Szerkesztve ]
-
Optika01
tag
Sziasztok.
Dual Sim készüléket használok. 1. Sim adat, 2. Sim hívás. Ha hívást indítok, hol tudom beállítani, hogy melyik sim-ről induljon a hívás? Most mindig az 1.-ről akar.😕
Köszönöm.Optika
-
-
soundman1
senior tag
Az Üzenetek progit sem szabták úgy, hogy az SMS megírása utána rákérdezzen, melyikkel akarom küldeni? Másnál is így van?
A Truephone tárcsázóval megoldottam a 2sim-es hívás használatát, de a rolóra a sim választót csak az SMS küldés miatt kell kitenni, és oda vissza kapcsolgatni. Ez nem valami jól sikerült megoldás.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
tomboy0013
veterán
Ennyire nem használja senki a Google Camera-t meg a portré módot
-
gretzky77
veterán
válasz tomboy0013 #6094 üzenetére
Szia nekem MGC 5.1.014 van fent de hogy őszinte legyek a portéka módot sem találom benne!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Gabbbb
senior tag
válasz tomboy0013 #6094 üzenetére
Engem hidegen hagy :-)
-
Pistakiss
őstag
válasz gretzky77 #6095 üzenetére
Szia!
Eddig én se találtam, de most jobban megnéztem. A beállítások menüben kattints a speciális pontra, ott lesz egy sor más beállítással együtt.
Remélem segítettem!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
rdanika
tag
válasz gretzky77 #6098 üzenetére
Ez portémódba kérszült. Szerintem szarnak nem lett szar. Kicsit hibázott az algoritmus, de ha nem keseresed elsőre úgy sem tűnik fel. Imádok vele fényképezni. Kb bárkiről csinálok egy képet az hozzá teszi, hogy akkor ezt most beállítja profilképnek.
[ Szerkesztve ]
Szabad vagyok! -mondta a majom, a rácsnak. Én nem! -mondta a rács, engem majmok köré zártak!
-
gretzky77
veterán
válasz rdanika #6099 üzenetére
Köszi sztem nagyon jó hangulatú kis kép!
Te melyik Gcam-ot használod,illetve valaki meg tudja mondani hol találom?Gcamből van egy olyan ami wide néven fut és ott van egy álló mód ez volna mert azzal csináltam egy képet és ott elmosta a hátteret!? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hatvan időegység. [Update 63]
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 25
- DIGI kábel TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest