- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
LG G6 - hozza a kötelezőt, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Más telefonnal nincs ilyen hiba viszont a G6-nál néha a net elmegy, illetve a hálózat is. Más látott már ilyet? (Vodas vagyok)
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
gretzky77
veterán
válasz saddybaddy #3644 üzenetére
Elmarad ez nem kérdés,de nekem abban a pillanatban az ár kompenzálta ezt valamennyire,kellett a telefon időm nem volt ázsiai, DAC-os példányt keresni,de abszolút nem bántam meg! Én egy AKG fejessel használom ami a V10-et trükk nélkül high gain-be kapcsolta,nekem bőven megfelel így is!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
martin0094
csendes tag
Igaz hogy a fekete színű jobban gyűjti az ujjlenyomatokat?
Valamint az LG nem lépett a kamera karcosodásban és cserélte le a későbbi szériákban a takaró "üveget"? -
b.petya89
csendes tag
válasz martin0094 #3654 üzenetére
Igaz! De ha tokba teszed nem gyűjti! A takaró üveg nekem nem karcosodott, de én nagyon figyelek erre... zsebemben nincs más mikor oda teszem ill. az asztalra mindig kijelzővel lefele rakom!
-
diane
tag
Sziasztok!
Szeretett, egyre problémásabb Sony Z3 telefonomat szeretném lecserélni.
Főbb szempontjaim:
- 120-130 ezrenél több zsozsóm nincs rá.
- méretben ne legyen nagyobb (úgy láttam a G6 csak magasságra nagyobb talán 3 mm-rel, az még elmegy)
- szép, éles kijelző, élénk színekkel.
- jó kamera
- normális hangminőség csörgéskor (ne nyihogjon, mert az irritál)A G6-ot néztem ki, de a kijelző ugyanolyan fakónak tűnik, mint a Z3.
Amúgy lehet rootolni a telefont? csak mert akkor fel lehetne tenni a kcal.módot, így a fakóság is megoldódna.
A lényeg, hogy érdemes-e G6-ra cserélnem, vagy mit ajánlanátok a fenitek alapján?.
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz martin0094 #3654 üzenetére
Én sem, mostanában volt ilyen.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
tomboy0013
veterán
- 120-130 között GSM-ből tudod beszerezni a G6-ot legjobb esetben 1 év gyári garanciával az EU modellt.
- mérete szerintem tökéletes
- a kijelző szerintem nagyon szuper, nem értem miért tűnik fakónak neked ez pont hogy szép színes (Dolby Vision meg HDR10)
- a kamera kielégítő, nem a legjobb a piacon de csalódni sem fogsz benne
- van aki panaszkodik a mono hangszórójára, mindenesetre nekem Nexus 5X után igen nagy előrelépés ez is, annak valami nagyon suta hangzása vanA root témát nem vágom, arról majd valaki ad neked felvilágosítást.
-
diane
tag
válasz tomboy0013 #3660 üzenetére
Köszi!
Kezemben volt egyszerre egy G6 és egy Q6. A Q6 kijelzője valahogy fényesebb és élénkebb, A sony is nálam volt, úgy tűnt, hogy legalább olyan fakó és kékes a G6.
Nem tudom miért hagyták ki belőle a beállítási lehetőséget is, úgy tudom a korábbi modellekben még benne volt.. -
motofi
aktív tag
Sziasztok!
Valaki váltott már át, vagy összetudta hasonlítani a Samsung Galaxy S6 az LG G6 -al? Korábban LG G3 volt most S6, vissza akarnék váltani az LG-re kicsi nekem már az 5.1 col az LG G3 után. Az értesítési led tudom nincs benne, amit nem tudom mennyíre pótol az always on display funkció. Kamera terén gondolom van olyan jó mint a korábbi LG G3, mert az talán még jobb is volt mint a mostani Galaxy S6-om, ami ugyancsak jó.[ Szerkesztve ]
-
aTe014
aktív tag
G6 tok ajánló:
[link]i14Pro
-
GuruZone
őstag
Régen volt... YouTube 2017. május 14. vagy Fórum #534
Én sajnos ezért dobtam egy hét után. Az, hogy a net elmegy (néha), belefér(ne). No de hogy a hálózat is?
Az LTE volt a ludas, ha a 3G-re kényszerítettem akkor nem csinálta.Az LG a Telekomra, a Telekom az LG-re mutogatott.
Kértem tőlük azóta helyzetjelentést, válaszra sem méltatnak...
Hivatalos állásfoglalás azóta sem született.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Ezek alapján mennyire ajánlanátok a G6-ot? Gondolom mindenki ajánlja innen, de azért érdekelnének negatív tapasztalatok/típushibák is
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
törölt tag
S6 -tal nem,S7 edge-el igen
"Az értesítési led tudom nincs benne, amit nem tudom mennyíre pótol az always on display funkció." Nekem nem hiányzik a led, Aod tökéletes. Nem kell rányomi, hogy lásd miért is villog pontosan, ott van a kis ikon.
(#3665) aTe014 megnéztem, egyik sem tetszett. Szerintem csúnyák. A G/ túl szép ahhoz, hogy ilyesmivel eltakarjam
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Valahol ki kene probalnom, de eddig sehol nem lattam kiallitva.
Akksiidoben mit tud? Aod mennyire fogyaszt, Samsungnal ugye minimalis az amoled miatt.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
törölt tag
-
rizso
addikt
válasz gretzky77 #3673 üzenetére
Koszonom a felajanlast, Bp tokeletes, ha nem talalok a kovetkezo hetekben sehol, akkol lehet elek majd a lehetoseggel
Mr.keszi: o ajanlotta fel a kavet, es meg en fizessek, mi??! Koszi a voda tippet, ott meg nem is neztem!
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Elnézést kérek, ha volt már róla szó, de ez a "mindig aktív kijelző" a gyakorlatban mi a fityfene? Az lenne, hogy soha nem kapcsol ki a kijelző, ha akarom, ha nem? Értesítő led meg nincs rajta? Így elsőre ez egy kicsit gáznak tűnik.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
tomboy0013
veterán
válasz KubanitoS #3676 üzenetére
A mindig aktív kijelző folyamatosan mutatja fekete alapon az időt, dátumot, akkuszintet meg az értesítéseket. Ha letakarod a közelség érzékelőt akkor automatikusan lekapcsol a kijelző, így amikor például zsebben van vagy arcal az asztalon akkor kikapcsol és amikor kiveszed a zsebedből vagy felfelé fordítod az asztalon akkor újra bekapcsol így eléggé energia takarékos dologról van szó IPS kijelző esetén is. Továbbá idő intervallumot is be lehet állítani mikor ne működjön (mondjuk éjszaka). Érintésre ilyenkor nem működik a kijelző csak kijelzi a visszább írt információkat. Szóval nem gáz dolog hanem egy igencsak hasznos funkció ami véleményem szerint mérföldekkel jobb megoldás a ledtől. Nem villog idegesítően és ha rapillantasz a telefonra egyből látod milyen értesítéseid vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Konfigos
őstag
Üdv
Rég jártam erre,és ígértem hogy majd tesztelem a G6 vízállóságát. Nos a teszt megvolt még augusztusba és még a tengervíz se kottyant meg neki,helyileg a vörös tengerbe fürösztöttem meg 6 alkalommal,egyszer kint a nyílt tengeren közel fél órán át volt víz alatt.Semmi károsodás nem érte pedig a vörös tenger bizony piszok sós.Szóval grat az lg mérnökeinek,nem csalódtam benne.(annyit hozzátennék hogy nem árt édesvízzel lemosni mert a sós víz miután kiszárad ott marad a só és az nem túl egészséges)
További plusz még hogy a samu s7el ellentétbe ami egy tönkre ment töltőcsatival hálálta meg az égei tengert ez még víz alatt se lépegetett ki a videózásból.Ehhez még tudok csatolni egy friss samu s7 jelentést is(ismerős járt így 2 hete) kuka lett pár perc után a telefon,be se kapcsol már neki,bejutott a víz a kijelzőhöz is.Mindenki döntse el maga mire jut ezekből,minden esetre nem bántam meg a g6 vételét korábban(bár azóta sajnos szépen csökkent az ára de ezt már a g4esemmel tapasztatam)
Egyszóval az összeszerelés minősége tényleg rendkívül jó lett!(ha kell majd feltöltöm a víz alatti videót valahova és megtekinthető,FHD 60 fpsel lett felvéve)minősége pedig mivel sok ember meg búvár volt a vízbe ezért nem a legjobb hiába volt kristálytiszta a víz,de volt ott valami vízalatti sony kamerával felfegyverzett helyi illető és annál jobb lett a g6 videója.
-
tomboy0013
veterán
Vásárolt már itt valaki makro lencsét a G6-hoz? Tudtok esetleg ajánlani hozzá valami jófélét?
-
Indiant
addikt
válasz Diamond500 #3678 üzenetére
Ezt lehet valami custom programmal animálni, h. ne égjen be?
-
pit450
aktív tag
Sziasztok! Nem ide tartozik de kéne egy kis segítség. Két hónapja át költöztem egy Samsung Galaxy A5 2016 ból a g6 ba és azon novat használtam. Onnan szerintnek atrakni a g6 ra pár háttér képet. A probléma hogy csak nova launcher allat a háttér képekre kattintva jönnek elő sehol nem találom a faljkezeloben. Arra gondoltam hogy talán a Nova fájlok között lesz de nem találok nova mappát.
-
Gabbbb
senior tag
-
Diamond500
senior tag
Szerintetek nem lenne praktikusabb ha az AOD ide oda mozogna a kijelzőn? Akkor a beégés veszélye se állna fent.. vagy tévedek?
-
Gabbbb
senior tag
válasz Diamond500 #3687 üzenetére
Tévedsz, mivel ha be is ég, akkor is csak ideiglenes a beégés és jellemzően utána az egész panelt érinti majd a szellemképesedés.
-
gretzky77
veterán
válasz Diamond500 #3685 üzenetére
Szia én is novat használok! Ha úgy zárod le duplakoppal,hogy nem bárhová kattintasz hanem a felső allapotsávra akkor egyből lezár,fel is ugrik az AOD ha be van kapcsolva és tudod ébreszteni ujjlenyomattal!
-
gretzky77
veterán
válasz Diamond500 #3690 üzenetére
Ezt sajnos passzolom,nem tudom mi lehet a gond,de nova alatt sajnos ez van! De ez nem csak Lg-nél van így,amelyik telónál van duplakopp ott a nova sajnos így működik!
-
tomboy0013
veterán
válasz Diamond500 #3690 üzenetére
A legnagyobb gond az hogy az 5 mp utáni lezárás sem megy duplakopp után G6-on. S8+-on ez a dolog működik. Viszont ha itt ez be van állítva akkor is kb fél perc után vált AoD-ra a duplakoppos lezárás után. Már kipróbáltam minden lehetőséget hogy ez működjön de semmi sem használ. Ez alatt a fél perc alatt persze csak feketére vált a háttérvilágítás színe és reagál a kijelző az érintésre is.... Nem értem miért nem zárható dupla koppal azonnal a képernyő nova alatt.
-
Frogmite89
csendes tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlása előtt állok. A két versenyző az LG G6 és a Honor9. Főleg a kamera miatt gondolkodok az Lg-n.
Olvasgatom a fórumot egy ideje, ahogy nézem, csak annyi probléma, hogy karcolódik a kameralencse. Mennyire érzékeny a védőüveg?
Még egy kérdésem lenne, mit takar az EU-s csomag? (Valaki ezt már említette előttem) Származik bármi hátrányom, ha nem szolgáltatónál veszem?
[link] Itt néztem ki a telefont, 1 év gyártói garanciát adnak rá (már ha igaz).
Eddig csak szolgáltatótól vettem telefont (ezért is van ennyi kérdésem ), de céges flotta miatt át kell lépnem másik szolgáltatóhoz, ezért gondolkodok független telefonba.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Indiant
addikt
Akkumulátor Li-Po 2700 mAh ???! ..de a felbontás sem kutya
[ Szerkesztve ]
-
addikt
hali,
G6, vagy G6+ jelölt következő telefonnak. Lenne pár kérdésem, remélem tudtok válaszolni:
- AOD-nél olyan opció van (pl. éjszakára), hogy kikapcsolva legyen, de ha jött értesítés, akkor bekapcsolva maradjon? (Nálam ez váltaná ki a led-et, alapból nem világít, de ha van valami, akkor látom, hogy érdemes ránézni.)
- Ugyanaz a töltője, mint a Nexus 5x-nek?
- Milyen sűrűn érkezik rá SW upgrade, főleg security update-ek miatt érdekel és itt az is fontos lenne, hogy ki melyik tipussal nyomja (gondolom máskor kap az EU piacos, mint a 64GB-os, koreai Magyarországon...)?Válaszokat köszönöm!
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Trolee
aktív tag
1. tudomásom szerint nincs, vagy van AOD vagy nincs, időkorlátot tudsz csak állítani, ill. a fényerejét.
2. nem
3. csak 1 hete van meg a telefon, de amint bekapcsoltam újan, 3 frissítésem volt, így reális lehet, ha nem is 1, de LG alapján a 2-3 havi frissítés. Nekem sima T-s van. -
Trolee
aktív tag
Valaki tud ajánlani belföldön hátlapra fóliát? Ebay-es cuccra még várni kell pár hetet, és ahogy nézegetem nem csak az ujjlenyomatokat gyűjti így a teló, de a mikrokarcokat is.
Szép szép nagyon a GG. hátlap, de a mindennapi életben csak negatív hatásai vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest