Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KPistike

    aktív tag

    válasz tknof1871 #47911 üzenetére

    Nos, ez az új tény - legalábbis az előző hsz-ben nem szerepelt, feltételezem, Te is azóta próbáltad - engem is elbizonytalanít. Itt már nincs az az eltérés, mint anno Nokia CA-101(D) és egyéb microUSB kábelek között - ha médiatartalom átvitele megy, akkor Bridge-nek is mentenie kellene.
    Az én esetemben épp frissíteni akart Bridge (addig nem is indult el, hogy menteni tudjak), így a legújabb verziójú (1.2.54) program játszott velem és kolléga telefonjával ilyet. Kicseréltem a kábelt egy sajátomra, és akkor Bridge már végrehajtotta a mentést - ráadásul csak Személyes adatok és Beállítások mentése kellett. Akkor nem néztem az első kábellel a tárhelyek elérhetőségét. A telefonon V20i firmware üzemelt.

    Most elővettem a korábban jónak bizonyult kábelemet, és készítettem egy mentést ugyanazon a gépen saját telefonomról - most is gond nélkül zajlott le. Ami eltérés van még, hogy V29a-ra frissítettem a saját telefonom rendszerét. Valamint nálam Professional verziójú Win 10 van telepítve - de ennyire nem tér el a Home-tól.

    [ Szerkesztve ]

    K. P.

Új hozzászólás Aktív témák