Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chevalier

    tag

    válasz Stauffenberg #38865 üzenetére

    (#38865) Stauffenberg
    (#38869) Stauffenberg

    Mindkettőből emeltem át gondolatokat

    Csak pár dolog ami eszembe jut a logikátlanságok vagy hiányosságok közül:

    2.) Panoráma csak automata módban érhető el.
    Volt a G2nek "térbeli" panoráma funkciója, kár hogy G3-tól már nem elérhető

    3.) Van két automata mód, amiből az egyiknek semmi értelme.
    Ezzel pont kénytelen vagyok vitatkozni ugyanis nagymamám sikerrel tudta kezelni a Point-And-Shoot módot így van létjogosultsága.

    4.) A kevésbé buta automata mód nem tud még egy expozíció korrekciót sem.
    !!!!!!!4444négy

    5.) Már hét éve gyűröm az Androidot, alsótól a felső kategóriáig mindenem volt, de az első telefonom, aminek a kamerája nem tud fénymérési módokat, az pont egy olyan G4, amit a fejlett "DSLR gyilkos" fotós képességekkel adnak el.
    Azt hiszem a 7.évnél én be is fejezem az androidos pályafutásomat 2017ben. Ha a "2.0-ás" alaplap is tönkremegy; I'm out. Egy G3-mam már garin kívül tégla lett szintúgy alaplappal. Összeszorított farpofával várom hogy a G6nál kiköszörüljék ezt a problémát.
    Tehát igen, napi szinten találkozom azzal hogy középpontról mér - a témához - fals értékeket, és minél magasabb szinten művelném a telefonos fotózást annál zavaróbb, meg méginkább hogy más gyártók simán megoldották hogy fókuszterületen kívülről is tudjunk mintát venni.

    7.) Ami a lassított videó néven történik az egy vicc.
    A V10 appjával 60fpsben mesés dolgokat lehet lőni (telefonos szinten persze), én premier proban szoktam visszavenni 30fps re, ez pont olyan puha mozgást kölcsönöz amit néha megcsodálnak mennyire art, milyenizgihogycsináltad. Emiatt kezdtem el egyébként a Nikon D5500 felé fordulni, mert a jelenlegi tervem szerint eos 750d/760d fogok vásárolni csak azzal ha megnyekkenek se tudok fhd-n 60fpssel videózni. (És amíg leírtam olvasom hogy megjelent a eos 800d)

    A nyakamat tenném rá hogy nem lesz soha mobilos szinten hangolható jpeg tömörítés, se veszteségmentes.
    Olvastam, látom az opciót; elvileg a V10 appjában van digitális stabilizálás, én nem érzékelem, de nem is hiányzik. Állvány.
    Meg kell említenem a hosszú szájtépés végére hogy a G5-nél már tapasztalatom szerint orvosolt "fátyolosodás" az, ami igazán elfogadhatatlan. Biztosan sokan tudják mire gondolok.
    Cheers guys

    einhorn az finkle

Új hozzászólás Aktív témák