Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz Zaji #37338 üzenetére

    Ahogy DJ. Ru$y mondta, ebay-ről komplett szett rendelése megoldás lehet, azt egyáltalán nem bonyolult beépíteni. Csak arra kell figyelni hogy megbízható eladó legyen, ne valami vacak LCD legyen beépítve.

    A másik megoldás, hogy ebből a listából rendelsz (szintén csak megbízható eladótól). Aztán keresni kell olyan magánszervizt, ahol van melegítő tálca + UV, ott le tudják szépen szedni a digitizert, és visszaragasztják. Kb. 10k munkadíjat viszont oda is számolni kell.
    Olyan megoldást is láttam, hogy hőlégfúvó + damil párossal szedik le a digitizert, aztán vagy UV ragasztóval folyatva ragasztják vissza, vagy csak nagyon vékony kétoldalú ragasztószalaggal a perem mentén (ahogy a régebbi mobilokon is volt).De ez utóbbi megoldás kockázatosabb, egyrészt ha megfeszíted a panelt akkor elpattanhat a kijelző és ugyanúgy rendelheted a komplett szettet, másrészt az a 0.5mm magasság visszaragasztásnál már egy minimálisan halványabbá teszi majd a kijelzőt pl. erős napsütésben. Na meg a por is bejuthat, ha nem tökéletesen ragasztasz.
    Szek.: közben találtam is videót, ahol kb. hasonlóan csinálják.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák