- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabyka95
őstag
válasz lord.lakli #12251 üzenetére
majd ha megjon csak akkor tudom megmondani, de nincs magasan a lec, szerintem meg egy hamisitvany is jobb mint egy szilikon tok
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Sógorom életet lehelt a dokkolóba, most már tökéletesen használható. Kinai barátaink elfelejtették leföldelni
Tegnap ígért képek a tokokról -> [link] -
lord.lakli
őstag
válasz vadászcsiga #12254 üzenetére
Sajnos kínaiak után kicsit átnézni az elektronikát.
-
Sragi
őstag
válasz vadászcsiga #12254 üzenetére
Hehe a szakbarbárok
Jól néz ki -
Akve
tag
válasz Firestormhun #12248 üzenetére
Én a Viralt használom, ezt javasolták a youtube akadozása miatt
BUÉK mindenkinek!
Élek és élni hagyok.
-
szabyka95
őstag
válasz lord.lakli #12253 üzenetére
nekem nem jon be, nem passzol ra tokeletesen, mikor farmerbol huzom elo akkor tapad oda a zseb belsejehez stb.
lehet h csak nekem ilyen -
beci
őstag
-
beci
őstag
Van valakinek Spigen tokja?Mennyivel vastagítja a telót?
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
coolrob
aktív tag
Eléggé téglásítja, mint már írtuk.
Hátulra is vagy 2-3 mm vastagságot rádob, és előre is kiáll egy kis perem a szélein, szóval egy 3-4 mm-ert tegyél rá nyugodtan, de közbe iszonyat biztonság érzetet ad...
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
Dondenis
aktív tag
válasz Firestormhun #12248 üzenetére
Nem biztos hogy a youtube miadt akadoznak a videók.
-
hkari
őstag
válasz ForRedGlory #12150 üzenetére
Köszi!
Fel is tettem. Iszonyat gyors, szóval szeretném ha stabil is lenne, viszont már az elején észrevettem, hogy néha nincs hálózatom. Nálad nem olt ilyen gond?
-
Dondenis
aktív tag
válasz toto0569 #12263 üzenetére
Néhány órával ez előtt tesztelgettük! LG G2, HTC ONE és Huawei P6. Ugyanazokat a full hd videókat néztük rajtuk ugyanarról a Wifiről. P6-on SEMMI akadozás! Htc-nél voltak kissebb-nagyobb röccenések. És ezekhez képest a G2 szaggatott rendesen! Külön nézve nem feltűnő de, egymás mellé rakva már bosszantóan látszott! A P6-hoz képest meg végképp.
-
Sragi
őstag
válasz Firestormhun #12268 üzenetére
Youtube egy fos sajnos és ez nem a telefon hibája feltétlenül. Pl a G2 full Hd minta videói akadás mentesen futottak.Viszont a Youtube-on voltak akadások és ez egyértelműen a youtube alkalmazás hibája.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás34
senior tag
Bizony akadozik a rendszer rendese, játékoknál is! Talán majd javítani fogják, ha meg marad ilyen akkor vissza a Samsunghoz! Ennyi!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
-
szabyka95
őstag
válasz Tamás34 #12280 üzenetére
en sem, csupan kovettem az "utasitasokat", egy fajlban at kellett irni 2 erteket
azt probalom mondani, hogy nem a telefonnal van a baj, hanem a jatekkal, valoszinuleg nincs optimalizalvatoltsd le ezt, futtass le 1 tesztet, ha 30 ezer felett vagy, akkor semmi gond, ha alatta akkor valami baj van a telefonnal
-
Sragi
őstag
-
lord.lakli
őstag
Konkrétan azt tetszett mondani, hogy youtube úgy ahogy van kakika. Nem voltam ott, de mind a kettő telefon 4.2.2-vel működik. Lehet, hogy P6 már kapott frissítést, de mindegy is, mert youtube-ból maximum kettő verzió van ICS előtti rendszerekre és utáni rendszerekre, ha van. Gmail-ből így van, de youtube-ban nem vagyok biztos.
(#12292) Tamás34: clean master-t használtam más telefonon rövid ideig, de csak optikai tuningra képes. Törölni tudja a cache fájlokat alkalmazásonként, amit te is megtudsz tenni, na meg task killerként is működik, ami meg ugye nem ajánlott és nincs is sok értelme.
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy:
- van-e bármilyen ismert hibája a telefonnak, ami a jó hosszú bevezetőben nem lett megemlítve és van rá - nem matematikai - esély, hogy előjöjjön? T-Mobile-os/független készülékek között valami különbség?
- fekete vs. fehér témában van bármilyen ok, miért ne válassza valaki az egyiket vagy másikat (egyik jobban recseg pl., akármi)?
- gyári tokot hol és mennyiért lehet kapni?
- zenehallgatásra, fotózásra (főként kirándulásoknál/utazásoknál), minimális böngészésre, olykor Twitterre, valamint Spotify-ra és e-mailezésre (Gmail) használnám. Van bármilyen gubanc, idegesítő bug, stb. ezeknél a dolgoknál?
- a hátlapi gombok helyett minden esetben lehet szoftveres megoldást használni alkalmazástól függetlenül? Főleg hangerő állításra gondolok.
- a 10,6 GB szabad hely mennyire tornászható fel, ha minden nem szükséges vackot leirtok a telefonról? Van esetleg valami lista, melyik app mennyi helyet foglal?97 ezerért lehetne elhozni a T-től 1 év hosszabbítással (ha él persze az Aranytárskártya Fun díjcsomagra is), az jó vagy rossz árnak számít?
-
apaszka
veterán
válasz Fantomas80 #12287 üzenetére
S3 amara én is felraktam,és még azóta is ragaszkodik a hátlap hajlataihoz is! Pedig több mint egy éve fenn van!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Sragi
őstag
válasz lord.lakli #12294 üzenetére
Na gmail-ből tuti.De a youtube nekem ugyan az volt defy-n is már mint a jelly-n.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest