- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Kis színes. Vajon van ennek jövője?
Radikálisan újragondolt formát mutat az Android atyjának új mobilja -
consono
nagyúr
Nekem ez tetszik, a kép alapján nem túl nagy -hosszában sem. Nyilván nem filmet nézni ideális, de végre valami új ötlet :-) Ja, nekem anno az LG Chocolate vagy mi is nagyon tetszett, majdnem az lett a Wave helyett.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Új appok kellenek, amik erre vannak optimalizálva (pl. az okos óra alkalmazásokból akár 4-5 is elfér egyszerre). Persze nyilván bukta lesz, de alma logóval meg értelmesen átalakított appokkal meg lenne a piaca...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ABal
őstag
Látom, nagyon ráértek.
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy ebből a készülékből végül mi lesz."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
Némileg nyögvenyelősen, de csak sikerült (eldöntenem és) beszereznem a OnePlus One utódját. A nagy előd nemsokára érdemei maximális elismerése mellett nyugisabb életszakaszba lép (több mint 4 év 8 hónap után).
Bocs, a felvétel elég rossz minőségű."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
Köszi!
Egyelőre csak pislogok, hogy mi hol van."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
Nem akarlak szívatni titeket, inkább megmondom, mert valószínűleg én sem tudnám kitalálni:
ez egy Xiaomi Mi 9T Pro."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
válasz consono #3323 üzenetére
Na ja! Akinek a keze ügyében van egy és rögtön tudja ellenőrizni, annak könnyű.
Éppen az imént szembesültem vele, hogy nem fér bele a sim a foglalatba. Mehetek cserélni...
Egyébként ezt a MIUI felületet egyelőre nem kedvelem, de még a rendszer 10%-át se láttam. Talán összeszokunk. A teló viszont máris frissíteni akar.[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
duvi
nagyúr
Nagyon jól "kis" teló! Igazi multimédiás gép. Ebben az árkategóriában, jack csatlakozóba integrált DAC + aptX HD támogatás nincs is a piacon. Dicsérik, hogy nagyon szépen szól egy jó fülessel. Engem csak a motoros szelfikamera zavar, de reméljük, hogy nem lesz vele gondod! Szolgáljon ez is legalább 4 évet, mint az elődje!
(#3319) aryes
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Mi 9-re tippeltem először, de a színes gombok elbizonytalanítottak... Mesélj majd, hogy milyen! Némi ismerkedés után meg fogod szokni a MIUI-t. Akkor szokott vele probléma lenni, ha valaki egy hasonlóan erős hardveren futó gyári android után áll át MIUI-ra: egy Pixelhez vagy korabeli Oneplushoz képest néha kicsit dadogós tud lenni a rendszer, és az engedélyek beállítása is más logikát követ. Viszont tele van extrával a csupasz droidhoz képest.
Amúgy ez a modell, illetve a Redmi K20 Pro tesója az egyik legjobb ár-érték arányú telefon mostanában. Tök jó választás volt.
-
ABal
őstag
válasz leslieke #3328 üzenetére
Ugyan, leslieke! Itt mindenki előtt?! De azért köszi.
Egyébként kb 4mm-rel magasabb, de kb 1,5-lel keskenyebb, mint a OPO, nem számottevő a különbség. Viszont eléggé csúszik. Nagyon szépen össze van rakva, de ez ma már elvárás.
Egyre jobban tetszik, és annyi beállítási lehetőség van, hogy el leszek egy darabig."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
khmm... igen, igen a telefonról van szó.
Van hozzá gyári tok, de én mást találtam ki hozzá, és még várom, hogy leszállítsák. A nagyobb gondom jelenleg az, hogy olyan kijelzővédő üveget találjak, ami nem cseszi el az ujjlenyomat olvasót.
-
ABal
őstag
válasz TomWexX #3334 üzenetére
Köszi! A OnePlus majdnem öt év együttélés után is, már két nap elteltével rettenetesen öregesnek és lassúnak tűnik. Kicsit meg is sajnáltam. Annyi ideig szépen kiszolgált, és két nap elég, hogy túllépjek rajta.
A rendszert illetően majd lehet, hogy érdeklődöm privátban, mert neked már nagy tapasztalatod van.Ez jó hír. Milyet használsz?
-
ABal
őstag
Azt hiszem az akksira nem lehet panaszom: 8 óra 25 perc SOT és még 25% van benne.
Ez még valószínűleg nem a végső beállás, de ígéretes."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
s4tch
veterán
Urak, biztonsági kamerát tudtok javasolni? NAS-ra rögzíthetne, egy adott pontot (a ház előtti, parkolásra szolgáló régiót) kellene figyelnie.
Egy éven belül másodjára húzzák meg valamelyik kocsinkat úgy a ház előtt, hogy nem hagynak cetlit... Egy kamera már régen behozta volna az árát, de így is jobb késő, mint soha.
-
duvi
nagyúr
-
s4tch
veterán
Kültér, közterület. Az önkormányzattal nyilván leegyeztetném. A háztól olyan ~15 méter légvonalban az utca túloldala, ahol az autók parkolnak. A szembe szomszédok támogatnák, őket is zavarják a hasonló esetek. Ha a rendszám látszik a felvételen, az már csodálatos.
Alternatíva: autóba szerelt kamera, ami a legkisebb rezgésre is aktiválódik.
(#3340) aryes: én is így sejtem, de ez remélhetőleg nem gond, megbeszélném az önkormányzattal. Gyöngyös nem olyan nagy város, remélhetőleg nyitottak lennének ilyesmire, pláne, hogy az összes szomszéd támogatná, és nekik is érdekük, hogy ne csak addig jussunk, hogy teszünk egy bejelentést, majd pár hónap múlva kapunk egy határozatot, hogy bocsika, szart se tudtunk kideríteni, javíttasd meg az autód saját zsebre.
Egyirányú, szűk utcában lakunk, kint van 30-as tábla, de rendszeresen 80 körül húznak el előttünk a barmok. A rendőrök néha kijárnak trafizni, akkor lassít mindenki, aztán kezdődik újra a csapatás. Csak idő kérdése, és nagyobb baj is lesz ebből, mint az, hogy meghúznak egy parkoló kocsit. Egyébként most mákunk volt, úgy tűnik, hogy meglett az elkövető.
-
duvi
nagyúr
Kerestem neked legalább 15 m éjjellátó kültérit, emberi áron. Kukk meg ezt!
"Full HD felbontás
A Full HD felbontásban (1920×1080 pixel) való rögzítés a megörökített képek maximális tisztaságáról gondoskodik. A kamera teljesítménye ráadásul éjszaka is ugyanolyan nagy: az éjjellátó üzemmód 15 méteres hatótávot biztosít.Vízálló
A teljes mértékben rendkívül ellenálló borítással ellátott IP kamera micro SD kártyákra rögzíti a felvételeket, 128 GB-ig (nem a készlet része).Kristálytiszta
A kristálytiszta felbontás érdekében 1/3"-es CMOS érzékelőjével 1280×720 pixeles felbontású HD videókat és képeket rögzítő kamera hang vagy mozgás észlelésére indul el.Kétirányú kommunikáció
A kétirányú beszéd és hallgatás funkció révén a kamerán keresztül kommunikálni is lehet – ami azt jelenti, hogy a hatótávolságon belül lévő emberekkel a telefonhoz hasonló módon használható.Egyszerű beállítás
Az egységhez kamerakonzol is tartozik, rövid üzembe helyezési útmutatójának köszönhetően pedig a telepítése sem kerül időbe.Nedis SmartLife ismertetése
Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek – például izzók, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák – széles körű és folyamatosan bővülő választékát. Az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatán kívül nincs másra szükség, a csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik.
Keressen csupán egy intelligens izzót vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.- Intelligens kültéri IP kamera: egyszerűen telepíthető, vezeték nélkül csatlakoztatható biztonsági rendszert kínál az ingatlanok külső területeihez
- Full HD felbontás: a kristálytiszta felvételek készítéséért
- Egyszerűen csatlakoztatható közvetlenül a Wi-Fi-hálózathoz: nincs szükség külön hub-ra
- Fali konzollal kapható
- Teljes mértékben támogatja a Nedis SmartLife termékcsalád minden más terméke"
Ez kicsivel többért már 30m-re is ellát![ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Köszi, ezeket bekedvencelem.
(#3344) leslieke: ezt már mi is többször felvetettük, de pont nálunk közlekedik a helyi buszjárat, és annak az útvonalába nem tesznek le fekvőrendőrt. Ja, és persze busszal behajtani tilos, kivéve a helyi járatot, de ezt a buszsofőrök leszarják, ha a helyi járatnak szabad, akkor nekik is Elcseszett helyzet.
Egyébként most happy end a sztori vége, meglett az elkövető, hétvégén jött is betétlapot tölteni.
Autóba használtok dash camet? Még ezt látnám jó megoldásnak...
-
duvi
nagyúr
Én nem használok fedélzeti kamerát, de több haverom is vett már. Mindannyian jókat mondanak róla, de ez a te esetedben nem biztos, hogy segítene. A látószöge és az aktív/inaktív rendszere miatt nem biztos, hogy felvenné a károkozó rendszámát, illetve magát az eseményt. Erre a célra tényleg jobb a külső kamera, nagyobb távolságból.
-
s4tch
veterán
Elvileg hirdetnek úgy dash camet, hogy g-szenzor van benne, ami ütközéskor aktiválja a felvételt. A helyszínelő rendőrrel beszélgettem erről, azt mondta, hogy amit ők próbáltak, azok a gyenge üzemidőn véreztek el: egyszerűen nem tudja a beépített akksi sokáig készenlétben tartani a kamerákat, így csak akkor működnek üzemszerűen, ha áram alatt van a kocsi. Tehát parkolj ráadott gyújtással, és minden rendben lesz...
Ezen gondolkodom:
https://www.aliexpress.com/item/32931282121.html
Elvileg 24 órás készenlétet bír... -
duvi
nagyúr
Ha belefér a költségvetésbe, akkor vedd meg! Valószínű, hogy télen még ennyit sem bír az akksija, de jó dolog a fedélzeti kamera, ha valaki sokat autózik. Vitás kérdésekben nagy segítség lehet, de még mindig tartom a véleményem, hogy egy parkoló megfigyelésére jobb a külső kamera. Főleg, hogy ennek a lakóközösség is örülne, esetleg beszállna az árába.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest