- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
A 6 órát 30%-on léptem át, de ebben már tényleg van minden (wifi, BT, telefonálás, böngészés, GPS, email szinkron, Viber és nagyon sok szenvedélyes tapizás). Jó lesz ez nekem. Szerintem két napot simán átível nálam, főleg amikor már belakom és megtanulom lelőni a feleslegesen futó dolgokat a háttérben. Egy csomó dologról azonban fogalmam sincs. Még a végén kénytelen leszek elolvasni a használati útmutatót
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
TomWexX
addikt
Én használtam greenify-t, illetve a P6-on most is fut, de a jó Isten se tudja megmondani hogy segít-e vagy sem. Régen hibernáltam minden merítő appot, közöttük a gyáriakat is, most már csak a viber van rajta a listán. Azt vettem észre ha nem a gyári rendszer fut a telón, akkor hajlamos a gugli play + a hozzá kapcsolódó sok hülyeség beragadni és leszívni az aksit, ott volt értelme ezeket hibernálni, de ha érintetlen a rendszer akkor nincs ilyen gond. Erre a tabom a példa, nincs még root-olva sem, és mégis gyönyörűen működik, nem merül hirtelen sokat, nem akad be semmi. Egyedül a beágyazott reklámok idegesítenek, de sajnos azok eltüntetésére megint csak root jog szükséges.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
ABal
őstag
válasz TomWexX #1008 üzenetére
Hallgatok rád, és bízom benne, hogy a Cyanogenmodnál tudják mit csinálnak. Eddig egyébként nincs panaszom. Most jött le egy kisebb frissítés, de már írja, hogy van egy újabb is azóta. Na de előbb megnézem, hogy ezzel mi változott. Pöpec masina ez. Nagyon bejön.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
consono
nagyúr
Leslieke! Ez téged érdekelhet:
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #1012 üzenetére
Meg azért lehet, hogy az első szoftver frissítést is meg kellene várni Tényleg, appstore van már, menyi, milyen alkalmazás lehet? Ha jól emlékszem ez is QT-s, mint a Jolla...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #1016 üzenetére
Nézegettem, de nem látszik webről az app store, vagy csak béna vagyok Mindenesetre HTML5 és natív alkalmazások is készülhetnek, de egyelőre sok minden (facebook, twitter, stb.) csak a mobil webes nézet alkalmazásba csomagolva...
A Lumia nem csodálom, hogy bevállt, jó kis telefon az!
-
duvi
nagyúr
válasz consono #1010 üzenetére
Friss infók Aquaris E4.5-ről: Pár hét múlva jön az Ubuntut futtató mobil
-
duvi
nagyúr
"Nem értem, hogy mitől kérdéses a támogatottság."
Pl. hány országban lesz kapható, bekerül-e a szolgáltatói kínálatba, lesz-e szervizhálózata. Az, hogy rogyásig vannak Linux programok, az még nem jelenti azt, hogy mindegyik futni is fog a telefon hardverén. Vagy a Dalvik 100%-ban képes fordítani? Ebben a témában eléggé nulla vagyok -
consono
nagyúr
Lesz rá alien dalvik egyáltalán? Mert ha igen, akkor a droidos alkalmazásokkal nem lesz gond, most is azt használom egy csomó mindenhez (játékokhoz is), a Jollán jól megy a dolog
A linuxos desktop alkalmazások futtatásában én speciel nem nagyon hiszek, egészen más a kis kijelző, érintésvezérléssel, mint a nagy egérrel/billentyűzettel...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Ay alien dalvik kereskedelmi termék, nem nyílt szoftver Ha tejel a Canonical akkor lesz, ha nem, nem lesz. Persze csinálhatnak másik, hasonló progit, mint ahogy a Blackberry is csinálta, nem olyan nagy dolog ez más, Windowson is van egy csomó futtatókörnyezet (vagyis inkább emulátor).
Persze, ahogy látom ők nem is nagyon az alkalmazásokra mennek rá, hanem a "scope"-okra, ami nekem nagyon tetszik, persze ki kellene próbálni, hogy lakva milyen... Kár, hogy még mindig tetszik a JollaBorn too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Egyelőre még kivárok!
-
leslieke
Jómunkásember
Na, ez már érdekesebb lehet:
Meizu MX4 Ubuntu Edition Specs:
5.3-inch IPS LCD display (1920 x 1152, 418ppi)
Octa-core MediaTek MT6595 chipset
2GB RAM
20.7 MP rear camera, 2MP front-facing
16GB built-in flash storage
[link]A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
-
consono
nagyúr
Dehogy nincs béta! Végleges is van! Ehun e! Csak témázva van..., de legalább benne van a ToonsTV, amit sehogy sem bírok kivadászni belőle, pedig csipáznám
Droidra telepíthető is van valamilyen formában, ha jól emlékszem Nexus 5-ön megy, de ebbe végképp nem ástam bele magam...
Nekem egyre jobban tetszik ez az Ubuntu-féle mobil rendszer, de jó lenne látni, hogy mi van a marketban, meg úgy egyáltalán jó lenne kézbe fogni és piszkálgatni kicsit...
-
consono
nagyúr
-
-
consono
nagyúr
ezek szerint nem az igazi a port, biztosan a 2GB RAM hiányzott
Ja, megtaláltam az Ubuntus Appokat, legalább is valami webes repozitorit:
https://appstore.bhdouglass.com/
814 app már van, ami nem nem is olyan rossz ilyen kis idő alatt...
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #1043 üzenetére
Így van! Egye fene, megszoknám, hogy ekkora Már csak valami Android kompatibilitási layer kell, hogy menjen a Waze meg a VPN tokengenerálóm, és nekem jöhetne is!
-
ABal
őstag
Nocsak... Vannak itt még lehetőségek, úgy látom.
Más:
Úgy néz ki, megvan mit csinálok 12-én este."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
consono
nagyúr
Láttam reggel én is a képet, el is gondolkodtam... Főleg, hogy egy majdnem kész Ubuntu is van rá (csak a wifi nem megy talán)... Csak az a baj, hogy az Alien Dalvik csak Jollán megy, nem adják a Nexusos SailfisOS-hez sem...
-
s4tch
veterán
Bada teszt! Vagy tizen, tökmindegy, de teszt! Végre itthon is kapható!!!44!!!!Sorry, benéztem: ez bizony egy gyenge droid.
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
De nagy csend van itt.
Próbálok akkor témát hozni: Ma volt időm és megnézegettem az új samsung telefonokat, (S6, S6 edge, alpha, a5-7) és meg kell mondanom hogy ezek már igencsak tetszetősek, az anyaghasználat is fasza. Az edge eléggé odab_sz! Az új lollis táccsviz is jóféle, most már nem vettem észre semmi akadást. A tab-ommal is tökéletesen meg vagyok elégedve, bár itt még a novát használom, de ha kijön a lolli akkor biztosan kipróbálom a gyári launcher-t. Még a végén visszatérek a márkához mobil fronton is...
Egy negatívum: Az árcédulával baromira elszállt a samsung...Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest