- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Jól elvagytok
-
consono
nagyúr
Lemaradtam
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
TomWexX
addikt
Milyenek vagytok.. 😄 Nem tök mindegy ki viszi el a kerek számokat? Ha valaki ettől boldog, ám vigye. Engem személy szerint nem zavar ha ír ide olyan is aki nem szokott.. Amúgy kíváncsi vagyok hányan olvassák rendszeresen ezt a topikot. Biztos vannak néma figyelők. 👀
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
nagyúr
válasz TomWexX #3016 üzenetére
A számvadászat engem is hidegen hagy, engem az b.szott fel, hogy direkt felhoztam 2999-ig, hogy majd közületek valaki elvigye (én direkt nem akartam ), erre idejön egy troll.
Lehet, hogy a fél fórum ide jár olvasgatni (nem hiszem, hogy bárkinek érdekes lehet, amiről itt szó van, rajtunk kívül), de eddig senki nem jött be sáros lábbal és taposta össze a szőnyeget. Ha érted, miről beszélek. -
törölt tag
Sziasztok!
Bocsánat még egyszer, hogy elvittem a 3000. hsz-t.
Nem trollkodásból, sértésből volt. Eddig néma figyelő voltam, szerettem volna írni a topikba, de féltem, hátha rosszul sül el a dolog. Lehet jó volt a megérzésem.
Valamint a "beköszönésért" is sorry.Szép hétvégét!
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
válasz #81524480 #3019 üzenetére
Feltételezem, hogy nem akartál rosszat, de balul sült el a belépőd.
Mi, az állandó tagok, egy maroknyi csapat vagyunk, akik évek óta összejárunk ezen a fórumon, előtte meg egy másikon. Ez a fórum azért is született meg, mert a telefonváltással elveszett volna az ismeretség, ha csak úgy szétszéledtünk volna a saját telefonjaink fórumába. A lényeg, hogy ez itt egy összetartó, összeszokott társaság, és mint ilyen, egy kicsit exkluzív is, ezért nem célszerű két lábbal rárúgni a bentlévőkre az ajtót, mert olyan lesz a fogadtatás, mint amit megtapasztaltál. A fórumot nyilván bárki meglátogathatja, de vannak bizonyos íratlan szabályok a már kialakult közösség felé, amelyeket illik betartani.
Ezt azoknak is írtam, akik esetleg szintén olvasnak minket.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
törölt tag
A fórumon már egy jó ideje tag vagyok, csak az őstag rang nem tetszett nekem, és a következő Addikt messze volt, szóval gondoltam törlöm magam, majd újraregisztrálok. Így meg a névváltás is sikerült.
Ha pedig a topikra gondolsz: Még régebben keresgettem a blogoutos, lokálos témák között, aztán erre is vettem egy pillantást. Olvasgattam, néha-néha visszatértem a topikhoz, de ugye írni nem írtam.
Röviden ennyi. -
duvi
nagyúr
Ez elég érdekes lehet, ha igazak az előzetes hírek: FILLÉREKÉRT JÖN A REDMI VEZETÉK NÉLKÜLI FÜLHALLGATÓJA
-
TomWexX
addikt
-
ABal
őstag
válasz leslieke #3042 üzenetére
És ha abban az egy órában írta, ami a két randija között eltelt? Addig is elütötte az időt valami hasznos tevékenységgel.
(#3044) leslieke: Legyen! Akkor egy sör mellett írta. Na, belefér még az is.
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
A hasznos tevékenységről jut eszembe, hogy nekem most tulajdonképpen dolgoznom kell. Viszlát később!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest