- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz Williamgrant #8690 üzenetére
Mondjuk beírod a google-ba és kiderül.
Mit írok be a google-ba? A kolléga a közelségérzékelő (proximity sensor) kalibrálását kérdezte, tudod, az a kis ovális ablakocska felül. Erre te linkeltél iránytű és giroszkóp kalibrálást. Nem értem a dolgot. Úgy gondolom hogy tudom a különbséget a fényérzékelő és a mágneses szenzor és gyorsulás érzékelő között, de lehet hogy rosszul tudom, taníts, Mester!!A másik kérdésemre meg milyen fényviszonyról beszélünk, közvetlenül letakarom a tenyeremmel a szenzort, és még nem vettem észre hogy az átlátszó lenne. Ha a képernyő fölötti teljes részt körben átlátszatlanul beburkolom, akkor se megy, de még ugyanazon a híváson belül 10 centivel arrébb mozdítva az árnyékosabb hely felé, ha fél arasznyira közelítem a tenyerem a szenzorhoz, már működik. A magyarázatoddal ellentétben ebből nem user errorra gondolnék, csak a készülékkel lehet valami gond. Jónéhány féle telefon volt már a kezeim között, soha ilyen problémát még nem tapasztaltam, mondd meg hogy melyik készüléknél tapasztaltad ezt a jelenséget normális működésként?
(#8678) trebrona: Köszönöm a tesztet, de így még mindig lehet az eustock rom miatt is, bár gyanúsabb hogy egyedi hiba. Holnap csinálok róla videót. Illetve lehet hogy holnap ki tudom én is próbálni egy másik fehér eustock készüléken, bár a tulaj állítása szerint nem tapasztalt ilyen jelenséget.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest