- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
walko
tag
Hát lesz mit összehasonlítgatni ősztől az biztos...
-
blade zte
őstag
A legelsö alkalom arra, hogy processzorban ne legyen lemaradva a vetélytársaitól. Elsö alkalom, hogy "kitörejenek". Ez már erösebb mint egy ps vita.
Oppo find 7 astro black
-
Nem igazán értem mit akar Koreában a Sony. Azon a piacon nem lesz a két nagy koreai mellett sok esélye.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Wa2x_
veterán
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Wa2x_
veterán
válasz Balázs1621 #10 üzenetére
Érdekes, lehet valami titkos paktumot kötöttek jó pénzért.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
fairi
addikt
De az,ez nyílt titok.
valszeg ugyanaz technika lesz mint az xperia Z Ultra, az a trilumineous vagy mi a rá plusz x-reality szoftveres trükk
Sose volt szó IPS-ről vagy OLED-ről[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
Igen, szar TFT.
Ez is, meg mind.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
-
.mf
veterán
Tegyük hozzá, hogy az IPS alacsonyabb fényáteresztése miatt erősebb háttérvilágítás szükséges, ergo magasabb a fogyasztása. Egy mobilnál, amit jellemzően egy ember néz szemből, nem hinném, hogy akkora szükség lenne a nagyobb betekintési szögre, főleg, ha az magasabb fogyasztással jár.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
oszi666
őstag
ezt nem értem miért koreában debütál egy japán telefon?. főleg hogy ott a samsung...
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Crytek
nagyúr
Továbbra is azt mondom inkább csak egy 2-3.2Mpixeles legyen a telókba de az fényképező gép minőséget tudjon.
Next PC Upgrade: 2022
-
BenHans
addikt
Ez lenne az első olyan Sony termék ami beindítja a fantáziámat (PS-en kívül ) de ezt is elcseszik a kijelzővel ami szerintem sehol sincs a konkurens gyártókéhoz viszonyítva.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
a.sebi
őstag
Jahj hagyd már szerencsètlent!
Nézd meg régen mennyit szóltam hozzá bizonyos témákhoz, de abba hagytam, mert minden egyes ùj telefonnal megy a fikázás....s4 műanyag, htc one nem bővíthető, sony xperia z tft, de bármi van akkor csak szaroznak mindent.
Eddig az volt a baj hogy minden túl nagy, 4.3 kell de csúcs hardverrel, erre jön a htc one mini és azt is fikázzák.
Komolyan hányingerem van az egész baromságtól... Ha lenne egy 4.3 colos 8 magos telefon ips plusz++s kijelzővel 5 giga rammal választható házzal és 12000 mha aksival 41 megapixeles kamerával, 250gb os ssd vel, hdmi kimenettel, vezetékmentes töltéssel, választható ossel (ios ,android wp, firefox, bada bb os 10,) el akkor is sirnának hogy nagy a kerete a telefonnak.... -
pusszycat
nagyúr
Ne másra legyél mérges mert beleválogattál. - no offense -
Peterson_: Nem az zavar, hogy nem tudom leolvasni oldalról hanem a szintorzulás ami a laptopomon is irritál.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
Peterson_
addikt
válasz pusszycat #26 üzenetére
Nekem SE-m van, de még tapogattam pár Sony-t, köztük a Z-t is.
Azért olyan súlyosnak nem mondanám a helyzetet.
Oké, ha az barátnőm HOX-a mellé tenném bármelyiket, egyből előjön a különbség- ezért nem is teszegetem mellé -Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Sinesol
veterán
De egyébként ez a koreai debütalas elég fail...
Ott a 2 oriasvallalat ami mellett labdaba se rughat, raadas köztudottan evszazados ellentétek vannak a 2 orszag között... egy japan szemeben egy koreai kb a legalja es ez visszafele is igaz ergo miert is venne egy koreai japan mobilt....
Na mind1
Mar csak azt varom hogy az lg-samsungállami ikervállalatis kifejlesszen valami faja 50 megapixeles optikai zoomos csodát
Lg nel is jelentösen nöttek vilagszerte az eladasok, a nexust is ök gyartjak..az erkezö optimus g2 be pedig valoszinüleg a piac legjobb kijelzöje kerül..amit persze ha mas neven is de a Samsung is hamar "kifejleszt"
vegülis ahol lehet tamogatjak egymast..Nem is csoda hogy a htc, blackberry is csak agonizal... a jövöt tekintve a nokia-an
microsoftes a motorolangoogle, az Apple-ön és a 2 koreai oriason kivül keves jelenlegi nagyobb szereplö lesz képes tulelni hosszutavon az egyre jobb kinai telefonok térnyerését.[ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
Ha valóban olyan jóra megcsinálják ahogy híresztelik, akkor legfájóbban ott lehet konkurens alá tenni ami a hazai piaca Egyébként pedig szerintem jobb egy ilyen központi helyen bemutatni, mint külön csinálni 86 rendezvényt (lásd Nokia vagy Samsung - aztán lehet nem is durran).
(#25) a.sebi : Hatalmas + Neked Fogjon magának egy fadarabot - azt meg tudja farigcsálni, és hordozza azt magával Magyar pesszimizmus és elégedetlenség rulez.
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pusszycat
nagyúr
Egy vélemény a z kij.-ről a mobilarénától…
" Ami csalódásra ad kicsit okot, hogy ha nem is egy kutyaközönséges TFT-vel van dolgunk, de azért kontrasztosságban, telítettségben a Sony által használt OptiContrast panel nem tudja felvenni a versenyt sem az AMOLED megoldásokkal, sem pedig az IPS-sel. Önmagában persze megállja a helyét, ám amint mellékerül mondjuk egy HTC One X, egy LG Optimus L9, vagy egy Samsung Galaxy S III, egyből látszik, hogy a Sony kijelzője fakóbb, s bár a fehér tényleg fehér, cserébe a fekete csak sötétszürke. Ez a fakó érzés a betekintési szöggel együtt erősödik, azaz kicsit oldalról nézve még inkább ködösnek érezhetjük a felületet."
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
BenHans
addikt
válasz pusszycat #32 üzenetére
Pont ezt írtam én is, hogy nem veszi fel a versenyt a konkurenciával, csak annyi a különbség hogy nekem volt Sony/LG/Samsung/HTC-is a kezemben.
Persze nem annyira hangsúlyos a különbség, ha az ember nem tesz mellé mást, mint ahogy ezt az idézet cikk is írja.Viszont van rá viszonylag közeli példám, hogy iPhone 4 után volt akinek megfelelt az Xperia Z kijelzője.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
pusszycat
nagyúr
Hát én nem tudnék többet tükörbe nézni, ha nem amoled vagy ips kijelzőst vennék meg. Ilyen a természetem, kompromisszum mentes.
-
.mf
veterán
válasz zsirfecske #31 üzenetére
Nem volt elrontott, akkoriban nem voltak IPS-es mobilok, s ekkora méretben az AMOLED is épp csak kezdett megjelenni.
A vízálló mobilok körében pedig tudtommal továbbra sincs se IPS, se AMOLED, ezért van továbbra is a V kinézve, mint következő mobil (főleg, miután a jelenlegi mobilom is egy túrán elkapott nagy égszakadással beázott és még szervizben hever).Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
SkyS1gn
félisten
Z lesz de max méretekben...
triluminos
20mpx
xenon
ip58 maybe....Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
IPS is tft de ne zavarjon...
Nem lehet elégszer leírni má.... tft szar tft fúúúj tft aztse tudjátok miaz....
Triluminos display fogja hajtani mint a Z ultrát. Nézz róla képeket/videókat.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
blade zte
őstag
Mindenesetre, ha a képernyövitát befejeztétek, elég ügyesen sikerült kidudorodásmentesen belehelyezni a kamerát. Mégcsak nem is kellett középre rakni, hogy legyen hely. Legalább pl. 3 évvel késöbb nem fog viccesen kinézni ilyen kis méretben (nem fog "büszkén" nagy méretben terpeszkedni a hátlapon, amikor messze nem ez lesz már az egyik legjobb), ha netalántán sokkal jobb kamerák lesznek.
Oppo find 7 astro black
-
zsarkov
tag
Nekem járt egy 10 perces nyomkodás erejéig a kezemben a Z. Az első reakcióm az volt, hogy az egész kijelzőn fehér köd ül, még szürkének sem nevezném azt a feketét, amit produkál, emellé olyan élettelen és hideg színekei vannak, hogy elképedtem, mennyire messze van az ő technológiájuk a konkurenciától. Szóval lehet itt élcelődni, hogy "csak" TFT, meg, hogy az IPS is köztudottan az, de a 4X-em köröket ver a Z-re kijelző terén, 1080p ide, vagy oda. A másik, hogy erőlteti a Sony a saját UI-jában a fekete színt mindenhol, pedig az a legnagyobb gyengesége a kijelzőinek. Egy szó, mint száz, az én telefonom után rossz volt ránézni a Z-re, ennyi. Lehet hurrogni, hogy de, a legjobb kijelzők a Sonyban vannak.
[ Szerkesztve ]
-
zsarkov
tag
Nem hiszem, hogy baj lenne a szememmel. Egyszerűen csak melléraktam az IPS-t, ennyi. Nekem nem felelne meg, és sok mindenki másnak sem. A megjelnéskor gondolkodtam rajta, hogy lecserélném a mostanit a Z-re, de miután járt a kezemben, azonnal rájöttem, hogy visszalépés lenne a mostanihoz képest. Egyébként meg alig van olyan teszt a témával kapcsolatban, emelyik ne említené meg a kijelző hiányosságait. Nem vagyok IPS fanboy, nyitott vagyok bármire, de nekem óriási csalódás volt, mikor megláttam.
[ Szerkesztve ]
-
fairi
addikt
Tényleg valaki tudja a sony kitől veszi a kijelző paneleket.
ha saját maga csinálja pontosan milyen technológiát használ?
Annyi biztos valami *VA lehet, de sehol semmi részletes.
TFT-n belül van az IPS, a PVA, MVA és a Tn+film is. -
szebev
senior tag
-
Amikor úgy kell fotóznod, hogy eltartod valamerre a telefont akkor sem árt. Amúgy meg mi is szoktunk a kislányommal mesét nézni ágyban fekve.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
istnag
addikt
A "nagy" Z-ért a One S-emet nem adnám oda. Mondhatod,hogy gőzöm nincs róla,csak nem lesz igazad. Annál ormótlanabb, batárabb egy telefont még nem fogtam.nyugodtan vegyétek fejemet,de ki.aszott kényelmetlen a fogása, a zsebben tartásról már nem is beszélek,egyszerűen annyira élesek a sarkok,hogy emiatt batár.
Az S4 és a HTC One sokkal jobban a kezedbe simul, hordható simán nadrág zsebben is.Bocsánat mindenkitől akit ez érzékenyen érintett,de muszáj volt leírnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...