Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • SidCorky

  senior tag

  Jól hangzik, épp mostanában gondolkozom azon, hogy be kéne szerezni egy TWS fülest futáshoz, a második generáció volt a legfőbb jelölt, de lehet inkább megvárom, hogyé adják majd itthon az új verziót.

  Mennyire használható egyébként egy ilyen füles autós BT headsetként? Nem hiszem, hogy abban a kategóriában jobb hangminőséget (beleértve a mikrofont is) kapnék egy dedikált eszközzel, mint mondjuk egy ilyennel, lehet nem is vennék külön vezetéshez, hanem használnám ennek a felét. Főleg az érdekel, hogy tudja-e például azt, hogy ha csak a jobb felét használom a fülesnek, akkor átvált monóra, vagy akkor csak a jobb fülre szánt hangokat fogom hallani?

  [ Szerkesztve ]

  Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Nintendo Switch OLED // Fujifilm X-T30 II

 • Lacielvtárs

  nagyúr

  válasz SidCorky #1 üzenetére

  igen tudja, már az egy is tudta elvileg, nekem volt mindkettő én imádom.
  amit kicsit fura az a smart pause, ami eléggé rapszodikusan müködik, vagyis ha kiveszed a füledből akkor megállítja a zenét, nah én ezt nem igazáén használom, mert eléggé viccesen viselkedik, akkor is képes megállítani a zenét ha nem jól fordítod a fejed, no meg van hogy kiveszem az egyik fülemből, megállítja a zenét, majd zsebbe rakom az egyiket, és elindítja a zenét :D
  de ha a tokba rakom vissza a bal oldalit akkor monoként működik, bár én nem vezetek autót, szóval konkrétan így nem használom, viszont telefonra a hang és beszéd minősége számomra teljesen rendben van.
  a zenei képességei, fenomenálisak, viszont árát is megkérik :K

  [ Szerkesztve ]

  "Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

 • C64

  őstag

  Nekem volt true wireless 1-em is, az 3x járt szervízben, most TW2-t használok másfél éve és most viszem másodszor szervízbe, mert egyszer csak elment a hangja a bal earbud-nak. A télen ugyanez volt a jobb oldalival + a gomja sem működött jól. Hol érzékelt hol nem, cserélték. Én soha többet nem veszek sennheiser fülest az biztos!! :(((

  Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

Új hozzászólás Aktív témák