Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • han_lev

    senior tag

    válasz somasz #1886 üzenetére

    Igaz ez már régi bejegyzés de azért szeretném megköszönni.
    Nagyon sok hasznos infot kaptam a rootolásról, és linkeket.
    Egy-két apró megjegyzés:
    Nekem Antutun 13.306 jött ki, tudom nem sokkal másabb mint a 12900 de mégis :)
    Úgy tünik, hogy mivel komolyabb probléma nins az s125_130529 nem akarom lecserélni, bár pl a particionálás csábít, (akkor meg mindenképpen kell flashelni)
    Viszont van némi negatívunk is: 1.:kicsit röccen, amikor ébresztem és a főmenük oldalait el akarom tekerni. Csak az első alkalommal, dew mégis van egy tizedmásodperces késésé.
    Mivel én rengeteget telefonálok, nekem max 2-2,5 napot bír csak(!!!!!)
    A telefonálással kapcsolatos apróság: többször előfordult, hogy amikor a címtárban kikerestem valakit, aztán felhívtam, majd letettem - vagy ő tettele - és lezártam a telefont (vagyis nem a címtárral folytattam, és visszagombbal nem léptem ki a címtárból, akkor amikor újra behozom a címtárat, megkeresek valakit, megnyitom...: és nem az a contakt nyílik meg, amelyiket kikerestem, hanem az előző, amit legutóbb hívtam fel (és volt hogy már nyomtam is a hívást, és felhívtam újra az előző kikeresett embert) kicsit bosszantó.
    MÁsik bosszantó: ha befelyeztem egy beszélgetést, és a vonal tulsó végén hamarabb leteszik, akkor megjleneik hirtelen a megszakadt vonal után a legutolsó contakt az adataival, és alette a az 1 vagy 2 kártyáról való hívás. Nem egyszer előfordult, hogy nem "letettem a vonalat, hanem újra felhivtam a csávót, mert ott ahol a vonalmegszakítás piros gombja díszergett, mire odanyultam egy tizedseck alatt megjelent a contakt részletesben a kártyák szerinti direkt hívás. ez gondolom egy másik romban egy másfajta contakt elrendezéssel kiküszöbölhető (illetve türelemmel, megvárom mind leteszi, vagy gyorsabban leteszem :)
    párszor volt már hgoy leállt a beállítások menü (mint a hotspotnál, ha belelépek)
    De ezek csak szoftveres hibák, egy szépen javított, frissített romnál ezt már kiküszöbölték.. gondolom.
    Kiváló teledon, sokféle volt már (legutóbb egy sony sp), nem bántam meg, csak ajánlani tudom mindenkinek. Igényes, gyors, tartós.
    Szép napot! (estét)
    JA, ezt az összfoglalót szántátok a rootolásos cuccok összeszedésére, vagy van valami máshol, is amit azóta bővítgettek másoik is: ??
    http://logout.hu/cikk/lenovo_p780/rootoljunk.html
    ?

    Poco F5/pro

Új hozzászólás Aktív témák