- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
válasz pofijanika #30 üzenetére
Ennél olcsóbb nem nagyon tud lenni. Amúgyis ennél a 60ezer forintos telefonnál 200ezer forint fölött kapsz csak jobbat más márkákból.
Amúgymeg kapható 61ezerért is már, vedd meg annyiért ha a 65ezer sok.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Graphics
Jómunkásember
válasz pofijanika #30 üzenetére
Nem fogja jelentősen csökkenteni
Mivel előbb áll le a Note 5 gyártása, mintsem hogy veszteségesen gyártsák
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
pofijanika
csendes tag
Szerintetek mikor jön a Note6, és mennyivel fogja csökkenteni a 65ezres Redmi Note5 árát?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz nehezelfeled #28 üzenetére
Akkor veled kell bizniszelni
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
nehezelfeled
csendes újonc
válasz szabi__memo #23 üzenetére
Mivel Erdélyben élek, itt még müködik az ismerős vámos jelenség, így nem fizetek vámot, csak akkor ha a Lightinthebox-rol rendelek és ott 2% biztositást számolnak fel ami vállalható... 😁😁😁
Olyankor kifizetem, a Lightinthebox meg visszutalja a pénzt 2 napon belül... -
helixP
nagyúr
Basszus, rosszul emlékeztem? Nem úgy volt, hogy ez nem lesz hányingerkijelzős?
neoforce: Félek, hogy ez optimista hozzáállás.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Hátakkó ez se köll.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz nehezelfeled #21 üzenetére
110 ezerre jön ki a végösszeg, az nem nagy buli.
[ Szerkesztve ]
-
Terentius
őstag
válasz nehezelfeled #21 üzenetére
Ehhez adjad hozzá az áfa összegét is és már nem olyan jó buli
ON: nekem Redmi Note 5 van 3 hónapja és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, viszont ha megjelenik a Note 6 és nem szállnak el az árak, pluszban lesz infrás arcfelismerő, akkor még jó áron meg tudok válni az 5-től. Jobban örülnék azért egy SD 710-nek.De majd meglátjuk.OnePlus 12 16/512
-
nehezelfeled
csendes újonc
Redmi Note 3, Redmi Note 4 3/32 & 4/64 után a Pocophone F1 következik...
Jelenleg 299 USD a Joybuy-on...
Azért ott van külömbség de nagyon...
Snap 845
Type C gyors töltés
A kamera is jobb -
*Mukeey*
addikt
Miért lesz ez is noccsos...
Egyetlen értelmezhető készülék volt a Note5 manapság,viszonylag modern soc-al ebben a kategóriában.Úgy érzem,jó darabig maradni fog.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
neoforce
aktív tag
Szerintem ez bármilyen is lesz,neméri meg Note5-öt leváltani. Majd a Redmi note 7 re addigra talán a notch is lefut!
-
D013
aktív tag
válasz szabi__memo #14 üzenetére
Sokat számít a rom optimalizáltsága, végigpróbáltam x 8.1-es romot a telefonomon (mind főzött, a gyárihoz már nincs türelmem - mivel kínai), de amikor ismerős frissen vett telefonját mellé tettem (Note 5) az érezhetően gyorsabban nyitogatta az applikációkat, pedig ugye a 820 jóval erősebb kell(ene) hogy legyen mint a 636, a 820 az kb picivel a 660 felett van.
-
Departed
őstag
Pontosan. Hasonlóan használom a telót, és még azt is bevallom férfiasan hogy nem hogy SD845, de még a SD625-->SD636 váltást is sokkal kevésbé érzem mint a 3GB-->4GB ram váltást.
De hát nem vagyunk egyformák, ebben sem.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Graphics
Jómunkásember
Így igaz.
-
szabi__memo
nagyúr
Értem én, felhasználás kérdése. Én nem érzem hogy 2x annyit ki kellene fizetnem a note5 után egy poco-ra csak mert gyorsabb. Méghozzá azért nem mert ha nem játszok (márpedig nem) akkor bőven jó egy 636 is és nem dob annyit a 845. Egyszerűen feleslegesnek tűnik, mert semmi nincs ami ne lenne elég gyors a 636-al, vagy azt érezném, hogy ide bizony kellene még erő. Ezért a 660-ra meg végképp nem fizetnék rá. De kinek mi.
Szerk: Valaki belvárosi használatra is terepjárót akar ami egyértelműen felesleges, pazarló és hülyeség[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz szabi__memo #12 üzenetére
Csak simán rendszersebességhez már nem is lehet jó a nagyobb SoC?
Érdekes logika.
Gyorsabban nem fog merülni alap felhasználás során, mivel ugyanazon termékcsalád. Viszont a plusz erő jól jön.
Én se akartam 636-nál erősebb SoC-ot, kipróbáltam egy 845-öst, és durván érezhető különbségek vannak.
Lehet valakinek elég egy 1.0-es benzines Swift, de azért néha megkergetnék én is egy erősebb vasat.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Ha lesz type c esetleg váltok.
Ha nem jövőre mást választok. -
Graphics
Jómunkásember
válasz szabi__memo #9 üzenetére
Pont akkora ugrás, hogy megéri váltani
20-30%-os teljesítménytöbblet
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
Több helyen is 660-at olvastam. Szvsz ez nem egy nagy ugrás, váltani semmiképpen nem lesz érdemes (note5 tulajoknak)
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Ez nem fog gondot okozni, a Mi A2 Android One készülék, az A1 mellett is elfért a Note 4
@D013: Poco F1 is kellemes választás , igaz drágább , de Note 5 után én pl erre váltok
[ Szerkesztve ]
-
D013
aktív tag
Ha 660 vagy 670, akkor lehet benevezek egyre, bár elég szomorú hogy "lefelé" kellene váltanom a Z2 820-asa után Csak már nagyon unom hogy szétmelegszik, meg hiányzik egy szép nagy kijelző. Persze az is előfordulhat hogy MTK-t kap, hiszen a Redmi 6 és 6A is azt kapott. Szóval lehet akár P60 vagy P70 is, máskérdés hogy kerülöm a Mediateket mostmár....
-
Soleco
tag
Jó hamar kifut a 6-os széria *_*. Redmi 6 se volt előrelépés, gondolom itt se lesz komoly fejlődés.
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem a Plus esetében 636 ( vagy ha van még belőle akkor 625 )
A Redmi Note 6 fentebb fog lépni, Snap 660 esélyes, vagy esetleg 670?
-
Wesder
félisten
Akkor a Note5 Pro az utolsó Redmi-m.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
Hát most aztán nagyon meglepődtem... nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó