Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Drughi


Drughi
(őstag)

Nekem tetszik.
Megmaradtak bizonyos Sony-s küljegyek, de igazodtak a trendhez

(#2) Ganzer


Ganzer
(tag)

Bántja a szememet az aszimmetrikus kávaelosztás. Amúgy a formája és a hátulja tetszik.

(#3) erahurka válasza Ganzer (#2) üzenetére


erahurka
(PH! nagyúr)

Szerintem is fura. Akkor inkább lenne lent is annyi, vagy alul-fent valamivel kevesebb, és lenne rajtuk sztereó hangszóró.

"Hamburger! Elengedhetetlen az egészséges reggelihez!" >>>http://fastfoodcentral.blog.hu<<< | Kajapornó: http://instagram.com/erahurka

(#4) sheratan


sheratan
(Jómunkásember)

Nekem bejön ez az új design, sokkal jobban, mint a tavalyi felhozataluk. Mondjuk a 10-es elnevezésben is éveket késtek, de ez mondjuk tök mindegy igazából, amíg a telefon jó.

(#5) haiduo82


haiduo82
(tag)

Nekem nagyon nem tetszik ez az aszimmetrikus elrendezés. Olyan, mintha "fejnehéz" lenne a telefon :U

(#6) K0vasz válasza Ganzer (#2) üzenetére


K0vasz
(tag)

nyugi, ezen a "távirányító" formán azok az appok, amik nem skálázódnak jól ehhez a nyúlánk formához, úgy jelennek meg, hogy alulra berak egy nagy, fekete csíkot, és úgy már alul-felül van "káva" :D

(#7) Balint729


Balint729
(újonc)

Nekem bejön. Már csak a 10 Plus specifikációját és árát várom :)

Sokan rettenetes embernek tartanak engem. Pedig gyermeki szívem van. Az íróasztalomon egy befőttesüvegben...

(#8) adlersson


adlersson
(tag)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok, élőben milyen lesz ez a felemás káva, meg úgy en bloc, a mostani Sony eresztés. Volt anno Xperia U-m, nem volt különösebb bajom vele, az irgalmatlan mennyiségű bloatware-t leszámítva majdnem 3 évig jól elvoltunk.

A mostani top Sony szériánál viszont olybá' tűnik, a kamera nem nagyon akar összejönni (XZ2 Premium és XZ3 alapján), úgyhogy örülnék, ha végre nem lőnék tökön magukat. :U

ㄅㄨˋ ㄆㄚˋ ㄇㄢˋ , ㄐㄧㄡˋ ㄆㄚˋ ㄊㄧㄥˊ 。

(#9) Atocha


Atocha
(senior tag)

Amugy el tudja nekem valaki mondani mi a baj a sony mobilokkal hogy ennyire nem veszi oket senki? "Katasztrofalis ev"

Vajon miert?

Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!

(#10) adlersson válasza Atocha (#9) üzenetére


adlersson
(tag)
LOGOUT blog

Mer' drágán adnak valami felejthetőt és/vagy középmezőnyt, míg a Xiaomi meg társaik feleannyiért hozzád vágják ugyanazt, vagy még többet is.

ㄅㄨˋ ㄆㄚˋ ㄇㄢˋ , ㄐㄧㄡˋ ㄆㄚˋ ㄊㄧㄥˊ 。

(#11) erahurka válasza adlersson (#10) üzenetére


erahurka
(PH! nagyúr)

Ez igazából az összes nagy gyártóra igaz, kivéve azt az évi néhány flagship telefont.

"Hamburger! Elengedhetetlen az egészséges reggelihez!" >>>http://fastfoodcentral.blog.hu<<< | Kajapornó: http://instagram.com/erahurka

(#12) sheratan válasza Atocha (#9) üzenetére


sheratan
(Jómunkásember)

Mert a nagyobb cégek kb annyit költenek marketingre, mint amennyi a Sony mobile egész éves költségvetése lehet talán. A Samsung, Huawei és társaik folyamatosan tolják be boltokba, szolgáltatókhoz a cuccaikat, itt egy experience shop, ott egy kiemelt pult, plakátok, jutalékok, stb. Ha folyamatosan azt tolják az emberek arcába, akkor azt fogják venni.
Érdekes kontraszt, hogy úgy szemre Japánban például olyan 45% Sony, 45% iPhone, és a maradék a minden egyéb részesedése. Szóval vannak piacok, ahol jól állnak még, de ezek globális mércével kis piacok viszonylag.

(#13) adlersson válasza erahurka (#11) üzenetére


adlersson
(tag)
LOGOUT blog

Már úgy értem, hogy Sony-nál az éves flagship sem jellemző, hogy kitűnik a tömegből.

ㄅㄨˋ ㄆㄚˋ ㄇㄢˋ , ㄐㄧㄡˋ ㄆㄚˋ ㄊㄧㄥˊ 。

(#14) erahurka válasza adlersson (#13) üzenetére


erahurka
(PH! nagyúr)

Szerintem simán kitűnik a jellegtelenségével :DDD

"Hamburger! Elengedhetetlen az egészséges reggelihez!" >>>http://fastfoodcentral.blog.hu<<< | Kajapornó: http://instagram.com/erahurka

(#15) Gempas 70 válasza erahurka (#14) üzenetére


Gempas 70
(fanatikus tag)

Mind jellegtelen....

(#16) adlersson válasza erahurka (#14) üzenetére


adlersson
(tag)
LOGOUT blog

Jellegtelennek nem mondanám, nincs noccs, se kiugró kameraförmedvény, meg szvsz a mostaniak, meg a sokat szidott méteres kávásak is baromi jól néztek, néznek ki. Csak hát hardveresen meg finoman szólva nemhogy nem innovatív, de néha még a kategória kívánalmait se hozza az erős árazás ellenére.

ㄅㄨˋ ㄆㄚˋ ㄇㄢˋ , ㄐㄧㄡˋ ㄆㄚˋ ㄊㄧㄥˊ 。

(#17) Skynet258 válasza Atocha (#9) üzenetére


Skynet258
(PH! kedvence)

Mi baromi sokat küldtünk szervizbe. LG és Sony, főleg ezeket. Hát is meglepő, de egyik sem áll jól eladások tekintetében... :U A Sony még arról is ismert, hogy tök jó szenzorokat készít mobilos fronton. Csak míg a többi gyártó jól használja, náluk mindig rosszabb lett a végeredmény... A formavilág eléggé leragadt az utóbbi években, igazából semmi musthave érzés nem kapja el az emberek többségét egy Sony telefont fogdosva.

Nagyjából ennyi. :U

Android telefon/tablet/okosóra tesztek, játékok, programok, hírek: http://androtech.hu

(#18) Cranberries


Cranberries
(tag)

És úgy tűnik, hogy végre jobb helyre kerül az ujjlenyomat olvasó. Nem is értem, hogy hogy kerülhetett oda, ahová az XZ2 és XZ3 esetében került. :F

(#19) *Mukeey*


*Mukeey*
(őstag)

Nekem már a 18:9es formátum se tetszik annyira, de ez a nyúlánk valami meg egyenesen borzalmas. Tartalom nem lesz rá, max filmek, amik kihasználják. Nem hinném, hogy elterjedt lesz.
Elhiszem, hogy valamit ki kellett találni már a Sonynak, de ezzel mellélőnek nagyon. Pedig a Sony-k tetszenek, ha nagyobb akku lenne a ZX2-ben, akkor azt vettem volna...

OnePlus 6t 8/128

(#20) WaG_Gaming válasza *Mukeey* (#19) üzenetére


WaG_Gaming
(lelkes újonc)

Szerintem a dizájn jó, csak nem kellett volna olyan hosszúra csinálni, mint egy távirányítót.

Casual és hardcore gaming, mobiltelefonok, egyéb tech cuccok - mi kell még?

(#21) Vadi


Vadi
(újonc)

Érdekes, hogy még mindig megy a kávaharc illetve, hogy gyenge fotókat készíthetünk vele és gyenge minőségileg az egész készülék. Ez azért érdekes, mert - gondolom csodával határos módon ellentétben néhány híreszteléssel - korrekt képeket lő, valóságos színekkel. Az ujjlenyomat érzékelő pedig szokás dolga. Számomra tökéletes helyre tették az XZ2 esetében. Nyilván aki ahhoz szokott hozzá, hogy a nagy telefonjának a tetejére helyezték el annak zavaró lehet, de a mindennapi használat során alulról egy laza ujjmozdulattal eléred. Ezt tapasztalatból mondom, nem kioktató jelleggel. Amúgy abban igazat adok nektek, hogy sokszor drágák a Sony-k. Azzal viszont egyáltalán nem értek egyet, hogy minőségileg kifogásolható lenne. Szerintem inkább tartós készülék arról nem is beszélve, hogy aki a frissítésekre van kiélezve, hamarább lehet installálni rá, mint a hasonszőrű egyéb gyártó termékei esetén.

+1 dolog: az akkumulátor. Jól optimalizált szoftvere van, normál használat esetén ugyanannyi ideig "eldöcög", mint a pár 100 mAh-val nagyobb akksis társai. Ebben sem látok problémát.

Probléma inkább a reklám mennyiségében van. Ameddig a Huawei, a Samsung rommáreklámozza magát (teljesen jogosan), az Apple pedig eladja kacatjait hihetetlen áron a nevével, addig a többi cég marad a "még futottak" kategóriában.

Üdv és szép napot!

[ Szerkesztve ]

(#22) Ganzer válasza Vadi (#21) üzenetére


Ganzer
(tag)

Korrekt vélemény, sosem volt még Sony telefonom, de most erősen gondolkodok néhány napja egy xz1 compacton, az nagyon bejön, illetve már az ára sem vészes.

(#23) adlersson válasza Vadi (#21) üzenetére


adlersson
(tag)
LOGOUT blog

"Ez azért érdekes, mert - gondolom csodával határos módon ellentétben néhány híreszteléssel - korrekt képeket lő, valóságos színekkel." - Hát, nem tudom... Flagshipekkel összehasonlítva a Sony-féle képek messze elmaradnak képminőség terén, így a kamerával elégedetlenkedőkkel, a hsz.-ed többi részéhez hasonlóan, egyet tudok érteni.

ㄅㄨˋ ㄆㄚˋ ㄇㄢˋ , ㄐㄧㄡˋ ㄆㄚˋ ㄊㄧㄥˊ 。

(#24) janeszgol válasza Atocha (#9) üzenetére


janeszgol
(PH! kedvence)

A sorozatos átbacásokra kell emlékezni: víz állóság, frissítések, kamera problémák, hang problémák (utóbbi a Z3tól talán okés).
Kár a Sonyért, mert jó lenne egy erős, nagyobb cég erős jelenléte, pláne ami más területeken brillíroz vagy jól szerepel. A Sony meg az LG lehetnének a Samsung juniorok, ehelyett talán a Xiaomi lesz az. :)

[ Szerkesztve ]

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.