Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• manchester85

veterán

válasz maxborn #2730 üzenetére

Feltettél egy kérdést, én meg válaszoltam neked. Erre most jössz ilyen erkölcsi dumával, mintha nem te kérdezted volna, hogy megéri-e a dolog, hisz azt is írtad, hogy nem vagy tisztában az itthoni árakkal. Már megbocsáss, de a külföldön élő magyar szeretetről és összetartásról legendákat lehetne mesélni... Ha egy ember elhagyja a hazáját, azt a jobb megélhetés reményében teszi, és köztudottan a magyar b*ssza át legjobban honfitársát. Na de hagyjuk is, mert ez már túlzottan is off, nem is tudom mire vélni a kifakadásodat, mikor csupán a kérdésedre válaszoltam... Pár ezerre tudod olcsóbban megvenni ott, mint az itthoni függetlent (kártyás ár+szolgáltatós függetlenítés), bár ennek a jelenlegi 280ft-os euró az oka. De ha embertársi (bocsánat, honfitársi) szeretetből, pár ismeretlen ember pü-jére veszel nekik 160-ért újat, és zsebből lenyeled a 30k-s veszteséget, ami készülékenként ér, akkor biztos lesz rá igény. De a jelenlegi 196-ért nem éri meg, nem azért mert kereskedő lennél, hanem azért, mert akinek 196 ezre van, annak 205 ezre is van a szemközti T pontba, és útiköltséget se kell fizetni, mert nem biztos, hogy egy városban laktok... Még egyszer elnézést, hogy válaszoltam a kérdésedre, ígérem, többet nem fordul elő!

i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák