Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xviktorx
tag
válasz MikeWazowski #6891 üzenetére
Nálam hibátlanul működik.
-
xviktorx
tag
Sziasztok! Van egy 11-esem , 87%-os akksival ( lassan 2 éves a készülék ). E-sim voda, fizikiai yettel netes kártya van benne. Amióta a yettel netes kártya benne van azóta az akksi 2-szer olyan gyorsan merül. Még egy napot sem bír ki, egy éjszaka alatt 30%-ot esik az akksi szintje ( közben csak alszom ). De mindez eltűnik, ha a yetteles kártyát kikapcsolom ( amikor itthon vagyok most már kikapcsolom ). A yettel kártya előtt voda net kártya illetve digi net kártya volt benne. Akkor nem tapasztaltam ilyen nagy akkufogyasztást, simán elment vele egy napot is vagy mégtöbbet. Ez a jelenség minek köszönhető ? A yetteles kártyát kb. 2 hete használom és amióta használom azóta van ez a nagy akkumerülés. Válaszotokat előre is köszönöm.
-
xviktorx
tag
válasz Zsolt,72 #7127 üzenetére
Azért az nem semmi hogy a yetteles netes kártya ennyival jobban fogyasztja a telefont mint a digis vagy a vodás netes kártya. Azért voltam muszály váltani yettelre mert sem a digis sem a vodás netes kártya semmit sem ért meló helyen annak ellenére, hogy volt térereje bőven. Azért az is érdekes, hogy vodás ( hang ) kártyámhoz tartozó nettel simán tudtam netezni, otthoni kamerákat vezérelni ( de ehhez a kártyához nagyon kevés adat tartozott ) és a digi ( ami már vodává avanzsált ) és a vodás netkártya sem volt képes normális net kapcsolatra ugyan azon a helyen, kamerát vezérelni meg teljesen képtelen volt ).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest