- [Re:] Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- [Re:] Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- [Re:] Honor MagicWatch 2 - névcsere varázsütésre
- [Re:] Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Prohardver topik figyelő Android alkalmazás
- [Re:] Foreo Luna 3 Plus - arcra fel!
- [Re:] Honor Band 5 - vérfrissítés
- [Re:] Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- [Re:] Xiaomi Mi A1 - tisztasági fogadalom
- [Re:] OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Hozzászólok Aktív témák
-
Ezek a Pixelek olyan semmilyenek.
"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde
-
wesder
nagyúr
Meglepődtem, nem is rossz.
-
dejvid8
őstag
Hát ez azt hiszem az év telefonja lesz, főleg kamerában alázni fog mindenkit.
Szerintem remek lett ,várom a teszteket, a kamerától nagyon sokat várok. Tud a Google.
Jöhetne egy 2 XL, csak kár hogy el kellene adnom a vesémet...[ Szerkesztve ]
Visca!
-
Pjotr
senior tag
Az a fordító kütyü kurva jó. Kivéve, ha lemerül. Meg ha a másiknak nincs. Angol biztos nem vesz meg francia, mert tanuljon meg a másik a nyelvükön ugye.
-
sheratan
titán
A Pixel Book még oké, de a telefonok nem tetszenek, főleg a kisebbik nagyon csúnya
És persze minden nagyon drága lesz, szokás szerint.
-
hemaka
nagyúr
Szerencsetlen pixelek egyre rondabbak.
-
Papirforma...
Unalom...Karóra és formatervező projekt + egy asztali AMD szörnyeteg, no meg Fujifilm...
-
juuzer
őstag
Mine my data!
Vamos a la playa.
-
Sightify
újonc
Hiába az (p)oled kijelző, meg az ilyen-olyan kamera, ez a telefon unalmas, és ronda.
Annyira káva nélküli, hogy magasságra szinte egyezik a 6 colos pixel 2 xl a 6.2 colos galaxy s8+-al. Például az LG mindkét ''kávamentes'' telefonján is sokkal szebb megoldások vannak, mint ez. Ez valahogy egyszerűen ronda.
A jack hiánya pedig számomra megbocsáthatatlan. Még mindig. És az is marad.
Tudtommal a Google volt az egyik, aki beszólt az Apple-nek a 7-nél, amikor hiányzott a jack. Most meg innen is eltűnik. Csak gratulálni tudok. -
joey04
titán
Pixel xl 2 tetszik. Titkon vártam egy tabletet, de sajnos halott a piac.
-
SuperMario
tag
$650-ért a Pixel igen rusnya egy jószág, még a dbrand sem fogja tudni megmenteni.
Azért hogy valami konstrutív is álljon itt: a füles jól néz ki, kíváncsi vagyok rá, a Pixelbook nevetséges, az otthonokosító kütyük pedig nálam egyelőre nem aktuálisak, de örömmel fogadom őket.
((Azért ami pénzt mondjuk a Clips fejlesztésére költöttek igazán rászánhatták volna a Pixelek külsejére. Borzasztóan gáz ez 2017-ben. Főleg a Q4-ben.))[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
Várom a portolt cuccokat.
főleg az élő hátteret.
-
leslien
veterán
már megint ez szokásos hülye duma h milyen csúnya...99% azt qurva kijelzőt bámulom baeg..
mi van belül úgyis azt fogjuk nézni h milyen lesz a SOT, a kamera, kijelző Poled, tok rá aztán ugyan úgy néz ki mint a többi...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Ricardo
félisten
A simában kicsi az akku. Az XL jobban bejön. A kamerák teljesítményére kíváncsi vagyok. Szépen haladnak a kiegészítőkkel is.
-
DeathAdder
veterán
Valaki legyen szíves, hogy mi a különbség az amoled, oled, poled között. Köszönöm
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
Ja ami a cikk olvasása közben beugrott:
- Hello. Gordon Pizza?
- Nem Google Pizza!
- Rossz számot hívtam?
- Nem uram, a Google felvásárolta a Gordon pizzát.
- Oké. Szeretnék rendelni…
- Nos uram, a szokásosat kéri?
- A szokásosat? Ismer engem?
- A hívó azonosítója szerint az utolsó 12 alkalommal pizzát rendelt sajttal, kolbásszal és vastag tésztával.
- Szuper! Ezt kérem.
- Ajánlhatok ezúttal rukkolás ricottás pizzát szárított paradicsommal?
- Nem. Utálom a zöldségeket.
- De a koleszterin szintje nem megfelelő.
- Honnan tudja?
- A subscribers guide-on keresztül. Rendelkezésünkre állnak az ön vérvizsgálati eredményei az elmúlt 7 évből.
- Rendben, de nem akarok ilyen pizzát, már bevettem a gyógyszeremet.
- Nem szedi rendszeresen a gyógyszerét. Mindössze egyetlen 30 tablettás dobozzal rendelt 4 hónappal ezelőtt a Drugsale Networktől.
- Másik gyógyszertárból vettem a többit.
- Nem találom a bankkártya tranzakciók között.
- Készpénzzel fizettem.
- De nem vett fel ennyi készpénzt a bankjából.
- Máshonnan is van készpénzem.
- Nem találom az adóbevallásában, hacsak nem szürke módon jutott hozzá.
- Mi van?! Elég! Herótom van a Google-től, a Facebooktól, a twittertől, a WhatsApptól. Elmegyek egy szigetre, ahol nincs internet, se mobil, se senki, aki kémkedne utánam.
- Értem uram, de meg kell újítania az útlevelét, mert 5 hete lejárt…You'll Never Walk Alone
-
Drakmusz
őstag
Mivel egy 2 éves 6P-t bármelyik mai telefon mellé oda lehet állítani a képminőséget tekintve,talán nem túlzóak az elvárások.
Persze az alázás jelző azért kicsit erős,mivel a csúcskategóriát tekintve csak igen minimálisak a különbségek.
De ha valaki hozzám hasonlóan nagyon megszerette a HDR+-t,akkor csak ezen a vonalon gondolkodhat.
Még úgy is hogy az árakat sajnos már az égbe lőtték,és összességében a konkurencia ajánlatai kedvezőbbek.https://fototrend.hu/fotok/fotos/drakmusz/index.html
-
dejvid8
őstag
Inkább várom , hiszem, és kamerában meg is van az esély hogy tényleg a legjobb lesz, mivel eddig is a Pixel és az utolsó Nexus-ok a csúcson voltak. Szóval sejthető. Meg szerintem másban is a legjobb lesz. (*az alázás valóban túlzó, elkapott a hév, sorry.)
Akik rondának találják, az hogy egy telefon hogy néz ki, teljesen szubjektív. Attól hogy ti annak találjátok, lehet más nem, nekem pl nagyon bejön. Nekem az Iphone X nem tetszik pl azzal a ronda képernyőlevágással, másnak meg az tetszik. Ennyi, ezért van ennyi telefon, lehet válogatni.
[ Szerkesztve ]
Visca!
-
hardline
senior tag
Azt hittem, csak szerintem bűn rondák Pixelék, de megnyugodtam amikor benéztem a hsz-ekre is.
A tudásukkal nem lesz gond, de ahogy kinéznek...Teclast T30 billentyűzet eladó (gyári dokkolható)
-
enginev3.0
félisten
Mik ezek az akksi visszafelé fejlődések mindenhol?
És anyagilag úgy megvagyunk viselve, hogy még lábazatot se tuttunk csináni, mer nincs mibül ll Nem jó, de nem is tragikus ll Logitech <3 ll Oneplus 7 Pro Blue ll WD 4/6/8/10TB HDD-k , SSD-k eladók!
-
atosan
addikt
-
Postas99
senior tag
Háát látom, hogy ezek a NEST-es kütyük nem akkora durranások, kivi vagyok hogy ezek is tudnak-e már magyarul, hamár a forditó kütyüjük tud magyarul.
Az a chromebook ezért az árért nevetséges, tényleg csak az árak mennek felfelé..
-
leslien
veterán
válasz
tomboy0013 #26 üzenetére
már vártunk hol voltál eddig...?!
sheratan ; közel jövőbeni ára gondoltam .. ugyanis nincs olyan Lg amelyik ne zuhanó árat kapott volna..
..
vicc felre;
kérdés h most melyik szenzor került bele? mert elég komoly eredményt kapott...[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Hallosz
senior tag
A telefon nekem tetszik, bár az alul a vezérlő "gombok" elhelyezése érdekes.
A lakás vezérlését pedig, magam intézem. A telefonok pedig árnyékolt dobozban várják a reggelt.Just do it & never give up! ~ S20 FE 5G
-
*Mukeey*
addikt
Na mi a fene,a Google összehozott egész jó termékeket!
Az xl ha úgy bézem,jó kezdőárral nyit 850$ért manapság...OnePlus 7Pro & Samsung Galaxy Tab S4
-
tomboy0013
veterán
Már eleve kizárt a kisebb tesó miatt is, hogy nagyot zuhanjon az ára hiába LG. Ha az tartja a magas árszintet márpedig a tavalyi Pixel-ekből és a Google"stratégiájából" kiindulva biztosan tartani fogja akkor kizárt dolog hogy a nagyobb és drágábbik tesó az olcsóbb alá zuhanjon árban.
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
Pixelbook rajzos tudására kíváncsi vagyok.
A telefonok pedig nem néznek ki olyan vészesen.
Ne verj meg.... (´;ω;`)
-
m_makai
tag
Pixel és XL: Értelmesebb méretelosztás mint tavaly, így normális különbség a két opció között. A fizikai sim még előny, nem látom, hogy a magyarországi szolgáltatók fel lennének készülve az eSimre. Nekem bevált a friss gyári android, ami 3 évig friss. Ha most kellene telefont vennem, akkor 64es simát venném, bár a maygar LG támogatás miatt az XL előnyösebb opció, de pixel 1-et nem tervezem cserélni. Árban elfogadom, hogy az Apple a konkurencia. Fém ház szerintem előnyösebb mint a vezeték nélküli töltés. A kamera top, de hogy 94 vagy 98 vagy 90 pontot kap az már mindegy. Ki hogyan akarja mérni.
Pixelbook: Ennyi pénzért jobban használható lenovokat kapni, nehezebb és csúnyább de a windows alap még sokkal több programnak használhatóbb.
Egyéb okoshome: nem vágyom rá, hogy gépel társalogjak, inkább steril körülmények között működő erődemonstráció, mint hasznos hétköznapi segítség.
Egy dex stílusban működő chromecastnek örültem volna -
fornettisuti
addikt
Úgy terveztem lecserélem az S7-t P2-re, de a kicsi akku, hátlapi tapicska és a jack hiánya miatt mégsem.
[ Szerkesztve ]
Honor 20 - LG Gpad 8.3 - Huawei Watch GT - Xiaomi MiBand2 - Redragon Surara Pro + Kala & A4Tech X7
-
hYpErKe
tag
Azért az szimpatikus lépés a Googletől, hogy a pixel2től már 3 év a szoftver update nem csak 2 mint az előzőeknél. Vajon a sima pixelre is kiterjesztik ezt? :?
Pixel
-
doooo
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #39 üzenetére
Szerintem ha megfelelő minőségű a Pen, akkor nem lesz nagy gond vele... a hw állja a sarat.
Btw... bár még mindig hátul kullognak a mobilok esztétikusságában, de határozotabban szebbek a tavalyi nagykávás rémálmoktól.
[ Szerkesztve ]
-
ChuckyCheese
tag
Az alap Pixel 2 az béna elölről.. Olyan semmilyen..fujj..
Az XL már pofás. Az kellene, de csak panda színben.tomboy0013: Haha
Az mekkora egy okádék! Meg a Citroen Picasso!
[ Szerkesztve ]
Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
-
-FreaK-
veterán
válasz
DeathAdder #19 üzenetére
Made my day!
-
Mill3r
tag
Azért van itt egy két érdekes dolog, amit egy másik tech oldalon már fel is vetettek. A home cuccnál a kamera scenneli és megjegyzi az arcokat. A clip kamera csak úgy fényképezget kedvére, ha úgy gondolja🙂 lesznek itt adatbiztonsági incidensek 😉
IDDQD IDKFA
-
Matada2.3
veterán
Ezek szerint beindul a félig hordozható otthoni "okos"hangszóró asszisztenssel spékelve (eléggé komplex)
divat. Homepod, Max, Alexa. Várom majd a keleti reakciót ezekre az okosságokra.
A Pixelek hozták a kötelezőt, ha nem is hardver fronton de most már minden az AI-ról szól. A kamera, a hangszórók etc. Itthon még mindig úgy gondolom, hogy pazarlás ilyen telefont venni, mert a fele funkciót se tudja kihasználni a lokalizáció limitáltság miatt.
A Dashcam annyira nem fogott meg, ahogy a füles sem. Eléggé overpriced az összes.
Finn the human
-
Dexar007
veterán
Egy 300 ezres teloba beledobtak egy 2700es aksit..mikozben a legutolso kinai szemetben is mar minimum 3ezres van.
Give me your cum,bull!
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Két új okostelefon, friss Chomebook és felcsíptethető kamera is van a széleskörű új Google termékcsaládban, illetve egy kicsi és egy nagy Google Home otthoni asszisztens.
- [Re:] Tömeges SSD-hiányt okozhat egy kriptovaluta
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- [Re:] Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- [Re:] Battlefield - Megjelenik vajon az előző generációra?
- Nintendo Wii
- Renault, Dacia topik
- Apple notebookok
- iPad topik
- [Re:] Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- [Re:] [Algieba:] Írom a végrendeletemet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest