- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Kínából rendel hajlítható üveget az Apple
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Egy óra, két rendszer
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Egy 300 ezres teloba beledobtak egy 2700es aksit..mikozben a legutolso kinai szemetben is mar minimum 3ezres van.
Give me your cum,bull!
-
Matada2.3
veterán
Ezek szerint beindul a félig hordozható otthoni "okos"hangszóró asszisztenssel spékelve (eléggé komplex)
divat. Homepod, Max, Alexa. Várom majd a keleti reakciót ezekre az okosságokra.
A Pixelek hozták a kötelezőt, ha nem is hardver fronton de most már minden az AI-ról szól. A kamera, a hangszórók etc. Itthon még mindig úgy gondolom, hogy pazarlás ilyen telefont venni, mert a fele funkciót se tudja kihasználni a lokalizáció limitáltság miatt.
A Dashcam annyira nem fogott meg, ahogy a füles sem. Eléggé overpriced az összes.
Finn the human
-
Mill3r
tag
Azért van itt egy két érdekes dolog, amit egy másik tech oldalon már fel is vetettek. A home cuccnál a kamera scenneli és megjegyzi az arcokat. A clip kamera csak úgy fényképezget kedvére, ha úgy gondolja🙂 lesznek itt adatbiztonsági incidensek 😉
IDDQD IDKFA
-
-FreaK-
veterán
válasz
DeathAdder #19 üzenetére
Made my day!
-
ChuckyCheese
tag
Az alap Pixel 2 az béna elölről.. Olyan semmilyen..fujj..
Az XL már pofás. Az kellene, de csak panda színben.tomboy0013: Haha
Az mekkora egy okádék! Meg a Citroen Picasso!
[ Szerkesztve ]
Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
-
doooo
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #39 üzenetére
Szerintem ha megfelelő minőségű a Pen, akkor nem lesz nagy gond vele... a hw állja a sarat.
Btw... bár még mindig hátul kullognak a mobilok esztétikusságában, de határozotabban szebbek a tavalyi nagykávás rémálmoktól.
[ Szerkesztve ]
-
hYpErKe
tag
Azért az szimpatikus lépés a Googletől, hogy a pixel2től már 3 év a szoftver update nem csak 2 mint az előzőeknél. Vajon a sima pixelre is kiterjesztik ezt? :?
Pixel --> Pixel 7
-
fornettisuti
veterán
Úgy terveztem lecserélem az S7-t P2-re, de a kicsi akku, hátlapi tapicska és a jack hiánya miatt mégsem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
m_makai
tag
Pixel és XL: Értelmesebb méretelosztás mint tavaly, így normális különbség a két opció között. A fizikai sim még előny, nem látom, hogy a magyarországi szolgáltatók fel lennének készülve az eSimre. Nekem bevált a friss gyári android, ami 3 évig friss. Ha most kellene telefont vennem, akkor 64es simát venném, bár a maygar LG támogatás miatt az XL előnyösebb opció, de pixel 1-et nem tervezem cserélni. Árban elfogadom, hogy az Apple a konkurencia. Fém ház szerintem előnyösebb mint a vezeték nélküli töltés. A kamera top, de hogy 94 vagy 98 vagy 90 pontot kap az már mindegy. Ki hogyan akarja mérni.
Pixelbook: Ennyi pénzért jobban használható lenovokat kapni, nehezebb és csúnyább de a windows alap még sokkal több programnak használhatóbb.
Egyéb okoshome: nem vágyom rá, hogy gépel társalogjak, inkább steril körülmények között működő erődemonstráció, mint hasznos hétköznapi segítség.
Egy dex stílusban működő chromecastnek örültem volna -
Pixelbook rajzos tudására kíváncsi vagyok.
A telefonok pedig nem néznek ki olyan vészesen.
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
tomboy0013
veterán
válasz
#16820480 #36 üzenetére
Már eleve kizárt a kisebb tesó miatt is, hogy nagyot zuhanjon az ára hiába LG. Ha az tartja a magas árszintet márpedig a tavalyi Pixel-ekből és a Google"stratégiájából" kiindulva biztosan tartani fogja akkor kizárt dolog hogy a nagyobb és drágábbik tesó az olcsóbb alá zuhanjon árban.
-
*Mukeey*
addikt
Na mi a fene,a Google összehozott egész jó termékeket!
Az xl ha úgy bézem,jó kezdőárral nyit 850$ért manapság...iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Hallosz
senior tag
A telefon nekem tetszik, bár az alul a vezérlő "gombok" elhelyezése érdekes.
A lakás vezérlését pedig, magam intézem. A telefonok pedig árnyékolt dobozban várják a reggelt. -
leslien
nagyúr
válasz
tomboy0013 #26 üzenetére
már vártunk hol voltál eddig...?!
sheratan ; közel jövőbeni ára gondoltam .. ugyanis nincs olyan Lg amelyik ne zuhanó árat kapott volna..
..
vicc felre;
kérdés h most melyik szenzor került bele? mert elég komoly eredményt kapott...[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Postas99
senior tag
Háát látom, hogy ezek a NEST-es kütyük nem akkora durranások, kivi vagyok hogy ezek is tudnak-e már magyarul, hamár a forditó kütyüjük tud magyarul.
Az a chromebook ezért az árért nevetséges, tényleg csak az árak mennek felfelé..
-
atosan
veterán
-
Mik ezek az akksi visszafelé fejlődések mindenhol?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
hardline
senior tag
Azt hittem, csak szerintem bűn rondák Pixelék, de megnyugodtam amikor benéztem a hsz-ekre is.
A tudásukkal nem lesz gond, de ahogy kinéznek... -
dejvid8
őstag
Inkább várom , hiszem, és kamerában meg is van az esély hogy tényleg a legjobb lesz, mivel eddig is a Pixel és az utolsó Nexus-ok a csúcson voltak. Szóval sejthető. Meg szerintem másban is a legjobb lesz. (*az alázás valóban túlzó, elkapott a hév, sorry.)
Akik rondának találják, az hogy egy telefon hogy néz ki, teljesen szubjektív. Attól hogy ti annak találjátok, lehet más nem, nekem pl nagyon bejön. Nekem az Iphone X nem tetszik pl azzal a ronda képernyőlevágással, másnak meg az tetszik. Ennyi, ezért van ennyi telefon, lehet válogatni.
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Drakmusz
addikt
Mivel egy 2 éves 6P-t bármelyik mai telefon mellé oda lehet állítani a képminőséget tekintve,talán nem túlzóak az elvárások.
Persze az alázás jelző azért kicsit erős,mivel a csúcskategóriát tekintve csak igen minimálisak a különbségek.
De ha valaki hozzám hasonlóan nagyon megszerette a HDR+-t,akkor csak ezen a vonalon gondolkodhat.
Még úgy is hogy az árakat sajnos már az égbe lőtték,és összességében a konkurencia ajánlatai kedvezőbbek.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
DeathAdder
veterán
Ja ami a cikk olvasása közben beugrott:
- Hello. Gordon Pizza?
- Nem Google Pizza!
- Rossz számot hívtam?
- Nem uram, a Google felvásárolta a Gordon pizzát.
- Oké. Szeretnék rendelni…
- Nos uram, a szokásosat kéri?
- A szokásosat? Ismer engem?
- A hívó azonosítója szerint az utolsó 12 alkalommal pizzát rendelt sajttal, kolbásszal és vastag tésztával.
- Szuper! Ezt kérem.
- Ajánlhatok ezúttal rukkolás ricottás pizzát szárított paradicsommal?
- Nem. Utálom a zöldségeket.
- De a koleszterin szintje nem megfelelő.
- Honnan tudja?
- A subscribers guide-on keresztül. Rendelkezésünkre állnak az ön vérvizsgálati eredményei az elmúlt 7 évből.
- Rendben, de nem akarok ilyen pizzát, már bevettem a gyógyszeremet.
- Nem szedi rendszeresen a gyógyszerét. Mindössze egyetlen 30 tablettás dobozzal rendelt 4 hónappal ezelőtt a Drugsale Networktől.
- Másik gyógyszertárból vettem a többit.
- Nem találom a bankkártya tranzakciók között.
- Készpénzzel fizettem.
- De nem vett fel ennyi készpénzt a bankjából.
- Máshonnan is van készpénzem.
- Nem találom az adóbevallásában, hacsak nem szürke módon jutott hozzá.
- Mi van?! Elég! Herótom van a Google-től, a Facebooktól, a twittertől, a WhatsApptól. Elmegyek egy szigetre, ahol nincs internet, se mobil, se senki, aki kémkedne utánam.
- Értem uram, de meg kell újítania az útlevelét, mert 5 hete lejárt… -
DeathAdder
veterán
Valaki legyen szíves, hogy mi a különbség az amoled, oled, poled között. Köszönöm
-
Ricardo
titán
A simában kicsi az akku. Az XL jobban bejön. A kamerák teljesítményére kíváncsi vagyok. Szépen haladnak a kiegészítőkkel is.
-
leslien
nagyúr
már megint ez szokásos hülye duma h milyen csúnya...99% azt qurva kijelzőt bámulom baeg..
mi van belül úgyis azt fogjuk nézni h milyen lesz a SOT, a kamera, kijelző Poled, tok rá aztán ugyan úgy néz ki mint a többi...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
HardRic
addikt
Várom a portolt cuccokat.
főleg az élő hátteret.
-
SuperMario
tag
$650-ért a Pixel igen rusnya egy jószág, még a dbrand sem fogja tudni megmenteni.
Azért hogy valami konstrutív is álljon itt: a füles jól néz ki, kíváncsi vagyok rá, a Pixelbook nevetséges, az otthonokosító kütyük pedig nálam egyelőre nem aktuálisak, de örömmel fogadom őket.
((Azért ami pénzt mondjuk a Clips fejlesztésére költöttek igazán rászánhatták volna a Pixelek külsejére. Borzasztóan gáz ez 2017-ben. Főleg a Q4-ben.))[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Pixel xl 2 tetszik. Titkon vártam egy tabletet, de sajnos halott a piac.
-
Sightify
újonc
Hiába az (p)oled kijelző, meg az ilyen-olyan kamera, ez a telefon unalmas, és ronda.
Annyira káva nélküli, hogy magasságra szinte egyezik a 6 colos pixel 2 xl a 6.2 colos galaxy s8+-al. Például az LG mindkét ''kávamentes'' telefonján is sokkal szebb megoldások vannak, mint ez. Ez valahogy egyszerűen ronda.
A jack hiánya pedig számomra megbocsáthatatlan. Még mindig. És az is marad.
Tudtommal a Google volt az egyik, aki beszólt az Apple-nek a 7-nél, amikor hiányzott a jack. Most meg innen is eltűnik. Csak gratulálni tudok. -
juuzer
addikt
Mine my data!
Vamos a la playa.
-
Papirforma...
Unalom...Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
hemaka
nagyúr
Szerencsetlen pixelek egyre rondabbak.
mudi︎️ • Fuji GFX 50S/35-70/110f/2 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
törölt tag
A Pixel Book még oké, de a telefonok nem tetszenek, főleg a kisebbik nagyon csúnya
És persze minden nagyon drága lesz, szokás szerint.
-
Pjotr
senior tag
Az a fordító kütyü kurva jó. Kivéve, ha lemerül. Meg ha a másiknak nincs. Angol biztos nem vesz meg francia, mert tanuljon meg a másik a nyelvükön ugye.
-
dejvid8
őstag
Hát ez azt hiszem az év telefonja lesz, főleg kamerában alázni fog mindenkit.
Szerintem remek lett ,várom a teszteket, a kamerától nagyon sokat várok. Tud a Google.
Jöhetne egy 2 XL, csak kár hogy el kellene adnom a vesémet...[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Wesder
titán
Meglepődtem, nem is rossz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két új okostelefon, friss Chomebook és felcsíptethető kamera is van a széleskörű új Google termékcsaládban, illetve egy kicsi és egy nagy Google Home otthoni asszisztens.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest