Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    En tobb feladatnal is azt csinaltam, hogy a kerdest a lehetseges valaszokkal parositottam, es arra gugli, altalaban site:mobilarena.hu kiegeszitessel. Konkretan a tukorkepes videonal egybol beirtam (bar azt azt hiszem a mobilarena keresojebe kozvetlen) elso probalkozaskent, hogy samsung pink, es feljott a videot tartalmazo cikk talan elso talalatra...
    A 6-7 azert volt szivas, mert a wayback machine megvolt, na de a szukseges oldalak... az sl55 vegulis a guglival talalt idopont alapjan pont nincs snapshot-olva, ellenben a kov. datumbol jobb oldalt siemens kivalasztva, es voila. De ez csak sok ora mulva jott ossze.
    A 6-ossal meg az a szivas, hogy ha kulon keresed, hogy mobilarena, vagy kulon hogy telekommunikacio, egyiknel sincs a majusi idopont. De ha elobb katt telekomm., ott a listabol katt mobilarena, akkor elojon a kategorias oldala az MA-nak, es abbol persze megint nem ugyanazok az idopontok vannak, hanem pont a ke'rt. (Tegyuk hozza, hogy tobb napon tobb ora el ment azzal, hogy azt hittem valami elokelobb helyezes, hatha hir volt rola itt vagy a partneroldalak valamelyiken.)
    A tobbi gyorsabb volt, az evolve regi cimenek linkje meg most is e'l itt MA-n, a masik kettoe nem, a buvesz neve a site-on el volt irva, de 4 nevvel kepek keresese gugliban, ki egyezik alapon... focimeccs a videoban feltunik, az tetszett, pedig a datummal is megvan persze. A peticio mar elhangzott, vip-nel meg szavazast kellett keresni es egy katt a fooldalukrol a korabbiak (talan ez volt a leggyorsabb talalat).

    Ellenben gyanithatoan sokkal tobben lesznek a kalapban, mint tippeltem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák