- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iGO Primo Nextgen- már a mobilodon is navigálhatsz
Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Én olyan választ kaptam (arra a felvetésre, hogy a Primot megvettem, de a hardver már nincs meg), hogy az NNG nem tehet arról, hogy eladtam a hardvert, meg hogy hosszútávra kell tervezni, meg a szokásos semmitmondó corporate bullshit.
Pedig csak egy szerény felvetés volt részemről, hogy fontolják meg, hogy esetleg ne "appokat" áruljanak, hanem szolgáltatást, fix időre. Az kiszámíthatóbb, mint az, hogy egy appot mikor vált fel egy "nextapp", és a régi mikor válik abandonware-vé. De ha nem, hát nem.
Félreértés ne essék, egyáltalán nem arról van szó, hogy ingyen akarok mindent, hanem például ha platformot váltok, mert mondjuk teszem azt megunom a droid telómat, és venni akarok egy iPhone-t, (vagy fordítva) akkor használni tudjam azon is az iGo-t. És tudjam, hogy mennyi ideig tudom majd használni, mennyi ideig lesz frissítve. It's that simple.
Aktív témák
Jelen állás szerint mindennemű beavatkozás a rendszer működésébe wareznek minősül, így ezen változtatások kitárgyalása, ezekben való segítségkérés és nyújtás továbbra is tilos. Ezekre a kérdésekre jelen pillanatban is várjuk az NNG válaszát. Az esetleges változásokról értesíteni fogunk benneteket! Köszönjük!
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest