Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Klaus Duran #49 üzenetére
nem rossz
-
válasz
sz.balazs.95 #10 üzenetére
-
Lomha 8V
addikt
Szépnek szép, azt meg kell hagyni.
-
-
Cyberpunk
félisten
Az Asus-nál nagy a zen, biztos a joga is kötelező.
-
törölt tag
Ez már nem újdonság, az usd=eur. Inkább a tipp volt rossz. 99 - 149 dollár messze állt a valóságtól, később született pár cikk, ami 199 dollárra prognosztizálta. + ami a magyarországi bejövetelhez hozzátartozik.
Kinti viszonylatban ez nem olyan drága. Magyarország meg nekik sokadlagos.
-
Janaboy
veterán
Szepen bearaztak, par napja meg arrol cikkeztek h a CEO szerint 199usd alatt nyit, most meg tartunk 199euronal, megha usd=eur, akkor se vagyunk alatta..
-
kolosanyi
veterán
Szerintem meg ocsmány, egy óra ne nézzen már úgy ki, mintha most lőttem volna az utcabálon.
-
atike
nagyúr
Nem is rossz.... Alakulnak ezek...
-
azopi74
addikt
Hát ennyi idő alatt kinyomtathatták volna és elküldhették volna Budapestre FedEx-szel a cikkeket
Az is lehet, hogy majd a show végén akarnak egy összefoglalót leadni, az eddigi bejelentések 90%-a úgyis kiszivárgott már az IFA előtti hetekben, ezért már le adták őket egyszer, csak pontosítani, update-elni kell néhány esetben -
zsoc93
csendes tag
vagy megint kifogták a világ leglassabb netjét
-
Morph33
tag
Hú de lassúak vagytok, alig van hír az IFAról, a youtubeotokon nulla videó, a tech2 beelőzött titeket, nem is beszélve a nagy külföldi oldalakról. Mit csinálnak a többiek jobban?
-
Jonesy84
tag
Nálam ezek az órák addig szóba sem jöhetnek amíg nem zafír üveg használnak. Vigyázok az órámra amennyire tudok, de szegény kapott már pár olyan ütést amitől ezek a GG-s üvegek millió darabra törtek volna, de a zafír üvegnek meg se kottyant.
-
gabancs
addikt
Hamar zuhanni fog ezeknek az ára. Mert mutogatni még csak-csak, de eladni ennyi pénzért…
Van néhány ezer hülye aki akkor is megveszi, ha arany árban van, de utána kinek kell?
Egy 5000 Ft-os Casiot sem adnék érte, azt legalább nem kell tölteni naponta. -
mrlujoak
veterán
...hmm, elég masszív keretet kapott az a kijelző.
A külső szép, de bután hat a relative kis kijelző.Az árral sem szálltak el, de ez már nekem a duplája, amit kiegészítőre szánok.
-
BenHans
addikt
Szép, elfogadnám
Kérdés, hogy meddig bírja...
-
törölt tag
Szép, de a felhasznált anyagok jól tükrözik az árát. Itt is felejthető az olyan prémium, mint az igazi bőr vagy zafírüveg.
-
AS
félisten
Legszebb okosora.
-
kameraman77
tag
Hát azért nem mindenki hordja ékszernek... szóval nekem mindig a kezemen van, soha nem veszem le, igaz nem divatóra, hanem egy strapabíró CASIO... éjszaka, nappal, hóban, vízben mindig a kezemen van...öltönyben sem nézett még ki senki miata, pedig sokat járok öltönyben...
ki nem állhatom a divatórákat.. megjátszás. szerintem. aki komolyan leteszi a névjegyét egy óra mellett, az nem cserélgeti a csuklóján, mint egy ékszert.. az hordja..kipurcanásig.Ez az óra pedig.. ahogy látom az én izzadós kezemen nem sokáig élne az az érintkező hátul.. nem is értem, hogyan lehet ilyet csinálni,hogy szabadon hagyni. meg mennyit bír? mert az enyém elmegy 3-4 évet két lithium elemmel és folyamatosan méri a páratartalmat, légnyomást, hőmérsékletet... szóval nekem ilyen játékóra ami bír 1 napot.. pff.. de nyilván lesz piaca... a városi,urbánus fiatal, konnektorhuszárok között
-
Ali G.
senior tag
még egy retek okosóra a többi mellé ami nem tetszik
-
Valzor
aktív tag
Szerintem ez az egyik legszebb Wear-es ( veres?
) okosóra eddig, csak az üzemidő rondíthat bele az összképbe. Mindenesetre kéne
-
törölt tag
válasz
sz.balazs.95 #21 üzenetére
Látszik, hogy nem vagyok gamer.
-
Pali1119
tag
Stílusos meg minden, de Origoról:
"Beépített lítium-polimer akkumulátora 1,4 wattóra kapacitású, a gyártó szerint egy napot kibír töltés nélkül, ez azonban ekkora kijelző mellett megkérdőjelezhető."
1 nap. Ezt is mindennap tölteni, mint a telefont? Ehh...
-
Dr.Anonymus
addikt
Szép lett, várjuk a tesztet
-
Fr0z3n
őstag
Ezt elfogadnám, nagyon elegáns. Csak az ára nem lett olyan, mint ahogy ígérték.
-
süti5
őstag
Nekem volt két okosórám is, még a sony mbw vonalból, és tök jó volt, hogy láttad, ha van sms, le tudtad némítani vagy elutasítani a csengést. Sokkal többre én nem használtam, meg még voltak alapvető gondjaik a kijelzővel (azt hiszem oled), elég korán halványultak. Ha ezek az újak kiküszöbölik a gyerekbetegségeket és új funkciókat is kapnak, teljesen használhatóak lesznek
-
dsr
senior tag
Elegáns
-
prolad
addikt
Pofás darab.
-
törölt tag
válasz
Lehet ezt még fokozni.
Amúgy a "Predator" is a kezén hordta az okosóráját, szóval biztos van jövője.
Szerintem nagyon korrekt a kinézete, nekem legalábbis tetszik. Ráadásul az ára sem rossz, ha a többi szereplőt nézzük. Tartósságra és a valódi tudásra azért kíváncsi leszek. Lehet sokan nem látnak benne fantáziát, lehet most még a létjogosultsága is kérdéses, de kétségtelenül van jövője, ez még csak mondhatni az első generáció a karkötők után.
-
ferob
őstag
válasz
Mutatós Commander Keen karóra, talán a 4. résztől kezdve volt ez a menü.
-
Thaaleum
aktív tag
Nekem nagyon bejön, szép, elegáns, letisztult lett a dizájn.
De az árát sokallom, Snapi 400 (ami egyébként rohadt felesleges egy ilyen eszközbe) ide, vagy oda.
-
sz.balazs.95
veterán
(na ki ismeri fel?)
-
KillBorn
senior tag
alig várom a 4"-os, QHD okosórákat!
lehet maradi vagyok, de mutassa az időt, hónapot, napot, és legalább 10 évig (vagy soha) ne kelljen benne elemet cserélni. -
Kex613826
tag
Az első kultúrált kinézetű telefon
-
sz.balazs.95
veterán
Az első okostelóknál, még a 6600 meg a WM 5 tájékán kb. ugyanez volt.
„Szerintem az okosóra amolyan érdekesség, amire lehet néhány napig, hétig ámulni, aztán az ember megunja a töltögetést, szoftveres mókolást, meg rájön, hogy több a gond vele, mint amennyi a haszna.”
Ezek ugyan úgy érvényesek voltak az akkori okostelókra a butatelefonokkal szemben, aztán valahogy mégiscsak elterjedtek.
Szóval felesleges még temetni az okosórákat.
-
Dinsdale
tag
Elég nagy összegbe mernék fogadni, hogy az okosóra nem lesz túl népszerű műfaj. Órát az emberek többsége ékszerként hord, egyébként ott van zsebben az okostelefon. Szerintem az okosóra amolyan érdekesség, amire lehet néhány napig, hétig ámulni, aztán az ember megunja a töltögetést, szoftveres mókolást, meg rájön, hogy több a gond vele, mint amennyi a haszna.
-
ghiottone
nagyúr
Bioakkumulátorként fog müködni és tölti a az órát.
- majd pár év múlva.
szerk.: hivatkozás javítva
-
Tankblock
aktív tag
Mi van akkor ha az ember keze izzadt? eléggé bizarr látvány az alján azok az érintkezők...
Amúgy nagyon jól néz ki.
-
sz.balazs.95
veterán
Ez tényleg ütős lett!
Mint ahogy gondolom az ára is...Ja nem, az annyira nem vészes, bár nem is olcsó. -
bélus91
tag
Ez szép és elegáns, evvel már megjelennék egy színházba étterembe stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest