- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
justice84
aktív tag
Köszi mindenkinek,nem hiszem én se hogy a néha a töltőn hagyás ártott volna neki ennyire. Bemegyek a szervizbe és megkérdezem pontosan akkor ezt az aksi dolgot. Tény rá is futhatok arra az esetre hogy nem a telót cserélik hanem csak a kijelzőt. Elméletileg a teló ha úgy sérül hogy a javítás nem éri meg cserélik. De először akkor szeríz lesz ha így is 10e és úgy is akkor marad az aksicsere.
-
milu
aktív tag
Tudtok olyan védőtokról, ami polikarbonát, flipes, kis ablakos megoldású és a kijelző részét látni lehet.
A barátom vásárolt egy ilyet (Huawei Mate 20 Pro gyári Smart View Tok - Fekete), nagyon tetszik, de az Huawei 20 Pro-hoz van, nekem pedig Huawei P9 Lite (2017)-hez kell.
-
Garfield85
tag
Ehhez a modellhez nincs olyan tok. Azok a tokok kinyitaskor bezaraskor automatikusan nyitja és zárja a képernyőt. Amelyik telefon támogatja beállítások/intelligens asszisztens/intelligens tok menüpont található.
Lehet erre a modellre is venni eredeti flippes tokot,de nincs ablaka és zárás nyitás funkció sincs. -
jjohn
aktív tag
Szia!
Egy wish webshopban láttam ehhez a telóhoz valót, ha jól emlékszem, de ha tévedek sorry. A kijelző látszik egy részen. Az hogy milyen anyagból volt arra nem emlékszem, bőrhatásúnak tűnt. Én erről az oldalról rendeltem tpu sima átlátszó tokot és tökéletes.
Egy próbát megér, hogy ránézz. Esetleg aliexpressen. -
Joke63
csendes tag
Sziasztok!
Még nagyon régen volt szó a teló giroszkópjáról. Van ebben valami fejlemény, vagy továbbra sem lehet működésre bírni?
-
dady53
csendes tag
Sziasztok!
Az AndroidAuto alkalmazást tudta valaki telepíteni? -
milu
aktív tag
Hogy lehet beállítani a főképernyőn, hogy az SD kártyára mentett videót/audiót (ami azonos mappában van) egy kattintással el lehessen indítani a fő képernyőről?
-
kmgabor
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a Huawei P9 Lite (2017) okostelefon üzemideje egy kissé megcsappant. A bátyám az ő Honor 8-ával eljátszotta azt, hogy elküldte TMX szervízbe, hogy csinálják meg garanciálisan, és elgondolkodtam, hogy meg tudnám e csinálni én is ezt? Annyiban különbözik a helyzetem az övétől, hogy a Telekomtól vettem a telefont.
Járt e már valaki ilyen cipőben, és tudna e esetleg segíteni?Előre is köszönöm.
-
GEIL
addikt
sziasztok !
Párom p9 lite 2017-je ( most márciusban volt 1 éves) minden előzmény nélkül kb 3 nap alatt elfelejtette a lépésszámlálást. A telefon nem esett le, frissítés sem volt....stb
(első nap csak kb fele annyi lépést mutatott mint amennyi volt ténylegesen, második nap max 148 lépés volt szerinte.....harmadik nap összesen 7 lépést mutatott....azóta minden 0. )
Próbáltam a programot teljesen törölni, újratelepíteni...minden tárolt adatát törölni és újra beállítottam...stb, de a zárképernyőn semmit nem mutat, hiába van bekapcsolva...programon belül is "0 lépés...0 km". ismerem a beállításokat, minden úgy van ahogy a legelején volt megvételkor, eddig működött......ez nagyon rejtély.
Élő lépésszám mutatása beállításnál kiteszi ugyan a szív piktogramot felülre, de végig 0-t mutat.
( "Wifi, Adat, Hely" : éjjel nappal bekapcsolva, manuális 50%-100% fényerőn használva.ötlet esetleg ?
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
vargarobi21
csendes tag
válasz kmgabor #3512 üzenetére
Én a telekomos telefonomat a postán juttattam el közvetlenül a szervizbe, a telekomban is javasolták ezt mind opciót. Nekem azt mondták, hogy végeredményben ugyan oda kerül a telefon csak a postával gyorsabb (ez picit azért vicces ).
Így 1 héten belül megfordult a telefon. Egyébként usb csatlakozó hibával adtam le (kiesett belőle minden kábel, a töltés is nehézkes volt). Végül cserélték az usb portot, bónuszként új akksit és új hátlapot kaptam.[ Szerkesztve ]
-
justice84
aktív tag
válasz kmgabor #3512 üzenetére
Szia.
Én múlthetén jutottam el oda hogy a P9 Lite (2017) teljesen halott akkuval leadtam a szervizbe (Tmobilt kihagytam a sorból személyesen vittem be a helyi Huaewi szervizbe ) jó hír hogy ha még garis a teló ingyen cserélik (mivel egybeépített teló) garancia jegyet és a számlát kinyomtattam.Előttem a telót gyári állapotba állította szépen megtörölte és körbefotózta hol vannak rajta karcok (természetesen mindenhol beikszelte az adatlapon) 15 naponta mondtak a javításra. -
xtibi
tag
Sziasztok,
A drága lányom módosította a jelszavát és el is felejtette. Ujjnyomatos nyitás van a telefonon beállítva, azzal kinyílik. Hogyan lehet a jelsót módosítani? Valamit magyarázott, hogy 3 nap múlva lezárja a telefon, nem tud majd belépni, mert azt írta ki.
Kérlek, segítsetek rendet tenni. Hogyan lehet megoldani a képernyő jelszó kérdést? Van ujjnyomat, van PIN csak az odavezető út nincs meg. Mi ez a 3 napos őrület.
Hála és köszönet
Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
kotsyzs
csendes tag
Szia,
ha jól értem a képernyőzárat csak ujjlenyomattal tudjátok feloldani? Nem a Google jelszóról van szó?
A három nap azt jelenti, hogy ha 3 napon belül csak ujjlenyomattal oldod fel, akkor 3 nap múlva már nem tudod csak a jelszóval. Magyarul 3 napod van a probléma megoldására, mert utána nem tudsz bejutni a telefonba. Én most csak a drasztikus gyári visszaállítást tudnám ajánlani. A feloldott telefonból indítsad menüből.
Lehet, hogy mások tudnak majd mást is ajánlani, de az időd viszonylag kevés. Azért kezd el a fontos dolgok lementését.
Mielőtt visszaállítod, a Google szót ellenőrizétek le, hogy emlékeztek-e rá. Én például rendszeresen elfelejtem és hasznos, hogy változtatáskor a telefonnal tudom azonosítani magam.Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok...
a kezdetek óta tulajdonosa vagyok eme csodás telefonnak... itt kint, UK, P8 Lite ként került forgalomba...
már régóta nem kapok frissítést hozzá, független.. anynira nem is szoktam belebonyolódni, persze ha megtudom oldani, akkor leszedem, USB stb...
de a lényeg annyi:
A. lecserélem egy Honor 9-re, amivel még X évig elvagyok... (X=?)
B. frissítem a P8-at és örülök, használom tovább X évig...
érdemes frissíteni, HA LEHET valahogy nem hivatalos úton, vagy minek nevezzem...vagy inkább csere?!
nagyon nincs vele bajom, persze a 16gb belső elég kevéske.. folyamat 1Gb alatt vagyok.. lehet ezért csinál bolond dolgokat... igaz, SD kari is van benne...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #3529 üzenetére
szerk, Honor 9 v 10 között gondolkodom. a GPU miatt.
anno a Honor 6 nekem nagyon megfelelt, 1-2 játék, menü, szoftver stb.. patika volt... 3 évig gyűrtem is" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
mjani1172
addikt
válasz - = Zk = - #3530 üzenetére
Én a helyedben frissíteném (ha lehet) és ha jó akkor használnám.
Ha nem jön be, akkor bármikor vehetsz mást, de legalább megpróbáltad. -
- = Zk = -
félisten
válasz mjani1172 #3531 üzenetére
oké, mi a mai legjobb nem gyári frissítési módszer?..
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
jjohn
aktív tag
válasz parancs_sor #3533 üzenetére
Helló!
Tárhelynek alapból az SD-t választottam, ettől kezdve ide telepít, ír. Így utólag nem kellett átraknom.
Ahogy ezt már kitárgyaltuk nagyjából, annyi lehet h hivatkozás lesz a belső tárhelyen, de az pár kbyte.
Pedig van rendesen programom rajta.Frissítés után, mikor takarít is mindig marad bőven helyem a belső tárhelyen 7GB felett.
Aztán a sok használat után kezd telni szeméttel. Természetesen az SD működését nem befolyásolja.
Olyan program kellene ami root nélkül is takarít rendesen, mint ahogy a frissítésekkor történik. Mert amik vannak nem akarok semmit leszólni, de ezek nagy nullák. Alap takarítást végeznek, de semmi több.
-
jjohn
aktív tag
Nem akarok senkivel vitatkozni, néha úgy tűnik, mintha a kételkedés nagyobb úr lenne.
Pedig nem 1 progi van rajta, de gondolod felsorol az összeset.ish4d0w nem szeretnék recoveryből cache-t üríteni, mert akkor elveszik pár beállítás. Recoveryből majd ha nagyon muszáj akkor ürítek. Ennek ellenére köszi.
[ Szerkesztve ]
-
jjohn
aktív tag
Nálam se kérdi csak teszi a dolgát ahogy kell. Elindul a telepítő és a végén a készre vagy a megnyitásra kell koppintani.
Aztán ott virít a az SD kártyán a progi. Annyi van, hogy az alapértelmezett hely az SD kártya.
Igaz vannak alkalmazások amik csak a teló tárhelyről hajlandóak működni. Ezek általában rendszer közeli alkalmazások, ezekkel nem tudunk mit kezdeni.
Annyi van, hogy ezek egy bizonyos része tehető át SD-re. Természetesen amennyit ő enged, ez lehet akár csak egy hivatkozás az SD kártyáról.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
[link]
ez még oké, mert emlékszem, nekem is volt ilyen opció.. de most, sd formázás után nem oda telepít. volt egy opció még régebben, amit engedélyeznem kellett.. asszem. fingom nincs mi volt az..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #3543 üzenetére
megvan
bár nekem nem mükszik a régi bevett módszer
miszerint exFAT ra formázod az sd karit gépen majd vissza és akkor megadod neki, hogy internal storage legyen... régen ment, mosmtár vmiért nem megy" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
Ti nem vettétek észre hogy ahogy merül a telefon vele párhuzamosan lassul is?
Komolyan néha olyan lomha mint a régi 2 magos 256Mb os LG telefonom volt, és ezt eddig csak akkr tapasztaltam amikor már végét járja a tölöttség.
Értem hogy optimalizálja a fogyasztást de ennyire?
Idén októberig még garanciális lehet visszaviszem aksicserére.[ Szerkesztve ]
-
jjohn
aktív tag
Én az SD kártya mizériára azt tudom mondani, hogy amikor megvettem a telefont az alap rendszer volt rajta.
Akkor én egy másik telefonban formázott SD-t raktam be. Próba cseresznye módon.Láss csodát siker volt.
Nem kellet ADB shellből semmit elkövetnem.Még egyszer hangsúlyozom, ahogy meg lett a telefon rögtön ezzel nyitottam. Az SD egyszer sem lett azóta kivéve formázva, vagy bármi más dolog elkövetve vele.
Alapértelmezett helynek meg adtam az SD-ét. Attól a perctől fogva oda telepíti a programokat, esetleg a belső memóriában is tesz valami hivatkozás félét, de az nem számottevő helyszempontjából.
Azóta frissült a rendszer és még mindig ugyanúgy működik az SD kártya. Azóta is telepítek programokat rá.
Nem kérdez semmit teszi a dolgát.Igen én is olvastam a cikkeket erről. Valóban opció lehet, ha vissza megyünk esetleg a kibocsátási rendszerre.
Mivel nekem nem volt gondom, így ezzel nem foglalkoztam.
A visszaállítás működik a HiSuite programmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Huawei P9 Lite 2017
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Ukrajnai háború
- Gitáros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs