- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #3529 üzenetére
szerk, Honor 9 v 10 között gondolkodom. a GPU miatt.
anno a Honor 6 nekem nagyon megfelelt, 1-2 játék, menü, szoftver stb.. patika volt... 3 évig gyűrtem is" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
mjani1172
addikt
válasz - = Zk = - #3530 üzenetére
Én a helyedben frissíteném (ha lehet) és ha jó akkor használnám.
Ha nem jön be, akkor bármikor vehetsz mást, de legalább megpróbáltad. -
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #3543 üzenetére
megvan
bár nekem nem mükszik a régi bevett módszer
miszerint exFAT ra formázod az sd karit gépen majd vissza és akkor megadod neki, hogy internal storage legyen... régen ment, mosmtár vmiért nem megy" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #3555 üzenetére
8.0 az ki jött hivatalosan. Én az utolsó biztonsági frissítésre gondoltam, az jött ki 2019.01.07-én.
-
kotsyzs
csendes tag
válasz - = Zk = - #3571 üzenetére
Ahogy h4d0w is írta, nem törlődik semmi az SD-ről, és nem is másolódik a belső mappákból. Létrehozza a kártyán a mappákat és onnantól oda dolgozik. A belsőből a régi tartalmakat Neked kell áthelyezni az új helyre. Azért, ha biztosra akarsz menni, előtte mentsd le a kártya tartalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
Huawei P9 Lite 2017
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest