Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz tibor72 #2125 üzenetére

    Nekem is L925 van. Nincs vele gond, de a P9 szebb, jobb a kamerája és ami a legfontosabb van hozzá app.
    Lokális app-ok (magyar és más helyiek) illetve van és lesz is hozzá mainstream app is. Azaz olyan amit a világon milliók használnak. Ehhez az L925-nél jobb üzemidő és normális böngésző is jár, ami minden(!) oldalt normálisan jelenít meg, mert a világ nagy része ezt használja mobilon. Hja igen: ez a chrome. A Glance hiányozni fog. De azóta vettem 2 órát... részben emiatt :D
    App WP-re igazán sosem volt és már az a kevés is eltűnik. Jövő nyárra a BB szintjén lesz. A surface-el fognak még bohóckodni kis mennyiségben az üzleti szinten, de aztán is megszűnik. Megértem, hogy most még nem váltasz, de a váltás elkerülhetetlen. Egyébként meg dehogy maradsz... ha akarod jövő nyáron rád írok... :D Szóval Te is elhagyod a platformot... hiába morogsz most még. Annak vége van.

    Az pedig ne tévesszen meg, hogy egy rövid ideig a BL-ról, root-ról volt szó. Ez egy szakmai fórum, érhető, hogy nem Marika néni szintjén van itt sokaknál használva a telefon. Itt egy idő után mindenki ugyanúgy a határokat feszegeti. De szerintem gyári szinten is teljesen jó... ma már majd minden márka zászlóshajója. (Kivéve az L950 az első fél évben :DD. Az iparági hírű fiaskó volt, egy gagyi műanyag telefon, jó drágán alig működő OS-el )

    @daninet :C Ez a Marketing, amolyan kínai etikai kódex alapján működik... de ez szerintem őket nem zavarja. :)

    [ Szerkesztve ]

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák