- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz the_pimp #14547 üzenetére
Én is B182-n vagyok az ikon melletti kis piros "1", tehát az értesítést jelző... tényleg csak apróság egy lehetséges Nougat-os izgalomhoz képest... Szerintem hagyd úgy és élvezd a kiforrott OS-el történő telefonhasználatot...
Bár szerintem már csak néhány hét és lesz egy korrekt és hivatalos Nougat is.
Meliora sunt bono inimica
-
the_pimp
senior tag
válasz bluemirage #14553 üzenetére
Engem nem a kis egyes zavar, hanem az állandóan felugró update menü.
Nem is tervezem updatelni, kivéve ha kijön a b383.[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz bollizolee #14551 üzenetére
Van pipa.
Gianone: igen. -
őstag
Hmmm.. nekem nem ugrik fel soha. Nem ajánlja fel soha.
@kokler
Pontosan. Linkeltem is már párszor.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
Agi70
aktív tag
Sziasztok. Szeretném eladni a P9-emet, és szeretném az új tulajdonosra ruházni az arany VIP tagságomat, hogy tudja érvényesíteni a 3 év garanciát, amit én kaptam vásárláskor. Ezt meg lehet valahogy oldani és ha igen hogyan? Kerestem a megoldást itt, de nem találtam.
"Az idegbaj öröklődő. Én is a gyerekemtől kaptam. :) "
-
Dwatti
addikt
3 év garancia szerintem a számlával érvényes -az új vevőnek is. De érdeklődj itt. Huawei magyarország
-
Agi70
aktív tag
válasz philoxenia #14561 üzenetére
Csináltam egy gyári vissza állítást, majd beléptem egy másik e-mail címmel és telefonszámmal (ahogy majd az új tulaj fogja), és azt írja normál tagság.
"Az idegbaj öröklődő. Én is a gyerekemtől kaptam. :) "
-
MK VII
veterán
Mert elöbb törölnöd kell a sajátodat. Utána fog tudni bejelentkezni rendesen...
De már egy párszor ki lett vesézve ez a dolog itt topikban... Keress csak rá.Szerk.:
De lásd kivel van dolgod. Parancsolj[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
Durva, hogy 85 ezért mennek használtan a P9 telefonok.. Ennyiért inkább megtartom..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
MK VII
veterán
válasz Ferenczi Áko #14569 üzenetére
Na igen. Nem jó biznisz eladni.
-
migabi24
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #14569 üzenetére
Ha 110 körül van új akkor mennyit ér egy használt szerinted ami rizikós?
-
MK VII
veterán
válasz migabi24 #14571 üzenetére
Most őszintén... Ezt Te sem hiszed el amit leírtál ugye?
110 ezerért újonnan maximum szürke importos Timbuktui, VIP-re nem regisztrálható készüléket kapsz, jó esetben olyat amit még tényleg nem használtak, de 99%-ban biztos, hogy újracsomagolt használt harmadik világból származó szar...
Ugye nem kell kommentálnom tovább a sárgával kiemelt részt...
Na meg a szállítás 1-2 munkanapot is elfelejtheted... Sosem fogod megkapni egy ilyen helyről 1-2 nap alatt..Ez a telefon még mindig 135 és 145 közt kapható olyan helyen ahol azt kapod amiért pénzt adtál.
Ergo így reális a 85 ezer...[ Szerkesztve ]
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz #32839680 #14565 üzenetére
Szerintem mivel nincs meg a megfelelő szigetelés (jack, töltő, mikrofon stb.) az lehet, hogy így kibírta, de nem rögtön jelentkeznek a problémák, hanem pár nappal később. Az Xperia X-ről is láttam ilyen videót, túlélte, de rá pár napra jöttek a gondok, majd be se kapcsolt. Az IPxx szabvány nem heccből van kitalálva. Meg közrejátszik hogy éppen milyen konstrukciót fogott ki, ez is más mindenkinél.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz migabi24 #14571 üzenetére
Ja, bocsánat én a normális helyekre gondoltam, nem a "pesti gsm boltokra"..
(#14572) MK VII Igen, erre gondoltam én is.. 12 hónap garancia..? Regisztráció nélkül is 24 hónapot ad rá a Huawei.. Ott legalább nem albán vagy mindenféle jöttment foglalkozik a telefonnal, ha probléma adódna..
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
bee12
csendes újonc
Sziasztok!
Egy dologgal kapcsolatosan lennének kérdéseim.
Cunaja romot használok,(L19C432B383) de vmiért a google fiókomat nem tudom használni.
Mindent a leírás szerint csináltam(új készüléként léptem be), pár napig tök jól muzsikált.
Ha újra akarom rakni az egészet, akkor csak simán végig zongorázom a már alkalmazott leírást?
Vagy van vmi extra amire figyelni kell?[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #14574 üzenetére
Sajnos az emberek nagy része nem a hivatalos árakat veszi figyelembe hanem a legolcsóbbat, és a garanciával sincsenek rengetegen tisztába
-
MK VII
veterán
válasz JDMKid #14577 üzenetére
Csak egy vélemény a sok közül!
"Messzire kerüljétek el, ha nem akarjátok, hogy átverjenek. Használt mobilokat árulnak újként, ha véletlenül kiderül, akkor csak egyszerűen leráznak, a garanciát pedig nyugodtan felejtsétek el. Saját tapasztalat. Egyáltalán nem megbízhatók!"Erről beszéltem fentebb amire reagáltál..
Aztán egy másik!
"Gyors szállítás, DE..... Sony M4 Aqua-t rendeltem a lányomnak születésnapjára, de a készülék HASZNÁLT VOLT! Egy tini készüléke volt előtte (fotók és alkalmazások alapján). Mondhatom jó kis "meglepetés" volt mikor a lányom beüzemelte!
SENKINEK NEM AJÁNLOM EZT A BOLTOT! Inkább vásárolok legközelebb drágábban (mondhatni ez sem volt olcsó!), de a biztosra fogok menni!!!!"Tehát még mindig tartom, hogy Huawei P9-cet 135-150 közt kapsz olyat ami valós új, garanciális, 3 év garis...
De persze mindenkinek a lelkére van bízva, hogy milyen szürke importos szarokat vesz meg.
-
Gabbbb
senior tag
válasz JDMKid #14577 üzenetére
Én egy HTC10-et vettem ott. Egyértelműen újracsomagolt szar volt. Lötyögött a ujjlenyomat olvasó, lötyögött a kijelző és az egyik kapacitív navi gomb világosabb volt, mint a másik. Számomra nyilvánvaló, hogy nem érdemes ott vásárolni. Vásárlással való elállással éltem. Ezután vettem a p9-et, mert kiderült, hogy a HTC10 hibátlan példányai is számomra használhatatlanok a wifi vevő miatt.
-
JDMKid
tag
válasz MK VII #14578 üzenetére
azért merem biztosan mondani a mobilcornert, mert a sajátomat onnan vettem újan, még tavaly. 3 év garival. azóta a környezetemben sokan, sokmindent rendeltek onnan, és fel sem merült a gyanú, hogy valami nem új, bontatlan lenne.
ne keverd össze a török, meg a sarki gsm boltokkal.(#14579) Gabbbb
na ez érdekes, ilyen véleményt még nem hallottam a helyről.[ Szerkesztve ]
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
Geri89
aktív tag
Én 74-ért vettem a saját P9 telefonomat. Gyárilag független, karcmentes, fóliázott, regisztrálva van a 3 éves garanciára (imei alapján is ellenőriztem).
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
Rendeltem egy P9-et (L09). Nagyon várom.
Rendelnem kell tokot hozzá. AZ S3-hoz lefelé nyíló flip bőrtokom volt. Ehhez csak oldalra nyílót találtam.
Kérdéseim:
1, Miért van néhány tokon ablak? Van valami funkció ami alaphelyzetben is megjelenít adatokat és nem merül le a gép? Ha ez hasznos láttatok lenyíló tokban is hasonló ablakost? Mennyire használható az ujjlenyomat olvasó a bőrtokban?2, Ha vékony szilikon vagy műanyag tokot vennék van valami érdesített ami nem csúszik a kézben. Az S3-nál azért nem használtam mert kiesett a teló a kezemből.
3, Ha szilikon tokot használtok mivel véditek a kijelzőt? Mintha valaki azt írta volna, hogy nincs rá üvegfólia ami jól illeszkedik?
4, A Telenornál mennyiért cserélik a micro sim-et nano-ra?
Köszönet!
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Newlachka
őstag
1, okostok,
órát értesítéseket jelenít meg a kis ablakban
2,ebayen minden van
3,semmivel,de jó minőségű az üveg ha nem kijelzővel lefele tolod a betonon akkor nem lesz karcos/nekem 1 éves a teló lassan, még mikrokarc sincs rajta, pedig farmer zsebben hordom, munkahelyemen szürt levegő van,de mikropor van
4 ingyen kell cserélniük. ha tőlük rendelted, akkor ha szerencséd van küldenek a csomagba+ sim-et amit ha beaktiválsz akkor a régi helyére lép.Régi számod marad Sim cserélődik csak.
Telekomnál így van! -
-
törölt tag
Két napja néha nagyon megakad a rendszer...nem telepítettem semmi appot azóta, nem értem a dolgot, újraindítás sem oldja meg. Van, hogy rábökök a vissza "gombra" és 3-4 másodpercre lefagy. Beállítások menünek néha kell szintén 3-4sec mire megjelenik, addig fekete kijelző.
L19 B378. Mit csináljak szerintetek? -
MK VII
veterán
válasz #18001664 #14588 üzenetére
Nyugi, csak a szokásos androidszarság..
Nálam is ez van.. Sokszor a billentyűzet mikor írok befagy pillanatra, vagy pl a vissza nyílra nem reagál, meg a szokásos többi dolog...
Google OS kiváltság.. Nekünk tőlük.Szerk.:
Karcokra visszatérve..
Anno a legelső P9-re vettem ezt a liquid szarságot.. WoWfixit... Na nekem mikor az volt rajta akkor is csupa karc lett az üveg.. Pedig akkor még jobban vigyáztam is rá.. Simán zsebben hordom én is és sosem teszem pofával lefele sehova.. A zsebemben karcolódik össze...Egyébként meg még mindig tartom, hogy a tietek sem karcmentes...
Nézzétek csak meg jobban. Oldalról meg mindenhogy. Simán nem észrevehető csak, ha megdöntöd és úgy nézed..[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
válasz MK VII #14590 üzenetére
Ennél nagyobb fényáradatot nem tudok ráirányítani, Krétán vagyok épp hétágra süt a nap . Hiába döntögetem bármilyen szögbe, akkor is karcmentes. Hátul, a kamera előtti üveg karcos (de ennek nagy része is akkor keletkezett, amikor februárban ráejtettem a poros és elég durva szövésű szállodai szőnyegre), de a kijelző nem.
-
MK VII
veterán
Akkor nekem Józsefvárosi piacos P9 van... Főleg, hogy már nincs piac sem.
-
gianone
őstag
válasz MK VII #14590 üzenetére
Nem kell fagyogatnia.Pl. billentyűzettől vedd el a mobilnet- és a háttéradat-hozzáférést, és jó eséllyel többet nem látod még csak belassulni sem.
Mobilcornerről meg az a véleményem, hogy egy próbát bőven megér. Ha nem új, el kell állni, és annyi. Egyébként még szolgáltatók is bepróbálkoznak újracsomagolt telókat eladni. De Honor 8 topikban az Euronincs is rásózott egy srácra egy telót, amit a vásárlás előtt jóval már regisztráltak. Szóval résen kell lenni, de sokan vettek Mobilcornernél új telót.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Gabbbb
senior tag
válasz vhunor #14596 üzenetére
A legtöbb bolt újra eladja az elállással visszaküldött dolgokat Magyarországon, ezek elkerüléséhez szerencse kell. A probléma azzal van, hogy sok ügyeskedő GSM bolt direkt csak ilyeneket hoz be franciából és a szerencse már csak ott játszik, hogy mi miatt küldték vissza, jobb esetben nem tetszett, rosszabb esetben olyan apró, vagy rejtett hiba, ami egy rövid tesztelés alatt nem jön ki.
Az meg, hogy valakinek szerencséje volt és x y z gsm boltban újat kapott, az sose derül ki, hogy igaz-e. Gyártótól, vagy importőrtől vesznek gyári dobozt, meg új tartozékokat a telefont pedig profi eszközökkel tisztítják és utána megy a dobozra zsugorfólia is természetesen. Pont most vettem a mall.hu-n egy fejhallgató erősítőt. Látszik rajta, hogy használt, persze vadonat új tartozékok voltak a fólás dobozban, ebből nem csináltam ügyet, mert megfelelően működik és itt nincs nagy esély problémára, nem érte volna meg a postaköltség árát és a papírmunkát a visszaküldés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...