- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi7711
aktív tag
válasz
ANDROID??? #6087 üzenetére
Az az érdekes, hogy a játékok kormányzásához és a és az iránytűhöz nem kell. A térbeli mozgás érzékeléséhez szükséges és enélkül nem használhatók a VR cuccok.
-
tomi7711
aktív tag
válasz
vonyarc #6061 üzenetére
Éééés tényleg nincs....
( Ez nagyon szomorú és egyben nagyon hasznos infó! Most rendeltem egy VR headsetet a régi telómhoz ami időközben balesetet szenvedett és P8 Lite vásárlása mellett döntöttem de így kilőve... Bár XDA-n azt olvastam, hogy előző ROM verziókkal működött a Cardboard, aztán a végén csak kinyögte ott valaki, hogy nincs benne gyroszenzor. Kár.
-
tomi7711
aktív tag
válasz
bubus66 #6012 üzenetére
Köszönöm!
Deformálódás: A minap voltam egy T-s üzeltben ahol volt egy kiállított P8. A bal oldal közepének a szélén a képernyő fel volt púposodva de nagyon durván, kb 4-5mm-re emelkedett ki a keretből. A készülékház sértetlen volt látszólag. Lehetséges, hogy gyári hibás volt a készülék és azt rakták ki de az is lehet, hogy időközben keletkezett a deformáció rajta.
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
Sikeresen megtörtem a régi telefonomat (Sony Z1C) és úgy döntöttem, hogy inkább egy P8 Lite-ra cserélem minthogy bajlódjak a szervizeléssel és az utána felmerülő problémákkal.
Azokhoz intézném a kérdésemet akik már régebb óta használják ezt a típust: mennyire érzékeny a készülékház, tapasztaltatok-e idő előtti kopást, deformálódást pl.
Sok tesztet, összehasonlító videót megnéztem a P8 vs P8 Lite témában és ár/teljesítmény viszonyban nem győzött meg a P8. Mondjuk játszani nem játszok, max egyszerűbb játékok jöhetnek szóba nálam.
A rootolás mennyire bonyolult ezen a készüléken? Olvastam, hogy itt is zárt a bootloader, de azt ugye nem kell nyitni ahhoz, hogy rootolni lehessen (pl. a KingRoot-os megoldás megy-e rajta).Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest