- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz SoulesRaiden #17698 üzenetére
Ha single, akkor nem 596 kellene rá. Először nézz be ide [link]
Az oldal alján találod a fórum társat, akit ha szépen meg kérsz, talán tud neked segíteni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz zkosaras #17715 üzenetére
Szia!
Ez mehet, ALE-L21C150B565. A másik kettő nem jó neked, garancia ugrik, mert balongos lesz.
"Letöltöttem és felraktam a Huawei oldaláról a ALE-L21C432B551 build-es szoftvert. Ha jól tudom ez nem telekomos ROM." Ez elég nagy marhaság volt, mi most a build?
Az oldal tetején nem véletlenül van az összefoglaló, ezek szerint nem olvastad, inkább mentél a saját fejed után és feltetted a ALE-L21C432B551, ami a dual-ra való és nem telekomosra. Nem lett balong a build? Most már nem egyszerű lesz helyre rakni, majd talán más tud segíteni, addig is kötelező olvasmány: [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz zkosaras #17718 üzenetére
Oké a dualt benéztem. azt viszont nem tudom, hogy erre gond nélkül rámegy-e ALE-L21C150B565, ezzel kellett volna kezdeni.
Ezt nézd meg és privátba kérdezd meg tőle, hogyan tovább [link] Még várj, míg valaki jobban hozzáértő válaszol, mert elsőre szerencséd volt, hogy felment, de lehet a következő már balong lesz, ha megpróbálod a ALE-L21C432B551-re rátenni a ALE-L21C150B565.[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
-
-
szemesi69
addikt
válasz DrDobos #17796 üzenetére
A második képen láthatod, ha felfelé simítod a kijelzőt akkor jön elő a menü, nálam nem látod, hogy kell leállítani, mert nem a magazin feloldást használom, ami alapból van. Neked lesz ott egy olyan, mint egy lejátszó, aminél van szünet gomb, ha arra böksz akkor nem fognak a képeid változni.
Slide to unlock feliratnál amit nálam látsz, ott kell felfelé simítani, húzni az ujjad felfelé, akkor fogod látni a menüt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz DrDobos #17798 üzenetére
Azért változik a háttérkép is, mert a gyári alap témát használod, gondolom én. Próba képp felteszel másik témát és nem használod a magazin feloldást, akkor nem fog változni a háttérképed.
Mivel én másik témát használok, mint írtam is, ezért nem úgy néz ki az alsó menü, mint nálad.
Ha megnyitottad nálad kell olyannak lenni, hogy lejátszó, szünet gomb, ott tudod kikapcsolni a szünet gombbal, hogy ne cserélgesse a háttérképed.[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz DrDobos #17800 üzenetére
Kellene lenni ott többnek is, például amivel léptetni is lehet. De ha másik témát választasz és szerkeszted, megkérdezni, hogy megtartod-e a magazin feloldást, akkor ott nemre mész.
Azok a képek nem a galériában vannak, hanem a belső memória, MagazineUnlock mappában találod.[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Streampunk #17893 üzenetére
Itt megtalálsz minden infót [link]
A telenorra nincs 6-os droid, nem adta ki, csak garancia vesztéssel oldható meg, a fenti linkben megtalálod, hogyan lehet.
A fenti összefoglalót lenyitva, megtalálhatsz mindent, állítólag azért készült[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Streampunk #17895 üzenetére
Szakszerviz szerintem nem csinálja meg, ha máshova viszed szervizbe, a gari ugrani fog, ha te csinálod meg akkor is, ennek tudatában gondold át.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz draco31 #17909 üzenetére
Ez nem aku hiba, valami beragadt és pörgeti, az a valami pedig a google play szolgáltatások, és ebből kifolyólag az android rendszer. Van leírás az összefoglalóban erről és a megoldásáról, de egyszerűbb lenne egy factory reset ahogy ANDROID???, javasolta. Mi a build szám?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz draco31 #17913 üzenetére
Ha kikapcsolod a szinkronizálást akkor nem. Nálam nincs autó szinkron bekapcsolva, manuálisan szinkronizálok, amikor szükség van rá, de ez egyéni, kinek mire van szüksége. A helymeghatározás is fogyaszthat rendesen, érdemes átnézni a beállításokat.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz ANDROID??? #17930 üzenetére
Bíztam benne, hogy jössz😀 Tudtam erről, de jobb így, hogy te linkeled 😀
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz scabiosa82 #17946 üzenetére
Rendszergazda jogosultság be van kapcsolva? Speciális beállítások, biztonság, készülékfelügyeleti eszközök, android eszközkezelő aktív?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Csatsa #17948 üzenetére
Most B589 van, mert ez 3 másodperc alatt felcsatlakozik a wifire, a B895-896 meg 8-10 másodperc és ez idegesít, most várok, hátha jön majd otán, mert valaki már mondta, hogy 589 jelezte a B896-t, hátha úgy jó lesz. Egyébként nekem bejött mindegyik, csak a csatlakozási idejét nem tudom megszokni, így most marad az 589, amíg nem jön rá valami
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Azért javasoltam, mert én nem csináltam még ilyent, infót is keveset adtál, az oké, hogy vissza akartál állni, de nem írtad, hogy dual, vagy single a telefonod, mi volt a 6-os build, úgy tudom szolgáltatós, függőnél nem megy a rollback, mindenképp őt kellene elérned, mert ő profi ilyen téren.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok