- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A hibás feltételezésre a legjobb példa a Telekom appja ami a play aruházban 1 millió feletti letöltésszámot produkál.
Az appgalleryben pedig 180 ezret.
A telekom elég sok huawei telefont értékesített.Ha a play aruház letöltésszámat venné át az AppGallery ott a playaruház letöltésszáma jelenne meg.
Ez ráadásúl magyar szolgáltató alkalmazás tehát jól ősszemérhető.Playstore
[ Szerkesztve ]
-
kiskeni
aktív tag
válasz #88470784 #399 üzenetére
Még mindig a Huawei júzerek számát ismerjük, NEM pedig az AG-használók számát. GMS-es Huawei-eken nyilvánvalóan kevesebb az AG-használó, mint mondtam, van aki konkrétan nem is tud az AG létezéséről (inkább ez a valószínű). Mégegyszer, nem mondom hogy lehetetlen ez a letöltésszám, de én inkább kezelem egészséges fenntartásokkal a dolgot. Bakker, feltételes módot tényleg nem mindenki ismeri Kevesebb, mint 1 hónap alatt, relatív két modellből összehozva (+azon kevesek egyike, akik GMS-es Huawei-en nem a Play store-ból szedi le).
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
veterán
-
kiskeni
aktív tag
válasz #88470784 #401 üzenetére
Én egyébként nem vagyok Huawei-ellenes, csak sajnos vagy sem, adtak okot a múltban a kétkedésemre. És neem, nem az embargóra gondolok, elég ha megemlítem a Kirin procit és a benchmark-ok esetét, vagy a "Hold zoom" dolgot.
-
törölt tag
A feltételezésed ott is hibás, amit te is elmondtál miszerint HuaweiID kell az AppGalleryhez mert csak úgy működik.
Ha szerinted nem regisztráltak annyian az AppGallerybe amit szerinted nem használnak annyian, hogy számolja a Playstore-os letöltésszámot az AppGallery ha nem is indul el mert be se lépett a júzer.
Tehát vagy mégiscsak regisztráltak az AppGallerybe, de akkor magadnak mondaszellent, vagy nem regisztráltak, de akkor nem tudja számolni a playstore-os letöltést, mert nincs regisztrálva a telefonján.
Vagy az egyik vagy a másik.
[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
válasz #88470784 #399 üzenetére
Ha jól tudom a tavalyi Huawei készülékeken még elérhető a Google Play, márpedig az 1 millió magyarországi Huawei tulaj nagy része szerintem még nem az idei modelleket használja. Ha pedig nem így tesz, akkor van Google Play a telóján, szóval nincs rákényszerítve az App Gallery használatára (ettől függetlenül persze próbálgathatja, de nem hiszem hogy mindannyian ezzel szórakoznának, mikor ott a jobban felszerelt Play). Szóval jól hangzik az az 1 milliós szám, csak az App Gallery magyarországi népszerűségének mérése szempontjából nem túl releváns.Csak most látom hogy közben már reagáltál az általam felvetett problémára. Én nem tudtam, hogy a GMS-es mobilokon is kell Huawei ID az App Gallery használatához (amire mondjuk gondolhattam volna, dehát tévedni emberi dolog), ennek tükrében a fenti hozzászólásom már tárgytalan, kösz az infót
[ Szerkesztve ]
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
törölt tag
Arra kérlem a huawei kétkedőket, ha már leírnak valami hibás feltételezést, pl hogy nem valós az app feltöltés száma, nem is az adott app fejlesztője töltötte fel az appot stb.
A feltételezés, érvekés leírása előtt, gondolják végig az elméletüket és legalább olyat írjanak le amiről nem derül ki megint rövid időn belül, hogy hibás vagy téves.
Lásd a fenti nem valós letöltésszámot könnyen lehetett cáfolni egy egyszerű példával. -
kiskeni
aktív tag
válasz #88470784 #405 üzenetére
Még mindig kifejezetten egy appról beszélünk, arról a BKK-s 24 000 letöltésszámú valamiről, ezt azért ne feledd. Én legalábbis kifejezetten erre az appra vonatkozólag válaszoltam neked.
Amit írtál az jogos. Nincs mit számolnia az AG-nek, ha el sem indítják. No nem mintha ne lenne megoldható a dolog így is. Csak nézz rá a Facebook miket nem naplóz "Facebook-on kívüli tevékenységekként", aztán rájössz, hogy nincs lehetetlen. De ez csak a paranoid énem, ne vedd komolyanKét rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
G4bi89
senior tag
válasz #88470784 #407 üzenetére
Akkor lehetne, hogy ez rád is érvényes legyen? Szóval, te se akarj bizonyos dolgokat jobb fényben feltüntetni, vagy legalább írd oda olyankor, hogy szerinted.
Amúgy pedig:
"I only believe in statistics that I doctored myself."
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
dutrás
őstag
Mate 20 prot használok. Első dolgom volt belőni a huawei id-t. A mate 9en is be volt állítva. A Huawei ID nem csak az alkalmazásbolthoz való. Garancia frissítés stb stb.
Az Appggaleryből számos alkalmazást haaználok. Tök átlag felhasználónak tartom magam.
Ne írj ekkora blődségeket a használattal kapcsolatban.P50 pro/P40 Lite
-
kiskeni
aktív tag
PONTOSAN! Aki már bújja a fórumokat, tisztában van azzal mi is az a Huawei ID, az már nem épp átlaguser kategória. Átlag alatt az átlagot kell érteni, aki bekapcsolja és használja, nem érdekli semmi, csak a (számára) tökéletes működés. Ugyanezen userek nem fognak belekötni abba se, ami most az S9 topic-ban pörög a 10 update kapcsán, hogy nincs led, mert valszeg észre sem veszik.
-
kato78
tag
Érdekes a téma. Azért mert valaki lusta a google fiók/kontó helyett illetve mellett huawei ID -t regisztrálni, ne akarja már kivetíteni másokra is a saját lustaságát. Nekem volt BB-m, ott volt BB ID -m, most van Huawei is, és nem kellett hozzá müszaki diploma. De van icloud fiókom is, és átlag user vagyok. Ráadásul a gmail-fiók müködik bármilyen emailkliensböl, függetlenül a GMS -töl. A drive, onedrive, dropbox elérhetö böngészöböl, és tényleg van élet google(GMS) nélkül is. Akinek iphoneja van az is használ apple ID -t, szóval felesleges ez a vita hogy ki fog vagy sem huawei ID -t regisztrálni. Ha nagyon google függö, úgysem ezt a telefont veszi, de nekem sem lenne érvágás ezt használni. Az a szolgáltatás fog fejlödni amit használnak. A play sem egyik napról a másikra lett ekkora, idövel a HMS és AG is kinövi magát. Örülni kellene inkább, hogy újra 3 szereplös a piac, hogy lehet választani. Ráadásul ennyi pénzböl nem is olyan rossz a vas. i8 után most Mate 20 -am van.
-
kiskeni
aktív tag
Nekem csak furcsa volt, hogy egy alig 1 hónapja feltöltött, kifejezetten Budapestieknek szánt app máris 24 000-es letöltést generált az AG-ben. Egy szóval nem mondtam, hogy tuti kamu ez az érték, csak azt, hogy a körülményekhez képes eléggé fura. Miért kell kiforgatni az ember szavait?
-
lolal
senior tag
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
veterán
Kell is fényezni a Huaweit, a P40Pro nyitóárát a szakértők 1000-1100 euró közé tippelik (ez kb. 300 euróval magasabb a P30Pro nyitóáránál, pedig az csak 200 euróval volt több, mint a P20Pro nyitóára).
Szóval a Huawei 19-re húz lapot a P40Pro árával, Európában kell nekik minden marketing támogatás
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
joey04
titán
válasz Donki Hóte #426 üzenetére
emlegettek 1500 körülit is a csúcsverzióra.
-
lolal
senior tag
Szerintem fog menni a HMS nek a szekér, legalább is bízom benne. Az átmeneti időszak nagy nyertese, a xiaomi , illetve az oppo (realme) lehet a maguk feltörekvő GMS platformjával.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
törölt tag
Inkabb a Xiaomi.
Oppo es a Realme mar nem. Ugyanazt csinaljak mint a OnePlus. Nagyon emelnek es tartjak is az arukat sokaig.
Xiaomi mindenki ala ver.
Meg ha draga is lesz a P40 csalad, fel ev es 20-30 szazalekot legalabb esik az ara.
Most egy evesen peldaul a P30 prot az eredeti ar harmadaert tudnam megvenni ujonnan. -
lolal
senior tag
válasz #30610944 #430 üzenetére
Mondjuk a drasztikus értékvesztés alapvetően Apple-n, esetleg talán Samsungon kívül mindenkire hatványozottan igaz. Oppo, Realme, Xiaomi de még a OnePlus sem érték álló.
Ilyen Sony, LG versenyzőket már meg sem említek, mert az a boltból kijövetel utáni napokban 20-30% ot bukik.[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
A helyzet az, hogy ha akarna sem tudna rosszat mondani róla. Megnézném bármelyik gyártót hogy melyik dobna össze, ennyi idő alatt különb AppGalleryt mint a Huawei. Lehet itt okoskodni meg savazni, de a többiek, csak köszönhetnek neki, élen a Samsunggal meg a Xiaomival..még egy rendesen működő 10-es droidot sem tudnak csinálni, nem egy profi áruházat.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
spect80
senior tag
válasz Black_Raven #433 üzenetére
Áruld már el légyszi hogy mitől különb, jobb a hms szerinted, mint a Samsung Galaxy Store
-
spect80
senior tag
Az meg külön vicces, hogy az appgallery oldal alján ott a link hogy kövess minket a szociális hálókon: facebook, twitter, instagram, youtube. De ezek közül egyik sincs benne az appgalleryben😀
-
spect80
senior tag
-
lolal
senior tag
Eggyértelmű, hogy eggyeseknek fizikai fájdalmat okoz a HMS fejlődése. Gyakorlatilag a 0 ról tartanak már itt! Szvsz megsüvegelendő teljesítmény. Hamarosan egy teljes körű áruház lesz, ami egy normál felhasználó igényeit bármikor kielégíti. Inkább szorítani kellene nekik, hogy sikerüljön és ne csak Apple , Kugli egyeduralom legyen, ezen a megfásult belassult piacon.
-
spect80
senior tag
válasz Black_Raven #443 üzenetére
Nekem már az S2-őn is elég sok minden rajta volt köztük a samsung saját billentyűzete, böngésző, mail kliens, csevegő, social app stb. De ha azt nézzük, hogy a Samsungnál nem volt soha Google-től való válási kényszer mégis már akkor több saját app-ja volt a boltjában mint a Huawei-nek most, akkor már nem olyan szép az összkép
-
Black_Raven
veterán
Valószinűleg azért nem saját AppokGallerynek hívják. De nem is kell, mert fontosabb számomra a stabilabb nem zabálós oprendszer, mint hogy 2 saját alkalmazással több legyen a storejában. Akkor most megint nem veszel Huaweit ez miatt..tiszta tragédia ez a nap.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Bocs, de az előbb be kellett fejeznem, mert más dolgom volt. Szóval még annyit, hogy azért a Samunak a tíz év alatt, lett volna ideje kifejleszteni egy Screen off appot, hogy ne a Playről kelljen letölteni bármit ezért. A rendes gesztusvezérlésről nem is szólva, amihez a Google droid 10-e kellett...reklamálni mindig lehet, csak én nem veszem a fáradságot még arra sem, hogy egy számomra érdektelen telefon topikjának a nevére rábökjek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest