- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
Azzal ugye tisztában vagy, hogy az összes huawei telefonon, nem csak az általad említett 2db on ott van az AppGalery. Egy egyeszerű példával élve; samsungon a saját áruháza Galaxy Store néven. Nem kötelező a Playből lerántani mindent...a galery, mint alternatíva eddig is létezett, pusztán nem kapott akkora figyelmet. A Mate 30 Pro nál és a P40 Lite-nál illetve a soron következő készülékeknél lesz már only appgalery. Szvsz te sem használtál sose huawei-t.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
lolal
senior tag
válasz mjani1172 #350 üzenetére
Én apple userként mondom, nincs baj csiribá véleményével. Sokan okoskodnak úgy, hogy nincsen huawei telefonjuk. Másrészt a legtöbb embernek a google = gmail/ google maps. Ha erre tud majd megfelelő alternatívát kínálni a huawei akkor miért ne lehetne google nélkül élni. Valószínűsítem azt is, hogy a saját asztali böngészőt, térkép szolgáltatást(tomtommal folyamatban), megfelelő e-mail klienst fognak kínálni. Utána mi is az akadály ? Aki nem Power User nem fog neki hiányozni a google. Keresőmotornak a böngészőben attól még beállítható. Ennyit erről.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
snorbi82
senior tag
válasz mjani1172 #350 üzenetére
Fura egyébként, hogy mostanában szoktatom magam a gondolathoz, hogy csak AppGalleryből töltök le dolgokat. És már teljesen ráállt a kezem, hogy már csak ott keresek. Én nem is használok már nagyon google dolgokat. Office előfizetésem van és mindent OneDriveban használok és van amit Huawei Cloudban. Ami nekem még hiányzik az a K&H app és NKM áramszolg. appja.
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
lolal
senior tag
válasz mjani1172 #359 üzenetére
És neked mi közöd hozzá
Tehát ha te kifejted a véleményedet és megindoklod, akkor te már valamelyik márkának a fizetett kommentelője vagy ? Szóval, ha rendelkezek a teljes Apple ökoszisztémával, akkor engem már az Apple fizet ?
-
mjani1172
addikt
Nézd, én egy negatív dolgot nem írtam róla.
Ennek ellenére bevallom, idegesít, hogy olyan propagandát tol ami nem mindennapi.
Sőt én nem láttam hasonlót itt az MA fórumain, és el nem tudom képzelni, hogy egy felnőtt ember , minden Huawei topicban, ahol nem konkrét műszaki kérdés merül fel, hanem az a Trump féle balhé, minden egyes Huaweit érintő kérdést önként megválaszol, apponként jelenti harciasan mi az újdonság.
Ha ránézel a nickre, látható, hogy 2014 ben regisztrált, és szinte az összes hozzászólása most született, eddig nagyjából csendben volt.Hozzáteszem, hogy én pár Huawei telefont elhasználtam,(most is azt használok) de soha nem találkoztam a nevével.(bár lehet figyelmetlen voltam)[ Szerkesztve ]
-
spect80
senior tag
Szóval te apple userként okoskodsz itt úgy, hogy nincs huawei telefonod? Az sokkal hitelesebb, mint más akinek csak simán nincs. 😀
Amúgy teljesen jogos mjani1172 felvetése, mert amikor Giovan fórumtárs próbált érvelni hogy talán a hmssel sem lesz kolbászból a kerítés, többen is nekiugrottak, hogy hogy képzeli hogy negatív kampányt folytat a huawei ellen.
Csiribá ténykedése minimum ennyire véleményes, csak a másik oldalról. Hypeolja ezerrel a céget, ami a google mellett szintén nem a tiszta módszereiről híres. Sőt erősen versenyben van a visszaélések terén, tehát józan paraszti ésszel nehezen lehet vele azonosulni. Az idő majd eldönti, hogy lesz-e az appgalerynek létjogosultsága, de addig is ez a kampány amit itt az MA-n folytat a laikusok megtévesztésére jó csak.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mjani1172 #363 üzenetére
Javaslom olvasásra a 117. hozzászólást, én már szinte biztos vagyok benne, hogy az. Nekem volt több Huawei készülékem is, viszont egyesek, amit itt művelnek a Huawei védelmében ráadásul az alapvető hiányosságokat próbálják meg vagy elferdíteni vagy pozitívan beállítani az már több, mint gyanús. Ennyire szeretni egy gyártót már rendesen hitvallás. Pluszban kiegészülve olyan tagokkal, akik a feltételes módot sem tudják értelmezni ráadásul minden topikban megjelennek nyelvtannáciskodni, ha már a témához nem tudnak hozzászólni.
-
mizoli
addikt
válasz mjani1172 #357 üzenetére
Ez már bennem is felmerült, de megválaszoltam magamnak.
-
törölt tag
Amúgy megjelent a Vivaldi böngésző az AppGalleryben, ugye a chrome fog (bár kitudja), de sokan kedvelik ezt a chromium alapú böngésztőt.
-
G4bi89
senior tag
válasz #88470784 #370 üzenetére
A 0,08%-os pc-s részesedése gondolsz? Na ne röhögtess!
Illetve, de írj még ilyen vicces dolgokat.Még mielőtt azt írod, hogy nem tudom miről beszélek/maradok le... Desktop-on és mobilon is fent van, előbbin használom is néha.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
veterán
-
törölt tag
válasz Donki Hóte #375 üzenetére
Tudtad hogy már a Tumblr is elérhető az appgalleryben?
-
veterán
-
Samott
addikt
válasz Donki Hóte #379 üzenetére
Van, de csak kinai csajok annak benne...
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
veterán
-
Giovan!
addikt
válasz Donki Hóte #382 üzenetére
Ha választhatok, én inkább helyes kínai csajoktól kapom el a vírust, mint valami random rámköhögő fazontól a villamoson
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
lolal
senior tag
Friss tapasztalataim a mai napról: Jártam a SHOPMARK-i Huawei Storéban ahol több mint 1 órát nyomkodtam a P40 Lite-t, mellétéve rögtönzött tesztalanynak az i8+ készülékemet.
A kiállított darab egy smaragdzöld színű telefon volt. Meglehetősen impozáns a kinézete, habár érződik rajta a középkategória. Összeszereléssel semmi gond nincsen, az ujjlenyomat villámgyors.+(pozitívumok):
+Fotózásban, középkategóriát meghazudtolóan jó.
+IPS kijelző, de nagyon szép színekkel és véleményem szerint jó betekintési szögekkel
+3,5 mm jack
+gyors rendszer sebesség ( Pici asphalt belefért)
+i8+ mellet sem szégyenkezhetett
+ AppGallery rohamosan fejlődik-Egyenlőre nem láttam a többi szint.
-AppGallery hiába fejlődik még egyenlőre kevés
-Jelen körülmények között hozzább értőknek, vállalkozó szelleműeknek ajánlom a vásárlást.(mindenesetre engem megyőzött)
-
törölt tag
Dejó írjatok a Tinder fejlesztőjének, hogy felfedeztetek egy új tinder variánst amiben csak kínai csajok vannak.
-
törölt tag
Play store telepites: [link]
-
castiels
addikt
A P30 ról is elveszik a google támogatás?
-
Giovan!
addikt
-
őstag
válasz castiels #390 üzenetére
Technikailag meg tudnák tenni, jogilag aggályos.
Kevésbé komoly szemszögből ez attól függ Trump melyik bal lábával kel fel. Mert hiába fizették ki a licenszet, ha azt is kikiáltják nemzetbiztonsági kockázatnak, akkor nincs mit tenni. Esetleg reménykedhetünk, hogy legalább büntetést ne kelljen fizetni mert Huawei telefonunk van. Én megtartom a P30-at akkor is, ha a teljes gugli hóbelevancot letiltják róla. Bár amennyi guglit használok, észre sem venném, hogy már ezen se műkszik -
törölt tag
Én nem tartom jó ötletnek ezt az utólagosan rátett play áruházat a telefonra, kitudja mit tartalmaz az a fálj ami ráteszi ezt.
Kb mint a windows buherátorok, nem tudhatod mit csinál valójában.Remélem.letiltják hogy ne működjön, maradjon csak az appgallery.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz #88470784 #394 üzenetére
Kérdés, hogy az ilyen megoldások meddig működnek? A guglinak érdeke, hogy ne veszítsen felhasználókat (pontosabban reklámfogyasztókat), ezért azt hiszem nem fog tenni semmit az ilyen ügyeskedések ellen. Ahogy a Microsoft sem nagyon küzdött az ellen, amikor a fél világ kalózwindózt rakott a pc-re.
A saját véleményem az, hogy akinek a gugli annyira fontos, hogy képtelen elengedni, az ne Huaweit vegyen. Most még eléggé kompromisszumos a hms, de kialakul ez, és helyet fog magának szerezni itt Európában is. -
törölt tag
Amúgy amire nem számítottam, vagyis amire legkevésbé mertem volna fogadni hogy megcsinálják, de azért beküldtem kívánságlistán az AppGallerybe.
A közlekedési mobiljegy feltöltésre került a tegnapi nappal a huawei AppGallerybe.
Ezer hála érte, sok huawei telefontulaj fogja ezt értékelni.
Szóval használjátok bátran a kívánságlistát az appgalleryben és küldjétek be ami nektek is hiányzik, igyekeznek feltöltetni azt a fejlesztővel.
[ Szerkesztve ]
-
laci666
senior tag
válasz #88470784 #396 üzenetére
Ez korrekt a Huaweitől hogy figyelembe veszik a felhasználok kéréseit,így kell hozzá állni le a kalappal
A mokólást én se ajánlom, anno nagyon régen pc játélokknál ment ez nagyon.ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
kiskeni
aktív tag
Kappa. (Dehogynem használtam Huawei telót, a családban szinte mindenkinek az van. P8 lite, majd P20 Lite, Mate 8, a Mate 8 megjelenése óta van meg apámnak, azóta is mukszik.)
Komolyan gondolod, hogy a még GMS-es Huawei-eken bárki is letöltötte AG-ből az appot? Én nem töltöttem le soha semmit az S9-emen a Samu áruházból, aki képben van az efféle dolgokkal, szerinted akkor az átlag user fog pont neki állni ilyesminek? Legyünk már azért kicsit realisták is
Vagy ja, igen, amennyiben a Play-ből leszedett tartalmat is saját letöltésnek számolja az AG, abban az esetben bármi lehetséges.
Mint említettem, nem akarom megmondani a frankót, csak egészséges fenntartásokkal kezelem a témát, hisz azért mégiscsak derült égből 24K letöltésről van szó.Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
törölt tag
Az AppGallery-t havi szinten kbb 409 millióan használják, ami nyilván sokkal kevesebb az Playstore használó számához képest.
De azért ilyet, kitalálni hogy nem is igaziak a.letöltésszámok.
Többmint egymillió huaweit értékesítettek magyarországon azért ebből.simán kijönnek ezek a számok.
Ez kb nem is igazi, nem is ban töltötte fel banki app szinvonalú feltételezés.[ Szerkesztve ]
-
kiskeni
aktív tag
Kifutottam a szerkesztési időből. A plusz extra a sztoriban az, hogy ehhez külön Huawei ID kell. GMS-es Huawei telókon nem valószínű, hogy bárki is nekiáll Huawei ID-t létrehozni, ha már egyszer ott virít a Google fiók a telón. Én is sokáig használtam az első Samu telefonomat, mire arra az elhatározásra jutottam, hogy Samu fiókot csinálok. Hát képzeld el azok hogy lehetnek vele, akik olyan júzerek, mint a családtagjaim. Akik csak használják, de nem (vagy alig) vannak képben a témában. Fogalmazhatunk úgy, hogy az átlag júzerek.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.