Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pepetech

    őstag

    válasz r0by #2946 üzenetére

    például kijelzőre itt ad választ a kolléga : [link]

    rengeteg kérdésedre ott van a válasz a sok sok bejegyzés között. Nekem is volt Note 4 de már nem emlékszem rá igazán milyen volt fogni meg milyen volt a kijelzője mert note 4 után jött a P8 utána az S7edge utána a p9 és most a mate 9. de szerintem mindenben jobb kivéve a kijelző felbontását de ennek a mate 9-nek annyira jó paneje van hogy ez már nem nagy hátrány.

    méret nem észre vehető szerintem, még maradt egy bőr tokom amibe ugyan ugy be tudtam csusztatni a mate 9-et. a windows 10 nem dobálja tudok rá másolni és lementeni is . a programozás része nem érdekel azért veszek ilyen eszközt hogy használjam nem akarom kókányolni. reklám mentességre a megoldás (vedd meg az alkalmazást)

    én személy szerint gyűlölöm a samsung touch wiz felületét a note 4 és az s7 edge is sőt volt anno egy s3-om is nálam egyik sem bírta sokáig a note 4 volt 2 hónapig meg ő az abszolúte győztes. az s7 edge 1 hónapot sem bírt nálam. kinek a pap kinek a papné. én maradok a papnénél :D. az emui rendszere p9 ota szivemhez nőt p8 esetében asus launchert használtam (zen ui) mivel note előtt volt 2db padfone 2-őm illetve egy the new padfonom de sajna már nem jön belőle új model...

    Havi net kerett véget sokan panaszkodnak. én momentán nem szoktam vele foglalkozni de Nougat alatt(dual simes mate 9-em van, singe simnél változhat a helye)

    Beállítások/Mobil adat/Jobb fent van egy fogaskerék (arra klikk)/1.Sim ,2.Sim és ott van hogy Teljes elérhető havi adat mennyiség. Ha a csomagodba van 1GB megadod hogy 1000MB és már írja is hogy mennyi van hátra.
    Viszont az emberek nem ennek a hiányát érzik hanem, hogy forduló pontot nem tudnak megadni. Pl.: Nekem 6.-án van a forduló pont amikor megkapom a teljes netet újra de a telefon már 1.-én nullázza a rendszert. igy egy idő után lesz egy kis galiba belőle.

    [ Szerkesztve ]

    Apple MacBook AIR M2, Apple iPhone 14 Pro, Apple Watch Series 5 Nike GPS, Huawei Freebuds Pro

Új hozzászólás Aktív témák