Hirdetés
-
Mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead
gp A PC-re és konzolokra érkező játék a hónap közepén debütál.
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Maradok a Google megoldásánál.
-
vanye
senior tag
Az megvan, hogy a Red Dot tkp. egy megvásárolható plecsni?
"2020 wurden mehr als 6500 Produkte zur Begutachtung eingereicht, von denen 1644 Produkte den Red Dot erhielten. Allein die Anmeldegebühren bringen jährlich also an die zweieinhalb Millionen Euro ein, und die obligatorischen Siegergebühren mindestens weitere sechs Millionen Euro."
Szal minden negyedik "próbálkozó" nyer... Emiatt aztán én nem is lennék ennyire nagyra vele. Persze a Huawei-nek ezekben az ínséges időkben minden buksisimi úgy kell, mint egy falat kenyér...Stern des Südens!
-
7Heads Drago
veterán
válasz Light Yagami #9 üzenetére
Én több Samu reklámot látok most , mint Huawei-t. Akkor ki is nyomul?
Számomra mondjuk inkább az az érdekes hogy olyan vonatban kapaszkodnak ami elment. További Huawei mobilok nem várhatóak mostanság.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
őstag
Értelmetlen....Megvásárolható....
Egyetértek.
És az megvan melyik mobil márka vette meg a legtöbb reddot díjat?
Nem Huawei, nem Samsung, nem Xiaomi, nem HTC, nem Nokia...... Akkor ki a bánat vett több mint 5 Red Dot értelmetlenséget......Várjál! Nem is 5....több mint 10.....nem is.... több mint 20.....még mindíg hideg....több mint 30....áááá....több mint 40....még mindíg kevés.....ne má ...több mint 50.....nemnem.....60?.... Az se.....70 se elég?.. nem biza....hát akkó mennyi????!
Én 82- t számoltam, de több van mert nem néztem végig minden kategóriát. Tehát a győztes RedDot értelmetlenség nagybevásárló: az Apple! Nagy tapsot neki!
[Red Dot][ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
válasz 7Heads Drago #10 üzenetére
"Számomra mondjuk inkább az az érdekes hogy olyan vonatban kapaszkodnak ami elment. További Huawei mobilok nem várhatóak mostanság."
Aztán meg csodálkozol, hogy "Én több Samu reklámot látok most , mint Huawei-t. Akkor ki is nyomul?"
Mit gondolsz én mire és miért mondtam, hogy semmi értelme az egésznek? Segítek: mert "További Huawei mobilok nem várhatóak". -
Light Yagami
junior tag
válasz 7Heads Drago #10 üzenetére
Valahányszor Budapesten járok, a belváros Xiaomi és Huawei reklámokkal van kitapétázva. Ritkán látok Samsung reklámot, Apple reklámot pedig a zongorázós iPad óta nem láttam.
-
DraXoN
addikt
múltkor próbáltam használni ... anyám telefonján ez az alap, keresett egy utcát budapesten ... csak az a baj adott utcanévből több kerületben is van... nem lehetett kiválasztani melyik kerületit akarja (csak más településen lévő azonos utcanevet esetleg)...
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
geekthink
csendes tag
Blogbejegyzés.... hmm.
Egy az egyben átemelve a cég reklámközleménye. White monkey job...“We are what we repeatedly do. Excellence, therefore, is not an act, but a habit.” – Will Durant
-
-
Badboys
őstag
Nem értem miért kell egy kukázott cég termékeivel foglalkozni. Sőt kommentelni sem lehet pl. hw3. Hiába ........
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF FX505GD BQ104 + laptop hűtő
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 32 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- SAMSUNG GALAXY A52S 5G
- Eladó Nokia 6303 Normál Állapotú Független Fekete Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung E250 Normál Állapotú Független Szürke Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung D600e Szép Állapotú Független Barna Gyüjtöi Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- 2 darab egyforma Lego Technic 42095 infrás távos lánctalpas kaszkadőr autó eladó olcsón
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen