- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Nem értem miért kell egy kukázott cég termékeivel foglalkozni. Sőt kommentelni sem lehet pl. hw3. Hiába ........
-
-
geekthink
csendes tag
Blogbejegyzés.... hmm.
Egy az egyben átemelve a cég reklámközleménye. White monkey job...“We are what we repeatedly do. Excellence, therefore, is not an act, but a habit.” – Will Durant
-
DraXoN
addikt
múltkor próbáltam használni ... anyám telefonján ez az alap, keresett egy utcát budapesten ... csak az a baj adott utcanévből több kerületben is van... nem lehetett kiválasztani melyik kerületit akarja
(csak más településen lévő azonos utcanevet esetleg)...
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
Light Yagami
junior tag
válasz
7Heads Drago #10 üzenetére
Valahányszor Budapesten járok, a belváros Xiaomi és Huawei reklámokkal van kitapétázva.
Ritkán látok Samsung reklámot, Apple reklámot pedig a zongorázós iPad óta nem láttam.
-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #10 üzenetére
"Számomra mondjuk inkább az az érdekes hogy olyan vonatban kapaszkodnak ami elment. További Huawei mobilok nem várhatóak mostanság."
Aztán meg csodálkozol, hogy "Én több Samu reklámot látok most , mint Huawei-t. Akkor ki is nyomul?"
Mit gondolsz én mire és miért mondtam, hogy semmi értelme az egésznek? Segítek: mert "További Huawei mobilok nem várhatóak". -
Értelmetlen....Megvásárolható....
Egyetértek.
És az megvan melyik mobil márka vette meg a legtöbb reddot díjat?
Nem Huawei, nem Samsung, nem Xiaomi, nem HTC, nem Nokia...... Akkor ki a bánat vett több mint 5 Red Dot értelmetlenséget......Várjál! Nem is 5....több mint 10.....nem is.... több mint 20.....még mindíg hideg....több mint 30....áááá....több mint 40....még mindíg kevés.....ne má ...több mint 50.....nemnem.....60?.... Az se.....70 se elég?.. nem biza....hát akkó mennyi????!
Én 82- t számoltam, de több van mert nem néztem végig minden kategóriát. Tehát a győztes RedDot értelmetlenség nagybevásárló: az Apple! Nagy tapsot neki!
[Red Dot][ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Light Yagami #9 üzenetére
Én több Samu reklámot látok most , mint Huawei-t. Akkor ki is nyomul?
Számomra mondjuk inkább az az érdekes hogy olyan vonatban kapaszkodnak ami elment. További Huawei mobilok nem várhatóak mostanság.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
vanye
senior tag
Az megvan, hogy a Red Dot tkp. egy megvásárolható plecsni?
"2020 wurden mehr als 6500 Produkte zur Begutachtung eingereicht, von denen 1644 Produkte den Red Dot erhielten. Allein die Anmeldegebühren bringen jährlich also an die zweieinhalb Millionen Euro ein, und die obligatorischen Siegergebühren mindestens weitere sechs Millionen Euro."
Szal minden negyedik "próbálkozó" nyer... Emiatt aztán én nem is lennék ennyire nagyra vele. Persze a Huawei-nek ezekben az ínséges időkben minden buksisimi úgy kell, mint egy falat kenyér...Stern des Südens!
-
joey04
titán
Maradok a Google megoldásánál.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HMS és a HarmonyOS térképszolgáltatása a Watch 3-mal is összedolgozik.
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Suzuki topik
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Régi Gépterem: II.386
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Új HP Spectere x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" laptop 16" i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K +Toll+Tok
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
- Netatmo Valve radiátor szelep - ÚJSZERŰ
- AKCIÓ!!TUF FA608/16.0"(2560x1600)165 Hz AMD Ryzen9 HX 370/1TB SSD/16GB/RTX 4060 8GB/Win11H/Garanciás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest