- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh@dowMAN007
tag
Valaki nem-tudja, hogy a HTCDEV mennyi idő után küldi az aktiváló mailt?
Már 2 mail címemre is regiztem 2 különböző néven lassan 1 napja. -
use_r
tag
válasz Sh@dowMAN007 #2904 üzenetére
A levélszemétben nézted?
Leszararom a piros pontokat! Eddig még nem volt rám panasz. Nem is lesz!
-
Csicsóka
őstag
válasz Sh@dowMAN007 #2904 üzenetére
Nálam kb. 10 perc alatt meg is jött a t-email-es címemre. Kb. egy hete regeltem.
-
Sh@dowMAN007
tag
válasz Sh@dowMAN007 #2906 üzenetére
kb 20perce regiztem az asszony mailjára is, de semmi reakció.
Tulajdonképpen a HTCDEV minek kell? (tudom, hogy az függetlenít)
Progit küld vagy az imeit kell beírni a honlapra? -
Csicsóka
őstag
válasz Sh@dowMAN007 #2908 üzenetére
Ha jól tudom, kódot fog küldeni a bootloader feloldásához. Még nem csináltam meg, mert nem döntöttem el h teszek e rá, nem T-mobilos 2.3.5-öt.
-
pethYeti
addikt
Csak én aggódom ennyire a garancia miatt hogy ezért nem nyitom meg a bl-t. Sok helyen olvastam ha már megnyitod akkor felkerülsz egy listára amiből egyből tudják te már belenyúltál a telefonba és semmit nem ér ha visszaállítod gyárira.
-
Zirowe
nagyúr
válasz Sh@dowMAN007 #2908 üzenetére
Nem, rosszul tudod, a htcdev nem függetlenít, csak a bootloader oldja fel.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Most vettünk a T-nél egy ilyen telót nővéremnek. Csináltam neki google accountot, de mikor megadnám a telefonnak, szöszöl vele 1-2 percet, majd közli, hogy nem sikerült biztonságos adatkapcsolatot létrehozni a szerverrel. És ennyi.
Már vagy 50x peróbáltam, wifin, és mobilneten keresztül is, de ugyan ez. Minden más amit próbáltam, vígan elmegy a nettel.
Mi lehet a gondja?
Everybody lies.
-
rdanika
tag
Van valami lehetőség, hogy index-es videók megtekinthetőek legyenek a telón?
Szabad vagyok! -mondta a majom, a rácsnak. Én nem! -mondta a rács, engem majmok köré zártak!
-
Sh@dowMAN007
tag
válasz Sh@dowMAN007 #2914 üzenetére
Én ezt NEM értem!!!
A 3 mailból az egyikre már tudtam jelszóemlékeztetőt küldetni velük.
De még mindig "Your membership account has not been activated yet." -
andris811
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy gondom: A telefonomat újraindítottam, ilyenkor általában elég lassan éled fel, de most várhatok bármennyit, ha valamit elkezdek rajta csinálni (vagy ha békén hagyom), fogja magát és újraindul. És újra és újra. 2 memóriakártyával is kipróbáltam, ugyanaz a helyzet. Kártya nélkül semmi baja. Eddig is ez a kártya volt benne, úgyhogy fogalmam sincs mi lehet a baj. Nem is telepítettem semmit mostanában. Bármi ötlet?
-
andris811
tag
Az előző hozzászólást tekinthetitek tárgytalannak, valami csoda folytán megszűnt az újraindítgatás. Viszont van/volt egy másik gondom is: Szinkronizálás. Nem szinkronizál. Se a gmailt, se a naptárat, se a névjegyeket. Azt írja "A szinkronizálás jelenleg problémákba ütközött. Rövidesen folytatódik." Hiába nyomkodom a szink. most-ot, nem is reagál rá, próbáltam az alkalmazáskezelőben kitörölni a hozzá tartozó cache-ket, újraindítani, nem segített. Valakinek tippek?
-
H.Bencike
aktív tag
Sziasztok! Olvasom nagyon pörög most a fórum. Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy valaki már cserélt ROM-ot? Tapasztalt érdekelne, mondjuk valaki próbálta már a CM7-es ROM-ot? Mi a tapasztalat? Láttam overclock is a terítéken van, ~800Mhz ketyegő procival mi a tapasztalat? Gyári ROM-ot hogyan viszi, üzemidő milyen irányban változott, és hogyan? Egyenlőre garis a telefonom, így erősen gondolkozom azon hogy megnyissam a bootloadert vagy sem egy kis plusz memóriáért, és egyebekért.
Udv, BenceLG G3
-
Zirowe
nagyúr
válasz Barthezz2 #2916 üzenetére
A szinkronizációnál mind a két opció be van pipálva?
Nekem akkor nem szokott sikerülni az első bejelentkezés, ha ezek nincsenek bejelölve.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
szuladam
aktív tag
válasz H.Bencike #2922 üzenetére
én romot nem cseréltem, mert nekem tetszik a sense. cm7-et tartják a legjobb legstabilabb romnak, és xda-n kb minden 3. embernek az van, szóval biztos megbízható.
nekem az új proci nagyon bevált, érezhetően gyorsabb lett. a htc-s időjárásos óra egy picike szaggatás nélkül lejátsza az animációt, annak ellenére hogy tele van tömve a főképernyőim widgetekkel (idáig azért érezhetően volt pár milisecundum mire beindult). az angry birds, pedig olyan tisztán és ici pici szaggatás nélkül fut mintha a haverom sansation-jén játszanék vele. pedig előtte azért a betöltéskor szaggatgatott...(gyári romon)
csak 1 napja van fent az "új proci", és azóta folyamatosan nyomkodom, de nem tapasztaltam lényeges üzemidő változást. (nem is nagyon lesz szerintem, mert ugye csak akkor pörög 800-on ha több vagy megerőltetőbb dolgokat csinálsz vele) egyébként egy teszt szerint pontok alapján igy felé a desire-höz! (amibe ugye 1ghz-es van)
összeségében: most tényleg úgy gurul, mint ahogy az az elején elképzeltem szóval most már hogy link2sd-m is van 3x jobban szeretem mint idáig, ettől többet, jobbat nem is akarok elvárni a wfs-től
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz Barthezz2 #2924 üzenetére
Mint írtam, a szinkronizálásnál.
Beállítások--> fiókok és szinkronizálás--> és a felső két opció legyen bepipálva.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
antrahx
csendes tag
Hali nem tudjátok hogy hogyan leht romba magyarnyelvet belevarázsolni vagy magyarosítani a romot? Jelenleg félig magyar a rom és gondoltam hátha...
jelenleg ez a rom van fent nekem! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1314430
Kösztök hali.Samsung Galaxy s2 [ROM][4.2.1][AOKP/CM] GT-I9100 Vanilla RootBox [31/01][v3.6][Per-App-DPI][PIE] Samsung Galaxy Tab 2 10.1 GT-P5100
-
use_r
tag
-
wwhy
veterán
Egy gondolat a procihúzáshoz: igen, elvileg valóban 800-as, de eltekintve a gazdasági haszontól, arra nem szokott senki sem gondolni, h hogyan van megoldva a "hűtés" (inkább szellőzés) a WFS-ben és azokban a HTC-kben, ahol 800-on ketyeg már csak a telók méretéből adódóan is ... Nyilván kibír egy játékot, pár tesztet, de én biztosan nem hajtanám folyamatosan, napi rendszerességgel 800-on.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
szuladam
aktív tag
nem tudok erről semmit. miközben csinálgattam a telómat nem is olvastam hasonlót. viszont ugye ez a húzás nem specifikusan a wfs-nél található meg, hanem csomó telóban amelyikbe ez a proci van. nem vagyok a developer szóval tőlem ne számítsatok helyes válaszra (xda-n kell megkérdezni az ilyet )
de nem hiszem (remélem) hogy nem okoz nagy bajokat. hiszen rengeteg emberkének fel húzva így a procija. szinte akinek rootolt telója van azoknak mind fel van húzva. és gondolom a dev.-ek annyira csak nem buták...
Meg ugye a proci úgy van beállítva hogy alapból hogy 480/600 , húzás után pedig hagyni kell 480/806-on, ugye ami azt jelenti hogy alapból 480mz-en ketyeg és csak akkor ugrik feljebb ha meg van erőltetve.
(persze gondolom ha 2 órán keresztül megállás nélkül játszat azt annyira ne jó, de húzás előtt is forró volt a kezembe ha 1 órát játszottam vele)szóval csak annyit tudok mondani, mint a htc az unbootnál,rootnál stb... mindenki csak saját felelősségére! de ezt a mondatot mindig mindenhova leírják
-
Zirowe
nagyúr
válasz antrahx #2930 üzenetére
Magyarosítás egyszerű: kend le pirosarannyal és merítsd bele egy tál gulyásba..
A magyarítás már kicsit nehezebb, de ha van működő cm7 rom, az már teljesen magyar.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Tégla
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom, remélem valaki tudja rá a megoldást!
Karácsonykor kaptam egy HTC Wildfire S nevezetű telefont a telenorban lett vásárolva újonan!
A gondom a következő:
a gyári navigáció, full magyar az egész csak amikor ráközelítek az utcákra akkor a végén St van és angolul beszél h merre menjek, ez a kettő kivételével totál magyar. Az utca nem is érdekelne de a beszéd igen.
Akinek ilyen telója van annak mindenkinek ilyen vagy csak az enyém, vagy én vagyok a béna és nem találom meg hol lehet a beszédet átállítani benne?
KösziNem holmi beépített tégla!! Ez eredeti BLOCK Tégla!!!
-
stefyY
őstag
szépestét .
...nekem az gépen keresztül adatkábellel történő internetre csatlakozással van problémám, alias "pass-through"... :/ nemigen megy. Tudnám miért. Másnak működik?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
MODERÁTOR
Még egy kérdés:
A kijelző GG? A Corning oldalán a Wildfire van benne a listában. Az utód nem kapta volna meg?Everybody lies.
-
Sh@dowMAN007
tag
válasz Sh@dowMAN007 #2918 üzenetére
A HTCDEV engem letojt!!!
De regizem a haverral az ő maijára és egyből jött aktiváló mail és a többi.
Elméletileg unlockolt.
Ez a root dolog nem megy, nem vágom az angolt és a google fordító eléggé gáz.
Leírná valaki magyarúl, hogy hogyan kell?üvd: Sh@dowMAN007
-
MODERÁTOR
Kösz fiuk
Everybody lies.
-
H.Bencike
aktív tag
válasz Sh@dowMAN007 #2942 üzenetére
Mivel csinálod?
HTC Super tool v3-mal elvileg megy, neked csak el kell indítani aztán megy magától.
De majd a többiek javítanak, mert még én sem próbáltam ki, de jól jönne legalább egy megerősítés.LG G3
-
use_r
tag
válasz Sh@dowMAN007 #2942 üzenetére
A v3 nem jó. xda-an írják is, hogy lehet gingerbread-en nem biztos, hogy jó lesz a root. Szedd le a Htc supertool v2, dugd a telót USB-re, USB debug legyen bekapcsólva.
Indítod a .bat fájlt 1-es enter, vársz, ha vége 2-es enter vársz, he lefuttot beírod, hogy rebootés kész. Ha véletlen nem lenne jó, újra futtatod.Leszararom a piros pontokat! Eddig még nem volt rám panasz. Nem is lesz!
-
Antilhu
tag
2 levél váltáson vagyok túl a HTC-vel a WFS 2.3.5-ös frissítése kapcsán és ígértem, hogy amint van válasz köz kincsé teszem, szóval:
- a HTC központi szervere végzi a frissítést, ahol a készülékek sorrendben vannak
- aki még nem kapott infót az elérhető frissítésről, az azt jelenti, hogy mi még várjuk azt hogy sorra kerüljünk
- mivel automata folyamat így nem lehet tudni, hogy mikor fogunk sorra kerülni, illetve a folyamat sem gyorsítható fel kívülről
- jó hír ha sorra kerülünk és be van állítva a frissítések ellenőrzése akkor az okos WFS természetesen fog szólni, hát nem cuki?!?egyébként a supportjuk korrekt és segítőkészek!
Bár a problémánk nem oldódott meg, legalább tudjuk az okát, valamint várhatunk tovább!!!
ja még valami, az új verzió Sense 3.0-al fog jönni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest