- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Nozbert--
aktív tag
Az X1-nek befellegzett...
[ Szerkesztve ]
/\/0zb3/27
-
erdoke
titán
Na, megjött Őböszmesége is (165 g ). A törpe kijelzőn és bolhaszarnyi pixeleken sajnos a csúszkás QWERTY nem segít. Várni kell még a számomra megfelelő kompromisszumra.
A legjobb aláírás a héten
-
James Bond™
tag
Az X1 -nek túl "vékony" lesz a kijelzője. A Touch Pro a 2,8 -al elfogadható. Legyen a kijelző hosszú, de akkor széles is. Az igazi legalább a 3,5" lenne, még belefér a zseb kompatibilis rétegbe. A HTC Pro elegáns, jól néz ki, okos, van benne qwerty és a kijelző képe is szép. Ha választani kellene, őt választanám.
Szerk.: A súlya az 160 gramm felett van, de aki nem bír ennyit a füléhez tartani... Várunk még pár évet, és akkor a méret és a súly is csökkeni fog, a tudás pedig nőni.
[ Szerkesztve ]
•> Figyelj, tanulj, hogy később rád figyeljenek és tőled tanuljanak!
-
erdoke
titán
válasz James Bond™ #3 üzenetére
Az Omnia "csak" 127 g 1450 mAh akksival és 3,2" kijelzővel. Keresztben a virtuális QWERTY elég jól használható ujjal is, de nyilván a hardveres megoldás gyorsabb. Tegnap tapogattam az i780-at, az se rossz kompromisszum.
-
-
joey04
titán
Sem az Omnia sem pedig a Touch Pro/Diamond nem tökéletes választás, de a HTC szerintem jobb alternatíva, persze ez csak egyéni vélemény.Igazi egy 3.2es VGA kijelzős qwerty okosság lenne vastagságban és tömegben annyit kérnék, hogy a Touch Pro méreteinél ne legyen nagyobb.
[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
3,2" kellene. És 1500 as aksi. Akkor az X1 szóba se jöhetne. Igaz ígysem. Mert nem várok Novemberig, de Októberig csak csak. De az sem biztos.
ⓑⓣⓩ
-
erdoke
titán
Még nem jöttem rá, mire jó a 2,8" kijelzőn a VGA felbontás, de majd biztosan felhomályosít valaki. Ujjal böködésre optimalizált készülékeknél a gombok fizikai mérete a lényeg, nem az, hogy hány pixelből áll. Kenhetem a hajamra a pixeleket, ha pl. a 20-30 %-kal kisebb gombot az autóban GPS navigálás közben nem találom el...
Egyébként sem szavazás kérdése, mindenki azt veszi, ami neki valamiért jobban bejön. Csakhogy én általában meg is tudom indokolni a választásomat, míg akik a törpe VGA kijelzőre esküsznek, az Excelre meg hasonlókra hivatkoznak, valójában talán inkább a számmisztika rabjai. Az nem lényeg, hogy 2 centiről kell nézni a kijelzőt, ami egy igazán mobil eszközben ritkán valósítható meg. Persze tudom, itt mindenki diák és vonaton jár (tehát van lehetősége az orra elé emelni), de ott 150e Ft-os ketyerével Excelezik. Abszurdisztán.A legjobb aláírás a héten
-
opera11
tag
Azt én sem tudom pontosan, de ha 320*240-el jött volna akkor tuti, hogy mindenki fanyalgott volna
Ja egyébként volt régen valami hír, hogy a VGA-s cuccnak megy le az ára (Talán az ASUS tett vga kijelzőt egy készülékbe, aztán jól lebutittok, akkor már inkább legyen tényleg VGA)Vicces aláírás helye
-
Sebhelyes
senior tag
Nem értem mért nem csinál senki HVGA 480x320 képernyőt 2,8"-ben pl., mért csak QVGA vagy full VGA van.
-
opera11
tag
Ténylag TMC-t tudja használni külső segítség nélkül? A sejtésem, hogy nem, de hátha....
Vicces aláírás helye
-
oalex
senior tag
teljesen egyet értek.
Nekem az
ok/close gombot 10 böl 8x nemsikerült el találni a diánWizard a tanúm ra
Nekem a legelső PDA-m volt eddig a legjobb meg is volt 2 évig (az alső i-mate)
3.5" kijelző.Most meg be jött ez a méret mizéria és mindenki a 2.8-ra hajt felölem lehet akár 1600x1200 ha egyszer nehezen használható.
Miért nem csinál a samsung meg a HTC 3,5"öst. Biztos vannak még olyan virsli újasok mint én a világon. bisztos el lehet azt is adni, viszit a iphone-t is mint a cukrot. pedig se VGA se 2.8 nincs rajta.
[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!
-
erdoke
titán
A pixelesseg csak attol fugg, milyen messzirol nezed, az ujjad merete viszont konstans. Lehet, hogy a vonatozo diakoknak nemcsak penze van egy ilyenre, hanem turelme is otszorre bevinni egy karaktert, nekem sajnos ez nem adott, pl. ha egy fontos mailre kell valaszolnom repteri atszallaskor. A Pro jo lenne, de tul vastag es nehez. Ha QWERTY, akkor mar inkabb egy i780, a kedvezobb meretek mellett sokkal olcsobb is (102e iGO8-cal), es a 2,55" ugyanugy alkalmatlan videozasra mint a 2,8.
-
<NewL>
addikt
Ettől az 1350 mAh akksitól nincs nagyobb? Ekkora kijelzőt normál használat mellett el fog birni? Az E71be is ilyen van,de annak fele ekkora kijelzője sincs.
There's an app for that
-
macikos
addikt
Erről van szó.
iPhonet is azért vettem, mert viszonylag nagy (3,5") a kijelzője, pedig ez sem elég. Egy csak-kijelző mobilban simán lehetne 5"-os kijelző is, 3:2-es képaránnyal, ez a méret az iPhone teljes méretét tenné ki. Mellé egy 1-2mm-es keret és kész a szuper telefon.
Jó ez a HTC Touch Pro, de ezért a kijelzőért nem adnék 160e forintot.
-
James Bond™
tag
A VGA kijelzőn sem kisebb a megjelenített kép. Akinek jó a szeme az látja, a gyengénlátóknak pedig biztosan van szemüveg vagy, ha nincs szerezzenek be egyet. Sokkal szebb a kép egy VGA -n, mint egy pixeles QVGA -n, csakhogy, a gyengénlátók nem látják a pixeleket sem. Kevesen szeretik a 2,8 -as kijelzőt, minimum 3,5 -ös kellene, hogy, legalább élvezetesebb legyen pl. a netezés. De ha olyat egyszerűen nem akarnak gyártani kompromisszumok nélkül... Aki nem szereti a VGA felbontást a PDA -kban, annak a monitorja is biztos 800×600 -as. Omnia nekem nem igazán tetszik, talán ha teljesen fekete lenne, króm nélkül. A widget -ek azok amik az i900 -ban a legkevésbé sem jönnek be nekem. A kijelzője pedig vékonyabb, mint a 2,8 -as, tehát hosszúkás, az egy centi plusz hossz miatt. Touch Pro 165 gramm, és vastag is, lehet érezni, hogy tart valamit az ember a kezében és nem a kézfejét emeli a füléhez, persze nem bánnám ha kisebb lenne, mivel manapság minden a mobilitásról szól, de örülök, hogy legalább idáig is eljutott a technológia.
-
erdoke
titán
válasz James Bond™ #19 üzenetére
Jajj. Menjünk végig egyesével? Legyen.
"A VGA kijelzőn sem kisebb a megjelenített kép."
Ilyet nem is állított senki. A 2,8" kisebb mint a 3,2 vagy a 3,5. Ezzel nehéz lesz vitatkozni..."Akinek jó a szeme az látja, a gyengénlátóknak pedig biztosan van szemüveg vagy, ha nincs szerezzenek be egyet."
Sokkal jobb készüléked lehetne, ha csak 1,8" lenne a kijelzője, de legalább XGA. Ám ha nem látod, azonnal rohanj szemüvegért! Vagy otthon a monitorod is 720x575? (Ugye érzed, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz? Nekem pl. WUXGA monitorom van már másfél éve, bár éppenséggel abból is jobb lenne egy 27-es a 24-es helyett)"Omnia nekem nem igazán tetszik, talán ha teljesen fekete lenne, króm nélkül."
Bizonyára nem vetted észre, de itt nem a külsőn, hanem a kijelző használhatóságán vitatkoztunk, illetve még a készülékek egyéb méreteit hoztam én szóba. Részemről egy megfelelőnek talált szint fölött abszolút harmadlagos a külseje, és mivel egyébként is szubjektív tényezőről van szó, érvként nem vehető számításba."A widget -ek azok amik az i900 -ban a legkevésbé sem jönnek be nekem. A kijelzője pedig vékonyabb, mint a 2,8 -as, tehát hosszúkás, az egy centi plusz hossz miatt."
A Widget-ek vs. TouchFlo már inkább lehet objektivitás tárgya, bár mivel mindkettő erősen testreszabható, lecserélhető, így ezeket is nehéz összevetni. A mindennapi használat során mindkettő gyorsan megszokhatónak tűnik, pár hét után engem nem izgatna, hogy merre húzom-nyúzom, csak gyors legyen. Az XScale/Marvell 624-es pedig lényegesen gyorsabb, és a különböző interfészek kezelésében is rugalmassabbnak tűnik a 400-as Qualcommnál, nem is beszélve a fejlettebb energiagazdálkodásról.
A kijelző arányai mások, ez önmagában nem érv egyik mellett vagy ellen sem. Az már annál inkább, hogy az Omnián hosszirányban elhelyezett QWERTY-n gépelhetsz, ahol az egyes gombok sokkal nagyobbak, ezáltal közelebb vannak egy felnőtt férfi ujjvastagságához."Touch Pro 165 gramm, és vastag is, lehet érezni, hogy tart valamit az ember a kezében"
Lassan kialakul a számodra ideális készülék: Az 1,8" XGA kijelző mellé rakunk még egy kis ólmot, és a minimum 150 g is meglesz, "lehessen érezni, hogy tart valamit az ember a kezében". Bizonyára a 127 g-os készüléket a plafonhoz vágja az ember, ha beszélni akar rajta. Furcsa, hogy ez egyszer sem sikerült a 105 g-os ketyerémmel."örülök, hogy legalább idáig is eljutott a technológia."
Idáig a HTC-nél jutott a technológia, az i600-asom 105 g, az Omnia pedig 127, de még a HP iPAQ 914c is csak 146 g 1940 mAh (!) akkumulátorral.A legjobb aláírás a héten
-
Stanley-B.
őstag
Lehetne benne tényleg nagyobb kijelző, akkor engem komolyabban érdekelne engem is.
-
James Bond™
tag
Köszönöm szépen! Örülök, és büszke vagyok, hogy valaki vette a fáradtságot, hogy építő kritikát írt számomra! Viszont ha megbocsátol, a "Részemről egy megfelelőnek talált szint fölött abszolút harmadlagos a külseje, és mivel egyébként is szubjektív tényezőről van szó, érvként nem vehető számításba." -hoz hozzászólnák: Nekem elsődleges hogy, hogy néz ki, ugyanis muszáj, hogy számítson... Nem illene hozzám egy játéktelefon. Itt a lényeg! Legalább olyan jó megjelenése legyen, mint nekem!
Köszönöm szépen még egyszer az építő kritikádat felém!
Ui.: Nem érveltem, és mindenkihez szólt a hozzászólásom, nem neked címeztem! Bocsánat érte! Ne érezd úgy, hogy felesleges volt leírnod!
-
erdoke
titán
válasz James Bond™ #22 üzenetére
A kinézettel csak azt akartam mondani, hogy számomra mindhárom szóba került készülék (HTC Touch Diamond/Pro, iPhone 3G és Samsung Omnia) megüti a szintet, innentől kezdve nem fontos paraméter.
Amit írtam, nem kritikának, hanem (különböző) véleménynek szántam. Még akkor is, ha nem csak nekem címezted, amire válaszoltam.A legjobb aláírás a héten
-
WiZARD
addikt
mint más is leírta, nem lesz attól kisebb egyik gomb, sem hogy vga, de attól se lesz nagyobb egyik gomb, sem, hogy az omniának hosszúkás a kijelzője. mert ugyebár a 3.2" nem nagyobb ténylegesen, csak hosszabb. maximum akkor lehetnének rajta nagyobbak a gombok (pl az x a sarokban - oalex) ha teljesen más formájú/torz gombok lennének.
amíg ugyanazok a programok futnak, addig ugyanakkorák lesznek omnián is, csak pixelesebbek, csúnyábbak. (mellesleg kisebbek, mert mint már írtam keskenyebb pár mm-rel az omnia kijelzője)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
ezt nem tudom. de lehet mindjárt meg is kérdezem xda-n, mert a hw gombokat amúgy nem használom, de ok/x gombot néha én se találom el rendesen... és szerintem kb senki, stylussal lehet azt csak rendesen megnyomni...
de nincs 3.5"ös semmi
mondjuk nem szeretnék féltéglát a zsebemben hordani úgyse :p[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
erdoke
titán
" mert ugyebár a 3.2" nem nagyobb ténylegesen, csak hosszabb"
Szándékosan próbálsz ennyire értetlen lenni? (udvariasan választottam jelzőt)
Ha ugyanazt a képet teszed ki egy 20" és egy 22" monitorra, szerinted minden ugyanakkora lesz rajta? A példámban a pixelszám azonos, de ha belegondolsz, eltérő pixelszámnál is ugyanez van, ha teljes képernyős a megjelenítés. Az "átló" fogalmát már a 6 éves kislányom is megérti, légyszi ne égesd magad olyan kijelentéssel, hogy a 2,8" átlójú téglalap felülete ugyanakkora mint a 3,2"-é (Pithagorasz tétel, ugyebár). Ha az oldalak négyzeteinek összege nagyobb, akkor az oldalak hossz összegének is nagyobbnak kell lennie.
Amit én állítottam, az pl. a QWERTY gombjainak eltérő nagysága az Omnia javára. Nem elég, hogy fizikailag nagyobb felületű a kijelzője, a virtuális billentyűzetet hosszában és nem keresztben jeleníti meg. Nem számoltam ki, de ez legalább 20 %-os eltérést jelent a gomboknál, természetesen valamivel kisebb (vagy hasonló) gépelt szöveg terület mellett. Ez nyilvánvaló, elég ha olyan képet nézel, amin egymás mellett van a két készülék. Ha mindkét készüléken ugyanazt az elforgatott, gombokat tartalmazó képet nézzük, akkor a Diamondon/Pron egy picivel magasabb ugyanaz a gomb, az Omnián viszont jelentősen szélesebb. Most nézd meg szemből az ujjbegyed.A legjobb aláírás a héten
-
MODERÁTOR
Remélhetőleg a magyar Vodafone követi az anyavállalat lépését, és felveszi kínálatába a Touch Prot.
Engem nem érdekelne a Vodafone live! sem, megbarátkoztam már vele az "együtt töltött" évek alatt...Xiaomi 13T
-
joey04
titán
Én a kezembe vettem az Omniát pixeles volt. Kezembe vettem a Diamondot tökéletes pixelmentes képe volt.Elhiszem hogy valakinek fontosabb a nagyobb méret munka miatt ott van pl a Sedna 3.5ös kijelzővel QVGA.el lehet olvasni, jó nagy billentyűzet fér a kijelzőre, csak nekem nem ez kell.
-
erdoke
titán
Hát igen, bolhamozihoz talán jobb a Diamond. Kár, hogy a hardvere meg pont gyengébb...
VGA kijelzőt 4" képnézegetős/videólejátszós eszközökhöz tesznek.[ Szerkesztve ]
-
Zzenit
tag
erdoke, akkor itt az ideje többet matekozni a gyerkőcöddel Azért, mert az oldalhosszak négyzeteinek összege nagyobb (átló négyzet), a szorzatuk lehet ugyanakkora (terület), akár a nagyobb átlóhoz is tartozhat kisebb terület. Vegyünk egy fiktív 60 mm^2-es területet, ami lehet 5mm x 12mm (átló 13 mm) és 6 mm x10 mm (átló 11,66mm). Na és persze lehet itt hatalmas nagy átlóval rendelkező kis területű téglalap is. (Erre nincsen egyébként szvsz. algebrai azonosság). Azonos pixelszámú kijelzőknél jól írta a hozzászóló, hogy torz lesz a gombok mérete. Amennyiben gombok pixelszámát lehet növelni, akkor nincs semmi gond, lehet bármekkora a felbontás is a kijelzőn. A gyártóknak sok ujjlenyomatból statisztikát kellene venni és ennek függvényében kellene azt a négyszöget abszolút méretben (és nem pixelszámban) kiválasztania ami megfelel. Ja és diákokkal szembeni előítélettel csak csínján bánni Nekem is volt/van 1300 €-s laptopom, mert aki jól tanul annak a jó egyetemen jó ösztöndíja van, esetleg egy nyári gyakorlat egy német autóbeszállító cégnél, és egy-két jó külföldi ösztöndíjból sokat lehet ám spórolni, ha az ember nem szórja és vonattal jár, meg ilyenek Persze én is a nagy gombok híve vagyok, az iGO-n pl. tökéletesen meg van ez oldva.
Ha unod a MÁV-ot, egy alternatíva: www.oszkar.com
-
erdoke
titán
Kíváncsi voltam, hogy valaki észreveszi-e. Én is csak órákkal később gondoltam végig, és akkor jöttem rá, hogy részben marhaságot írtam. Végül nem találtam matematikai összefüggést, és én is eljutottam a bazi "alacsony" derékszögű háromszöghöz. Persze jelen esetben nem olyan nagy az oldalarányok közti különbség (4:3 vs. 16:9 vagy 16:10), hogy ne legyen igaz, amit írtam. A lényeg egyébként se a féltudományos okfejtés, hanem a két készülék kijelzőinek területe lett volna. Az pedig nagyobb az Omnia esetében, és az átlókból ill. egyéb méretekből rögtön nyilvánvalóan. Tehát a "3,2" nem nagyobb csak hosszabb" továbbra sem igaz.
Kösz a kiigazítást, jó látni, hogy vannak, akik még értelmezve olvasnak.Tanulókkal kapcsolatban nincsenek valós előítéleteim, jómagam is úgy 22 évig tanultam. Igazából azt nem értem, mire kell sok arcátlanul fiatal emberkének a méregdrága, leginkább még mindig üzleti használatra kihegyezett telefonos, GPS-es PDA, de talán van még időm, hogy felfogjam.
-
James Bond™
tag
Igazad van. Inkább ne legyen pixeles de kisebb, mint nagyobb és pixeles. Az Omnia kijelzője keskenyebb és csak kb. egy centivel hosszabb. Akkor inkább a Diamond kijelzője, az egy centi hossz nem sokat dob az élményen, a VGA kijelző pedig feledteti a kis méretet.
Munkánál sem ér az ember az "egy centivel" többet. Aki pedig dolgozik az úgy is olyat vesz amelyikben van qwerty.
-
erdoke
titán
válasz James Bond™ #35 üzenetére
Mindennapi használatban ez az "élmény" nem jelentkezik. Ha az ember telefonál, emailezik, GPS-t használ és netezik valamennyit, a kettő között lényegtelen a különbség. Igazából idő sincs a kijelző pixelességét figyelni.
Eddig QWERTY-s telefonom volt, de a használhatóságbeli különbségről csak akkor nyilatkozok majd, ha volt lehetőségem alaposan kipróbálni a nagy virtuális QWERTY-t.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Netezésre nálam csak egy szükségmegoldás, naponta néhányszor pár percre ugrok fel a netre telefonnal. Annyi kompromisszumot kibírok, egyébként meg ott a laptop HSDPA kártyával. Ugyanígy csak ritkán használnám az Office Mobile-t, pl. ha repülőn nincs kedvem előkotorni a laptopot, vagy menet közben kell még csekkolnom egy prezentációt, táblázatot.
Nálam a virtuális QWERTY használhatóságán fog múlni a dolog.A legjobb aláírás a héten
-
MODERÁTOR
Akármilyen jól oldják meg, a virtuális QWERTY nyomába sem ér a valódi gomboknak. Próbáltam mindkettőt, előbbi még a fektetett kijelzőn (tehát a kijelző hosszabbik oldalán) sem volt melléütés-mentes, hiába telepítettem a gépre "ujjbarát" billentyűzetet.
Abban az esetben, ha sokat írnál a gépen, mindenképp' javasolt a valódi gombsorral rendelkező PDA vásárlása. (Persze, az jobban húzza az ingzsebed... )
Xiaomi 13T
-
erdoke
titán
válasz Viktor0610 #39 üzenetére
Nem tudom, fontos dolgot nem írnék sokat, viszont a plusz meghibásodási forrásként is üzemelő csúszka nem nagyon hiányzik. Nem is beszélve arról, a vastagságot mennyivel növeli.
Azt esetleg tudod, hogy a Diamond milyen vastag nagyobb akksival?A legjobb aláírás a héten
-
MODERÁTOR
-
erdoke
titán
válasz Viktor0610 #41 üzenetére
THX
Az már majdnem mint a Pro. Esetleg súlyt is mondtak?A legjobb aláírás a héten
-
WiZARD
addikt
ááá dehogy.
tudod mi a durva?
ez:(mellesleg tapasztalataim szerint közel sem olyan kevés a gyári akku, mint sokan mondják. nekem 40 óra készenlét, 20 perc telefon, 3 óra mp3 hallgatás, 5 sms, 10 perc wifi, 10 perc gps, 10 perc 3G netezés után 19%-on volt az akku, amikor ezt néztem)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
erdoke
titán
Üzleti felhasználásnál a 20 perc beszélgetés a semmi kategóriájába tartozik, ennél a privát hívásom több. Nálam 1-1,5 óra beszélgetés és 40-50 perc netnek és sok BT-nak kellene beleférnie naponta. Az i600-am ilyen használat mellett kibír 1,5 napot, de az i780 és az i900 is bír ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
sharpapa
senior tag
Nos az a helyzet hogy engem a Touch Pro mérete a legkevésbé sem fog izgatni az Exec nagyobb akkumlátoros hátlapja után. A súlya még kevésbé (az Exec alapból 300g, most kb 350-370 körül lehet). Azt bátran kijelentem hogy virtuális QWERTY-vel lehetetlen pótolni az igazit. Tapasztalatból. Sokszor használom elfordítva visszacsukva csak virtuális billel, de az kérem szenvedés az igazihoz képest. Amikor apám Asusán kell valamit csinálni, akkor is megesz a fene.
szerk.: első kép csak a tégla méretének megvilágítását hivatott megmutatni.
[ Szerkesztve ]
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest