- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz James Bond™ #19 üzenetére
Jajj. Menjünk végig egyesével? Legyen.
"A VGA kijelzőn sem kisebb a megjelenített kép."
Ilyet nem is állított senki. A 2,8" kisebb mint a 3,2 vagy a 3,5. Ezzel nehéz lesz vitatkozni..."Akinek jó a szeme az látja, a gyengénlátóknak pedig biztosan van szemüveg vagy, ha nincs szerezzenek be egyet."
Sokkal jobb készüléked lehetne, ha csak 1,8" lenne a kijelzője, de legalább XGA. Ám ha nem látod, azonnal rohanj szemüvegért! Vagy otthon a monitorod is 720x575? (Ugye érzed, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz? Nekem pl. WUXGA monitorom van már másfél éve, bár éppenséggel abból is jobb lenne egy 27-es a 24-es helyett)"Omnia nekem nem igazán tetszik, talán ha teljesen fekete lenne, króm nélkül."
Bizonyára nem vetted észre, de itt nem a külsőn, hanem a kijelző használhatóságán vitatkoztunk, illetve még a készülékek egyéb méreteit hoztam én szóba. Részemről egy megfelelőnek talált szint fölött abszolút harmadlagos a külseje, és mivel egyébként is szubjektív tényezőről van szó, érvként nem vehető számításba."A widget -ek azok amik az i900 -ban a legkevésbé sem jönnek be nekem. A kijelzője pedig vékonyabb, mint a 2,8 -as, tehát hosszúkás, az egy centi plusz hossz miatt."
A Widget-ek vs. TouchFlo már inkább lehet objektivitás tárgya, bár mivel mindkettő erősen testreszabható, lecserélhető, így ezeket is nehéz összevetni. A mindennapi használat során mindkettő gyorsan megszokhatónak tűnik, pár hét után engem nem izgatna, hogy merre húzom-nyúzom, csak gyors legyen. Az XScale/Marvell 624-es pedig lényegesen gyorsabb, és a különböző interfészek kezelésében is rugalmassabbnak tűnik a 400-as Qualcommnál, nem is beszélve a fejlettebb energiagazdálkodásról.
A kijelző arányai mások, ez önmagában nem érv egyik mellett vagy ellen sem. Az már annál inkább, hogy az Omnián hosszirányban elhelyezett QWERTY-n gépelhetsz, ahol az egyes gombok sokkal nagyobbak, ezáltal közelebb vannak egy felnőtt férfi ujjvastagságához."Touch Pro 165 gramm, és vastag is, lehet érezni, hogy tart valamit az ember a kezében"
Lassan kialakul a számodra ideális készülék: Az 1,8" XGA kijelző mellé rakunk még egy kis ólmot, és a minimum 150 g is meglesz, "lehessen érezni, hogy tart valamit az ember a kezében". Bizonyára a 127 g-os készüléket a plafonhoz vágja az ember, ha beszélni akar rajta. Furcsa, hogy ez egyszer sem sikerült a 105 g-os ketyerémmel."örülök, hogy legalább idáig is eljutott a technológia."
Idáig a HTC-nél jutott a technológia, az i600-asom 105 g, az Omnia pedig 127, de még a HP iPAQ 914c is csak 146 g 1940 mAh (!) akkumulátorral.A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 10
- Spórolós topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xbox tulajok OFF topicja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.