- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Nincs valami gyűjtemény az eddig felhalmozott tapasztalatokról / tudnivalókról?
Az 1. hsz-nél nincs semmi, csak azért kérdem.
Köszi!
Üdv!
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Kb. egy hónap múlva tervezek beszerezni egy HOX-ot a Vodától. Szerintetek ezeknél még felmerülhetnek a régebbi problémák?
Köszi!
Üdv!
-
la_cc
addikt
Flottás vagyok és eléggé meg vagyok elégedve vele, így ezzel a "Maximalista" csomaggal venném meg. Igazából a lényeg az lenne, hogy ne egyszerre kelljen 121k-t kiadni, fontos, hogy a részletre menjen. Meg most amúgy is flotta + 500 MB opción vagyok, ahol jó drága a net. 2k / hó. Ezzel a csomaggal, így kb. 600 Ft-al nőne a havidíjam + a teló törtlesztése természetesen.
Jobbat nem tudtak ajánlani a Vodánál, elhagyni meg a flotta miatt nem akarom.
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
Egy vodás illetve egy független rom között mi a különbség? Gondolom már csak függőt ad el a Voda is nem?
Köszi!
Üdv!
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Egy ideje olvasgatom a fórumot és még mindig nem tiszta a szervíz, illetve a különböző nem-főzött ROM-ok közötti különbség.
Októbernen tervezek venni a Vodától HOX-ot. Na most, ez az úgynevezett "brand-elt" / vodás ROM-al fog jönni? Mi hátrányom lesz ebből? Illeve a vodás telókat hol lehet majd szervizeltetni? Nyílván ez se mind1.
Köszi szépen az infókat!
-
la_cc
addikt
Lehet, hogy láma kérdés, de ez a Google Wallet fizetés gondolom abszolút biztonságos, ugye?
-
la_cc
addikt
Várható, hogy bővül ez az akciós lista?
-
la_cc
addikt
Valami minőségi autós szettet (töltővel, tartóval) tudna valaki ajánlani?
Köszi!
-
la_cc
addikt
válasz kosturica #14605 üzenetére
Ezek a Case-Mate illetve Nillkin tokok elég jól néznek ki... Ezeket innen az oldalakról szokás rendelni? Van aki már vett valamelyiket? Tapasztalatok esetleg? Néztem E-bay-en is de ott meg tuti minden hamisítvány...
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
Az iSkin-hez hasonló "merev-gumis" tokot tudna vki ajánlani? Semmiképp nem a merev, kopogós műanyagra gondolok és nem is a hajtogatható, lágy szilikonos anyagokra, hanem valahogy a kettő között. Az iSkin-nél láttam ilyet.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
Nillkin tokot csak külföldről lehet rendelni? Ha igen, tudna valaki egy megbízható boltot linkelni légyszíves? E-bay-ben valahogy nem bízok, kitudja, hogy nem hamisítványt küldenek-e. Esetleg, hogy lehet kiszűrni a gagyit? Mert az, hogy belinkelnek egy képet a gyártó oldaláról és odaírják, hogy GENUINE nem győz meg...
Más:
Szolgáltatóknál mennyire szokott lenni szokott lenni készleten? Vagy, ha épp nincs átküldenek egy másikba, vagy rendelnek aztán hetek kérdése? Engem spec a Voda érdekelne. Egy nagyobba már csak akad...
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
A zindex novemberre mondja a HOX+-t... Most a akkor?
-
la_cc
addikt
HOX plussz-ra is jók lesznek ugyanazok a tokok, mint a simára, nem?
Köszi!
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Ha átrakom a kártyámat / gmail accomat egy zsír új HOX-ba, de előtte egy rootolt telóban volt, ahol értelemszerűen voltak programok, amik igényelték a rootot mi történik? Egyszerűen nem települnek automatikusan?
Többek között fent van ez a Superuser is, ami root-al került fel a telóra.
Ezeket érdemes törölni a telóról mielőtt átrakom a nem-rootolt HOX-ba? Vagy sima factory reset és le van tudva a dolog?
Köszi!
Üdv!
-
la_cc
addikt
HTCPedia-ról rendelt már valaki? Megbízhatóak? Esetleg alternatívát tudnátok linkelni?
Köszi!
-
la_cc
addikt
Valaki leírná nekem ezt a "hullámzás" problémát? Hogy kell ezt érteni?
-
la_cc
addikt
válasz Pistakiss #15487 üzenetére
Elvileg szerdán megyek Vodához megvenni, majd írok, ha érdekel, hogy mi volt. Mondjuk én flottát hosszabbítok, elvileg több nettel és ott az árlistában csak 1 HOX van, már jó ideje. 121k összesen, 37k kezdő részlettel. Meglátjuk mi lesz...
-
la_cc
addikt
Szolgáltatói HOX+-ról semmi hír?
-
la_cc
addikt
Az elképzelhető hogy a HOX+ még novemberben se lesz a szolgáltatóknál? Nagyon nincs kedvem várni...
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Elvileg ma megyek a Vodához megvenni.
A széria számmal kapcsolatban érdeklődnék, hogy a híbák minimalizálásra érdekében, akkor a hónap legyen június utáni? Tehát a 4. karakter 6-nál nagyobb szám legyen?
(HT2_4_DW123456)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Valami tipp, hogy első bekapcsolás után mért nem csatlakozik mobilnetre? Pedig be van kapcsolva.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó