- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeDboy
csendes tag
Lenne még egy kérdésem ti milyen felbontásban szoktátok a filmet konvertálni vagy milyen konvertáló programot ajánlotok,illetve felbontást? Én a Free Zune video convertert használom és mp4-be konvertálok,azért hogy minél több film felférjen.
-
Balinov
titán
MediaCoder vagy Freemake Video Converter. Mind2 ingyenes. One S-re filmet meg nem konvertaltam, utoljar nagyobb mennyisegben csak tavaly, a Legendre.
mp4 az csak kontener, mint az avi, vagy mkv, a fajlmeret a kodektol fugg.
Probald ki valamelyiket, lehetoleg csak a sample-t, igy hamar le tudod az eredmenyt csekkolni.
udv
B6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sátán44
addikt
Ezeket a feltelepített programokat szeretném egyénileg rendezni, tehát ezeket az alkalmazásokat, amiket gyakran használok szeretném őket egy lapra tenni, ide erre a fekete képernyőre. Ezt hogy lehet megoldani?
Erről az oldalról szeretném áttenni a skype-ot a 4/4 oldalra
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
-
istnag
addikt
válasz Sátán44 #1458 üzenetére
Szerintem ilyet nem tudsz,de a középső fül, a "gyakori" pont ezt csinálja,az nem jó? Odarakja azokat a progikat,amiket gyakran használsz...
Ha ez nem jó,akkor van olyan Launcher ami tudja,de,hogy pontosan melyik,azt majd megmondják a többiek(#1460) Sátán44: Nem,simán marketről lehet letölteni launchert....
[ Szerkesztve ]
-
-
Barnee88
tag
válasz Sátán44 #1463 üzenetére
apex és nova launcher amiket első körben ajánlok, ha szeretnéd jobban személyre szabni a telefont, akkor sgp 3d vagy go launcher.
azt ne felejtsd el, hogy ezzel viszont buksz minden sense widgetet is, mivel azok a launcherhez kötődnek!
én a gyakran használt programokat kirakom mappákba a homescreen-en, így nem kell folyton bemennem az alkalmazáslistába, szerintem tedd te is ezt.
-
-
karcsi3
tag
Azt nem tudjátok h mitől lehet h alkalmanként kb olyan 2 perces időtartamonként felvillan a képernyő akkor is ha rajta van a képernyőzár nem mindig jelentkezik csak olykor előfordul de azért elég zavaró..
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Tényleg nagyon csúszós a külseje valahol azt írták nagyon vigyázni kell rá,hogy el ne ejtsük?
Nektek milyen színben van ilyen készüléketek,melyik néz ki legjobban ?
Én a sötétebbeket kedvelem inkább,mit javasolnátok ?Köszönöm.
-
Barnee88
tag
válasz andrás47 #1471 üzenetére
szerintem a fekete különlegesebb, egyrészt mert nagyon egyedi eljárással készül és a tapintása is szerintem érdekesebb, másrészt szinte mindenkinek kék/szürke van, úgyhogy én ezért vettem a feketét.
egyáltalán nem csúszós, csúszósnak én a fényes műanyagot mondanám nem a fémet, ráadásul nagyon vékony és könnyű a telefon, könnyű rajta fogást találni.
egy dolgot tarts szem a előtt, a fekete kicsit kényesebb, ha ledobod vagy összekarcolod fehér pöttyös lesz, a szürkénél nem tudom mi a helyzet -
PéHá
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten én is bevásároltam egy acéloS-ból. Szerencsére olyat vettem, amit angliából hoztak, így S4-re sikeredett 100 roppancsért. Nekem előtte volt galaxy ace-m, majd Galaxy S2 és utoljára egy alcatel ot-995-m. Nálam eddig ez a csúcs. Sokáig S2-t akartam megint, de kicsit se bántam, hogy ezt választottam. Olyan piszok gyors, hogy élmény az is, ha csak a menürendszert görgetem. A kijelzője sztem szebb, mint az S2-esé, valamint a kezelőfelület is. Talán a Samu jobb képeket csinált, de csak mert ez kissé homályos, főleg a mozgó prédáknál Hozzáteszem csináltam vele gyönyörű képeket is. Az aksija számomra az alcatel után egy felüdülés - szinte mindig le volt merülve - , az S2-ére már nem emlékszem. Most mértem egyet frissen töltés után...1,5 óra netezés alatt 36%-ot esett, de asszem valahol láttam itt a fórumon egy linket, hogy gyárilag is kb. 4 órát adnak neki.
A formája piszkosul tetszik, igaz én vettem neki szilikon tokot, hogy még véletlenül se sérüljön, de abban is jól néz ki.
Ja még annyi, hogy a 1,5 hét alatt egyszer sem fagyott és minden röccenésmentesen működik. Ezt nem tudom, hogy a készüléknek vagy a JB-nek köszönhető, de a másik telefonjaimmal voltak problémák.
Szerencsére a magyar nyelvet is megoldottam, először morelocallal, majd a Custom Settings Providerel.....Ezzel kapcsolatban kérdeznék is egy olyat, hogyha ezt az alkalmazást letiltottam, az járhat-e valami kellemetlen meglepetéssel?
Illetve a hárompontos menügombbal lehet-e valamit kezdeni , mert pl. az 540x960-as igo-ba belelóg, vagy tudtok esetleg olyan igo-t, amibe nem lóg bele???
köszi, Péhá
-
bigkrisz96
tag
Elfogadnám (hardveresen és élményfaktorban is).
-
Sátán44
addikt
Strapabíró fóliát tudnátok ajánlani?
-
rene85
aktív tag
Bocs hogy ezzel jövök megint, de hol lehet ilyen telefont szolgáltatónál / boltban megnézni, kipróbálni? A speedshopban pl, de melyikben?
-
wardemi
senior tag
válasz BenHans #1483 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=a_-x1mYkeTI
Még a képernyőre magára ráraknám viszont hátulra nem nagyon, elvész a szépség meg nem tudom ez mennyire befolyásolná a készülék csúszósságát. (Maga a videó dög unalom, nem is a legperfektebb mutatja be de legalább látszódik, hogy bárki feltudja rakni... )[ Szerkesztve ]
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
rene85
aktív tag
válasz Sátán44 #1486 üzenetére
Ok, de hol... Eddig néztem: t-mobile és voda boltokban az Europarkban, és az Alléban, mindkét helyen csak a one X van kitéve. Lapátkezem van, de azért egy akkora tepsi nem tudom mennyire lenne kényelmes, ezért akarom az S-t is megnézni.
Illetve + kérdés: ha van olyan, aki esetleg a Vodánál vette, milyen fülhallgató van a csomagban?
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
nem vodanal vettem, de ha a beats fulhallgatot keresed, szomoru hirem van, retail csomagbol vegulis kikerult, detto ugyanolyat adnak hozza, mint a Sensationhoz, vagy Legendhez. Ki se bontottam meg
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Sátán44
addikt
Ez elég érdekes, mert amikor bementem én is a Debreceni T-be ott is csak a One X volt kitéve és raktáron sem volt az One S. Én is nagynak találtam az X-et, mivel sehol nem tudtam megnézni az S-t, így megrendeltem látatlanba Csupán a youtube-s videókra hagyatkoztam.
-
ZeDboy
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne, h nem tudja véletlenül valaki, hol lehet átállítani vagy módosítani, az SMS írásnál az ékezetes karakterek ne vegyenek le 60 70 karaktert tehát ugyan úgy 1 karakternek számolja mint az ékezet nélkülieket???
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
-
desigo
senior tag
Nekem sajnos tegnap reggel behalt a telefonom.
Egy hosszabb beszélgetés után kikapcsolt és nem tudtam azóta vissza kapcsolni sehogy.
Ha töltöm akkor világít a led de nagyon erősen melegszik.Kérdés: A Vodához adjam le vagy vigyem ki Budaörsre a Telemaxhoz?
Mindkettő csak átvevő pont mert a Flextronics javítja.Valakinek tapasztalata szervizelésről ?
-
Sátán44
addikt
Skype-ot feltettem és ha beszélek valakivel recseg a vonal, de csak nálam fordul elő, a másik fél tökéletesen hall. Sima telefonálásnál tiszta a vonal, tehát nem a hangszóróval van baj. Próbáltam újratenni, de ez sem segített. Mitől van ez?
Már 4 fajta Skype-ot feltettem és csak recseg a vonal.
-
rene85
aktív tag
válasz Sátán44 #1495 üzenetére
Csak azért merek válaszolni, mert nem telófüggő feltétlenül: sokat számít hogy ki hívja a másikat. Ha valaki asztali gépről hív állandó stabil netkapcsolattal, akkor valamiért stabilabb lesz a vonal. Amikor én hívok (még ha céges wifiről is, és nem 3g-ről) akkor is jobb volt, mikor asztali gépről visszahívtak...
-
Sherkulás
aktív tag
jaja mióta MS megvette és bele fejlesztett azóta egy szar...
Rust | C | Java | Kotlin | Swift | Objective - C
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs