- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
klacaca
tag
válasz klacaca #1850 üzenetére
Sziasztok!
Sikerült beszélni a HTC-vel, két választ kaptam:
1, angolul azt, hogy minden bolti telefonra él a garancia.
2, magyarul már kicsit árnyaltabb lett a kép. A telefon gyári garis német T-s, de korántsem biztos, hogy gond esetén a magyar szervíz be fogja venni, mivel a módosított kinti szoftverhez itthon nem nyúlhatnak hozzá. Hogy ez tényleg így van-e, vagy piaci érdekek is közrejátszanak a válaszban, mindenki maga döntse el!
Én mindenesetre visszaküldtem a készüléket, ma pedig megjött a pénz. A NEXTEL teljesen korrekt volt, és ha lenne brandmentesük, megvenném. De ilyet egyenlőre sem náluk, sem máshol nem találok.
Barátkozok az S3-as gondolatával, de akkor már ott van a Sony Xperia S-e is. -
hétalvó
addikt
válasz hétalvó #1948 üzenetére
Nagysagrendekkel jobb a helyzet. 1x csinalta, edge-en szepen netezek, nem dobalja a fomenut, regen ilyen nem volt. Szoval keresek meg 1 hatlapot kolcson a kozelben. Vagy rendelek egyet valahonnan.
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
Kiralylanyka
csendes tag
Sziasztok,
nem tudjátok véletlen, hol lehet a HTC ONE S-ben kikapcsolni a prediktív szöveg bevitelt sms-nél?
Nagyon zavaró! :\
Einsteinnek számos követője volt. Úgymint Zweistein, Dreistein... !!!!
-
Fionella
tag
válasz Kiralylanyka #1955 üzenetére
Beállítások/ Nyelvek és billentyűzet/ HTC Sense Input/Haladó beállítások /Prediktív szóbevitel
Én használom a Trace-t és szerintem elég jó. Állítólag még mindig nem tart ott, mint a Swype, de nekem bevált. Lényegesen meggyorsítja akár az sms vagy egy nagyobb lélegzetű e-mail megírását is.
[ Szerkesztve ]
-
-
szrxx
tag
Valaki tud segíteni, hogy a t-mobilos headset milyen(akár cikkszám)? Remélem nem valami mezei sima htc headset.
Hol alszanak az álmos bitek????? - A Hálókártyán
-
Balinov
titán
sima headset, olyan, amilyet pl. a Sensation-hoz, Legendhez adtak. Sajnos a retail csomagbol kivettek HTC-ek a beats audio cuccost
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Fionella
tag
válasz Kiralylanyka #1960 üzenetére
Szívesen!
szrxx
A kézikönyvben így szerepel: Model HS S250 és ahogy Balinov is írta, sima HTC füles. -
Balinov
titán
tevedes, nem a T-t, hanem a HTC-t kell szidni
amugy eleg draga, mar ha pontosan ez az a model, ami kimaradt a retail verziobol.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Fionella #1967 üzenetére
hat, neha sikerul
ennyiert biztos nem vennem meg, mas markabol olcsobban, jobb minoseget lehet venni. Jomagam egy egyszerubb 35€-s JVC-t hasznalok kb masfel eve. Meg birja
-
ko9
addikt
válasz Fionella #1971 üzenetére
Nekem volt, hogy az egyik oldala hallhatóan gyengébben szólt. Írtam Thomasnak, azt mondta, hogy vágdossam szét a füles kábelét, fényképezzem le, és küld egy másikat. Küldött is. Ez több mint egy éve volt. Nem tudom azóta mit változott
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz Fionella #1974 üzenetére
Brainwavz? Nekem egy M4es van jó ideje, és piszkosul elégedett vagyok vele Annyira meggyőzött a márka, hogy vettem tőlük egy HM3as fejest is, és az is felülmúlta a várakozásaim.
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Casti98
tag
Nekem egy Sony mdr-ex50lp fehér fülesem van,igazán minőségi anyag használat,kialakítás,hangminőség és kényelem jellemzi,akár 5000HUF-os áron!Csak ajánlani tudom,jah és a Beats Audio sokat dob a hangzáson nekem!
"Je ne regrette rien..."
-
Fionella
tag
-
ko9
addikt
válasz Fionella #1977 üzenetére
Ennél a vezeték ilyen fonott cérnával van körbetekerve, és be van húzva az egész egy vékony műanyag csőbe, tapasztalat, hogy bírja a húzást
Szerintem nem jársz vele rosszul.
Na de befejeztem az OFFolást, ha valami érdekelne még róla, keress meg PÜben !--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
_Flood_
aktív tag
A WiFi direct-et sikerült már valakinek életre lehelni? Képtelen vagyok fájlokat másolgatni két one-s között...
-
VirtuHun
csendes tag
Sziasztok!
Újfent megkérdezem, mert vásárlás előtt állok.
Ki/hol/mennyiért jutott kék, S4-es gyári garanciás készülékhez?Már teljesen elkeveredtem a garanciás/bolti ilyen olyan tapasztalatok között.
Köszi előre is!
-
kilozsul
aktív tag
Ezen a 4.0-ás Sense-en lehet valahogy ikont cserélni az appoknál?
-
Sátán44
addikt
válasz Sátán44 #1957 üzenetére
Most már bátran kijelenthetem, hogy senki ne vásároljon a PartneroGms-től akármennyire olcsón adják a készülékeket.
Személyesen lett leadva a teló, de a boltos, se átvételi elismervényt, se egy fecnit nem adott a készülék átvételéről. Elküldte a szervizbe (állítólag az Andrássy úton van), ami szerinte a héten megcsinálja. Mi arra a garancia, hogy ua. a telót fogja visszakapni, vagy esetleg a boltos nem tagadja le?!
[ Szerkesztve ]
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sherkulás
aktív tag
Valószínúleg, ha nem adnák vissza megjavítva, vagy letagadnák:
- Oda mennék fogyasztóvédővel
- Oda mennék rendőrrel
- Oda mennék két Hegyomlás RosbergerrelValamelyik biztos működne....
Rust | C | Java | Kotlin | Swift | Objective - C
-
Al Capone
tag
válasz Sátán44 #1989 üzenetére
Hát ahogy vesszük. Megoldva ugye nincs, mert ha bekapcsolom a GSM-et is, akkor előjön. Szóval most kikapcsolva használom. Általában van mindenhol térerőm, mobilnetet meg nem használom, ha olyan helyre megyek. Majd megnézem később a maileket, ha jó lesz a lefedettség. De ugye ez sem megoldás csak ideig-óráig, mert ha netán kirándulni megy az ember, vagy hasonló...
-
brombadeg
tag
válasz Sátán44 #1986 üzenetére
Nekem volt ilyen tapasztalatom az iPhoneommal, dettó nem kaptam semmilyen elismervényt, de megcsinálták, és visszahívtak! persze nem a P.gsm volt, de remélem neked is hasonló lesz.
Lenne egy kérdésem is hozzátok: azt nézem most, hogy a 16Gb-ból 2.2-t alkalmazások használhatnak, 9.9-et én, és a többi rendszer. Tehát 16-ból csak 12 marad..
A 2.2-t meg nem értem, illetve kevésnek tartom, ha pl. felrakok rá egy navit, az simán elfoglalhat 1GB-ot...vagy egy része a 9.9-be megy? Tapasztalat? -
Sátán44
addikt
válasz Al Capone #1990 üzenetére
Nekem a 4-en Nyíregyháza felé tartva X-te ki a térerőt. Tudod, ami nem pest az már mind vidék Ha követted a fejleményeket, akkor láthatod, hogy szintén home screen problémával lett beadva a szervizbe. Én is kíváncsian várom a fejleményeket, mit tudnak ezzel a hibával kezdeni. A sajátom érdekes mód nem csinálta még ezt a jelenséget, pedig ugyanonnan és ugyanabból a régióból származó készüléket kaptunk az ismerősömmel.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
desigo
senior tag
Nem értem miért nem jó az S3-as gyári,hivatalos 2 év garanciával.
Minden fut rajta akadás mentesen.Maximálisan meg vagyok vele elégedve.
Szerintem nem éri meg a sufniGSM boltokból az S4-es ezen az áron.
Nem nyújt annyival több pluszt. -
ko9
addikt
Ja bocsi, igazad van, kiment a fejelmből, hogy HD videótelefonálni fogok 0/24-ben, miközben osztott képernyőn 4 játékot játszok
De akkor meg ottvan az Xperia S...
Mindegy, nem akarok vitázni, egyikünknek se lesz igaza úgyseA lényeg, hogy nehogymár ugyanannyi (esetlegesen több) pénzért rosszabb készüléket kapjak mint az, aki valami puccos felhúzott országban él, csak azért, mert a HTC nem tudott számolni az igényekkel...
-
Fionella
tag
Másnál is előfordul, hogy hiába nézi meg az érkezett SMS-t, e-mailt stb, a zöld led továbbra is villog? Korábban nem volt ilyen gondom.
Esetleg valakinek van ötlete, hogy lehet ilyenkor "kikapcsolni" a villogást?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest