Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyer
őstag
Minden tiszteletem!!!
Kiváló cikk, korrekt megállapitások, teljeskörű tájékoztatás!
Le a kalappal!Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Gilberto
aktív tag
Ezt a telefont meg is spórolhatták volna. Botrányos, hogy mennyire gagyi. Arról nem is beszélve, hogy az ára megint olyan amilyen.
[ Szerkesztve ]
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi a tesztet, jó volt olvasni!!
-
Heisenberg69
senior tag
Hogy mennyi? Ezek nem normálisak.
Ám korrekt teszt.[ Szerkesztve ]
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Szegény Helio X10 lapka mellé felesleges volt berakni azt a QHD kijelzőt, talán nyertek volna némi gyorsaságot és plusz üzemidőt. Csak akkor nehéz lett volna megindokolni, hogy miért is kerül kétszer-háromszor annyiba, mint a konkurencia.
<< Heimdal >>
-
Tyer
őstag
válasz enginev3.0 #6 üzenetére
Kamerát nem tudom, a hardver szerintem tavalyi átlag. (SoC-t nem tudom milyen, de anna azt olvastam nem olyan szar az az X10), 4-5 ora SOT sztem tökéletes, ennyit tud a 10 is. 130ezer meg szerintem nem sok egy tavalyi csucsmodellért. EU modell, 24 hó gyártói garival. Persze én sem véletlenül vártam az idei HTC-ig...
Amugy azt nem értem miért most jött ez a cikk, mikor a telo minimum fél éves...
Speed-nél 189...[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Annyit azért megjegyzek, hogy még a Speedshopnál sem majdnem 200...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
kbyte1024
veterán
azta a ku-.....nagyon drága ezért a vasért!!!
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
jUUh
addikt
A teszt jó volt, de ez a HTC sem fogott meg...
Samsung Galaxy S23+
-
Tyer
őstag
válasz kbyte1024 #10 üzenetére
Pont annyiba kerül, mint a konkurencia - S6. Nem értem, mi ezen annyira magas...
De tényleg elengedem már... elegem van, hogy csak mondja mindenki, hogy igy gyenge-ugy gyenge, közben meg sose látott még valszeg HTC-t... Nem 100%-os, de pl az S6 sem az, és a G4 sem. S6 pl nem büvithető, ahogy olvastam, G4 üzemideje katasztrofa. M9+ SoC-a nem az igazi... Mindenki választhat... De NINCS tulárazva!!!Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
kriver
tag
Az optimalizáltságon kívül semmi pozitívat nem tudok felhozni a készülék (kütyü) mellett.
- bejáratott, fölösleges kávák
- különálló hangerő gombok
- nanoSIM egy ekkora házba
- kabátgomb méretű, ronda főkamera
- pocsék képek
- méretéhez képest kicsi akku
-durván magas ár
A kamera kb egy fele ennyibe kerülő telefonban sem állná meg a helyét. Egyáltalán nem színhelyes, mosott részletek.... Kedves tesztelőnek javasolnék egy szemészt. Gondolom a 10, igen negatív, és felkészületlen MA-s tesztje után kicsit kompenzálni szeretett volna a HTC-nek. -
sefan67
aktív tag
Kuka.
S808 szinten van a chip, amit már 90 ért is meg lehet kapni más márkáktól. -
RaveForce
veterán
ennél olcsóbban már S6 is van... meg kb minden más ami tavalyi csúcsmodell és leüti ezt.. bár ezen már senki nem lepődik meg.... node az az alsó rész a ketoldali rácsokkal középen meg az olvaso, hát az vmi botrányosan randa... de legalább a hátulja szép
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
-
PZsolt27
tag
A teszt nagyon jó, de ezt a telefont ilyen áron.... Döbbenet... bocsi...
-
Ricardo
titán
Ezt így, ennyiért kár volt.
Valóban nem idei, így a mostani csúcsokat logikus, hogy nem veri le, de az ára akkor is magas.
[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
Miért kell mindent túlárazni?
Amúgy korrekt cucc.[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
Nem csak a Samsung létezik mint konkurencia. LG G4, tessék. Sufni áron már 100 alatt van, hivatalosan meg max 150 és egy teljesen kiegyensúlyozott, jó telefon ezzel ellentétben. Az X10 már tavaly is egy vicc volt a felső kategóriában, hát még idén. Ez mellé van egy indokolatlan nagy felbontású kijelző amit épphogy meghajt a harmatos gpu, pocsék a kamera, stb stb. Ez a telefon nem ér többet jelenleg 100-nál, de lehet sokat mondok.
A 10 egy szimpatikus telefon lett, ez viszont egy újabb tipikus átgondolatlan és életképtelen agyrém a HTC-től. Ha nem késett volna ennyit akkor is.
(#27) Xaels
Tudom és így is tartom a fentieket. Tavaly is hasonló véleményem lett volna róla.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Ja basszus ez az alap verzió nem a javított kamerás cucc Mert ugye ebből is volt később Supreme Camera Edition mint nemrég az M9-ből...[link]
Szerintem is törlöm ezt a topikot az előzményekből mert csak feleslegesen felidegesítenek a szokásos emberek...
(#26) tixem csak a teszt késett...
(#28) Csapoati mivel ez még mindig egy 1éves telefon pár hónap múlva már csoda lesz ha kapható lesz valahol.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Csapoati
nagyúr
130-ért még elmegy, bár én a kamerát kimondottan rossznak látom (hol van a vonalélesség?) és a kijelzőnek is fölösleges a QHD egy Helio X10 mellé - mert azért ennyiért már elvárja az ember azt is, hogy jól fussanak rajta a komolyabb játékok is. Ettől függetlenül tényleg nem egy rossz ajánlat a szürke áron, mert azért a formaterv és az anyaghasználat kiváló (bár 5,5" kijelzős telefonok szoktak ekkorák lenni), a hangzása jó, meg ugye az optimalizálás is. Igazából pár hónap múlva éri majd meg az akkori árát.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Tyer
őstag
Látod, te legalább vetted a fáradságot, és egy korrekt, hosszu leirást irtál a véleméynedről, amivel nagyrészt egyet is értek. És AMUGY szerintem is kicsit magas az ára, DE... nem szoktuk még meg a HTC-nél?
Szerintem egy s810es SOC-kal jo lenne ilyen áron.
Nem késtek vele, a teszt-tel késtek. Vagy lehet most lett hivatalos Magyarországon ,ezt nem tudom, de akkor meg Gratulálok... Imádom a 10-et, imádtam a HOX-ot (Tegrás baromságával együtt), de a Magyar HTC egy vicc... Ezt elismerem.
És ha tavaly pont nem gödörben lettem volna most G4-em lenne, és nem H10-em. Szoval igen, G4 volt szerintem is a tavalyi TOP.Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
tixem
addikt
Többek közt ez az átka ennek az országnak. Bár olykor azért jó, ha például a zenfone zoom időben ideér biztosan azonnal megveszem, hónapokig bele voltam szerelmesedve, aztán csak nem jött es így letettem róla. Aztán jött a teszt és hálát adtam az égnek, hogy nem vettem meg azonnal.
Na de igen. A késést úgy értettem, hogy késett a teszt is meg késve jutott el kishazánkba is, tudtam, hogy igazából tavalyi cucc. Ez esetleg mentség lehet a SoC-ra, de a többire aligha. Az ár meg olyan amilyen, bár most a 10 meglehetősen emberi áron indult. Ezért sem értem, hogy sokszor minek szállnak el, amikor tudnak ők értelmesen is árazni.[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
veterán
Xiaoni redmi note 2-ben is helio x10 van.Egy 45-50 ezeres telóban.Ez már szánalmas.Nincs mit csodálkozni rajta hogy a top 10 gyártók közelében sincsenek és milliárdos veszteséget termelnek évente.A sony is és ők is megérettek a pusztulásra.Xperia x is 200 ezerért?Meg ez is?Ezeknek elgurult a gyógyszerük.
-
szupermacs
veterán
Én vagyok az egyetlen, akinek nem tetszenek a HTC telefonok?
-
daninet
veterán
Borzasztóan feledhető egy masina indokolatlan árképzéssel.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
umfrider
senior tag
2 hónapja vettem M9-et, pedig szemeztem az M9+ készülékkel. Mivel a Desire Eye-m is 5,2"-os volt, így cseppet fájt a szívem a -0,2" miatt, de nem probléma. Az ujjlenyomat olvasó szvsz rossz helyen van, akku sajnos ismét pici lett. Érdekes, hogy ez a készülék csak most, 1 év után jut el hozzánk. Azonban a 145e-150e Ft-os ár (hivatalos garanciával) nem rossz érte! Hiszen nem csak a speedshop létezik, ami nem szürkeimport. Tavalyi készülékek közt simán helyt áll!!!
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
(#27) Xaels
Ja basszus ez az alap verzió nem a javított kamerás cucc Mert ugye ebből is volt később Supreme Camera Edition mint nemrég az M9-ből...Ilyen tekintetben hülyék ezek a htc-nél...
[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Hallosz
senior tag
Az tudható, hogy SMS kézbesítési értesítés van-e?
SMS mentés?
A hívás fogadásnál, és hívás végén, lehetséges beállítani a rezgést?
Ismeretlen szám fogadása blokkolható?Előre is köszi az infót.
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Akkor inkább egy OnePlus 3, mint ez.
-
umfrider
senior tag
Szerintem a kamera nem gyenge. Ha jól tudom ugyan az a szenzor van benne, mint az M9-ben. A Soc pedig napi használatban lehet, hogy valamivel kevesebbet tud, mint a snapdragon 810, ami a 5,2-es kijelző és a QHD-nak is betudható. Ha pl FullHD lenne benne, akkor meg az lenne a probléma.
A többit aláírom.
-
m1lan
őstag
Ha az S6 és a G4 árszintjén van, akkor de, nagyon túl van árazva.
Ahogy már többen is leírták, a Helio X10 nem QHD kijelző mellé való, és nem is ebbe az árkategóriába. Ugyanez a chipset teljesített szolgálatot a Xiaomi Redmi Note 2-ben is Full HD kijelző mellett (tehát jobb teljesítménnyel), a kifutásakor a magyar boltokban 60.000 forintba került. Az A-brandek valamiért egy kicsit túltolták, a Sony Xperia M5 is ilyen.
A Galaxy S6-ot nem kell ennyire lebecsülni, a tavalyi év legerősebb processzora van benne, kamera szempontjából ráadásul erősen TOP kategóriát képviselt a G4-gyel együtt, mai is bőven megállják a helyüket. Nagyon elvakult HTC fanboynak kell lenni, hogy valaki az M9+ mellett tegye le a voksát ellenük...
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
-
Krill77
őstag
A hatlap 2 vízszintes vonala csak nekem nem tetszik?
-
Saccco
nagyúr
Hirtelen átfutva a hsz-eket minden elhangzott. Zárható...
HTC-nek vége, szerintem kb. a Sensation óta.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Matada2.3
veterán
Ezt kellett volna kiadni anno 808-cal és akkor lehet nem tekintettek volna az emberek fekete bárányként az M9-re.
Finn the human
-
veterán
A helio x10 a snapdragon 801 szintjén van.Egy xiaomi redmi note 2 pedig már 45 ezerért beszerezhető magyar garanciával.Eustockon most a xiaomi redmi note 3 pro 55 ezer snapdragon 650-el ami jóval erősebb mint a helio x10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest