- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
KDOG
tag
Sziasztok!
Cimbora telefonja egy újraindítás után (elvileg FULL GYÁRI, bár használtan vette, de semmi arra utaló jel nem volt, hogy custom rom vagy társai) elment télgába.
QHSUSB_BULK-ként dobálja el a gép pár másodpercenként.
Két dolog érdekelne.
1. Vagy egy részletes leírás a probléma megoldására. (linux stb nem akadály, anno még sok évvel ezelőtt windowsmobileokkal "játszottam" eleget, de ez most kínai, de nem akadály szerintem)
2. Olyan ember aki ezt be meri vállalniViszonylag SOS. Köszi!
-
istnag
addikt
Ha ferob nem tud segíteni, akkor senki
Amúgy hangerő le + bekapcs gomb egyszerre nyomásával sem csinál semmit?[ Szerkesztve ]
-
Dexter-2000
őstag
az innen rendelt telefonokat rá lehet bírni hogy megkapják a 6.0-t? annyit olvastam hogy hibátlanok a telefonok csak nem lehet őket frissíteni.
ez a 32gb os eu-s modellnél is ugyanúgy működne, vagy 32gb-os eu-s verzióban nincs?
illetve ha gpe-s verziót akarok belőle csinálni akkor is mind1-hogy 16/32Gb-os?[ Szerkesztve ]
Szép napot!
-
Nuada herceg
őstag
Na csütörtökön este leadtam a telefont a Telekomnál, a sárga kijelző miatt. Bár ami jobban zavart, hogy egy elég vastag vonalban nem is érzékelt, megkeserítette a mindennapjaimat. Remélem hamar visszaér Romániából, bár szerintem a hétvége miatt még el sem jutott oda.
Értem a csíziót.
-
Aucor
senior tag
válasz Dexter-2000 #8104 üzenetére
Nekem verizonos van, bár én nem kínából, hanem az USA-ból rendeltem. Már 6.0 van ezen is. Annyit kell tudni róla, hogy a bootloadere nem nyitható, szóval ha mókolni akarod S-OFF, viszont az pénzbe kerül. A verizonost nem tudod GPE-vé konvertálni tudtommal, de van rá portolt GPE rom. Mindig jön rá a legfrissebb néhány nappal a rendes után. Használtam én is, de nem ment vele a 60fps 1080p videófelvétel, így visszaálltam Sense-re. Más problémám nem volt vele. A verizonosról még azt kell tudni, hogy gyárilag nem tudja az itthoni LTE sávok nagy részét, bár ez is megoldható, ha S-OFF a telefon.
-
g.gergo
senior tag
Üdv,
6.0 gyári rendszer, gyári kamera app, aut. elforgatás on. Állítva csinálok egy képet, visszanézéskor meg vagy 90 fokkal van elfordulva, vagy fejjel lefelé van, azaz 180 fokot el van fordulva. Hülyét kapok már tőle. Ötlet? Köszi. -
RaiDani
tag
Sziasztok!
Tulajdonosa lettem egy zsír új független M8-nak (ebay, német piac, swisscom). Második android, első HTC telefonom.
CID: VODAP110
IMEI stimmel, "fastboot getvar all"-t futtattam. Jelenleg android 3.3.4-as van rajta.A kérdésem az lenne, hogy megoldható egyből a 6.0-ra való átállás, vagy fontos végig frissíteni a telefont a verziókon? Megtudhatom valahonnan, hogy elérhető-e erre a készülékre a 6.0?
-
madmike
őstag
válasz RaiDani #8108 üzenetére
Szia!
Van lehetőség egyből frissiteni, de szerintem OTA frissitgesd végig, ahogy ő kiajánlja, nem hiszem, hogy olyan sok lépcső lenne.
Az a 3.3.4 elég gyanus. Tudtommal a 3-as android táblagépekre jött ki, valamikor 5 éve. Az tuti nincs az M8-on."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Nuada herceg
őstag
Érdeklődnék, hátha valaki tud segíteni..
Tavalyelőtt mikor az M7 volt szervizben, még Csehországban, akkor valaki meg tudta adni a szerviz honlapját, és ott imei szám alapján rá tudtam nézni, hogy beérkezett e a telefon, esetleg kész van e?
Most, a román szerviznél nincs ilyen lehetőség? Előre is köszi a választ!Értem a csíziót.
-
Nuada herceg
őstag
válasz Nuada herceg #8112 üzenetére
Sajnos kifutottam a szerkesztési időből.
MEgtaláltam itt a korábban linkelt képből, hogy a regenersis lenne az. De ott nincs az adatbázisban az imei-m. A TMX-nél dolgozom, megnéztük a belső adatbázist, de ott sem hallottak még erről az imei-ről..
múlt héten csütörtökön adtam le a telót a Telekomnál, csak akkor nem értem hol kolbászol!Értem a csíziót.
-
yodee_
őstag
válasz Nuada herceg #8113 üzenetére
Én azt nem tudom hogy a töltőm hol kolbászol , mert leadásnál megvolt . Amikor az M8at megkaptam akkor töltő sehol. Gondolom keresztet vethetek rá.
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Lemállott az M8-am hátlajáról a C betű, így most nem fest túl szépen a teló. Valakinek volt már ilyen problémája, lehet e-miatt gariztatni?
-
Kronk
őstag
válasz KaoszTom #8115 üzenetére
Nekem mind a három betű lejött sajnos. Kijelző sárgulással együtt ezt is megpróbáltatom majd gariban elintézni áprilisban, addig nem tudok mit mondani, de nekem külső behatás nélkül, valószínűleg a ragasztó engedett el, szerintem kéne, hogy hátlapot cseréljenek gariban...
http://totesz.myminicity.com/
-
istnag
addikt
válasz pixelmester. #8117 üzenetére
Nekem volt egy kis horpadás a hatlapon mikor szervizbe adtam a telot és kicserélték az egész házat egy teljesen újra. Igaz akkor még a cseheknél volt a szerviz. Ha nem is cserélik ki az egész házat a betuket tuti visszaragasztjak, még is csak fontos nekik, hogy lássák mások , hogy HTC d van.
-
retifosas
csendes tag
Sziasztok!
A telefonomon Android 5.02-es van. Gyári módszerrel unlock-oltam token kulccsal. Most S-on állapotban van és TWRP 3.0 recovery van rajta. Éppen ma a rendszer frissítéseként megérkezett az Android 6.0, de nem tudtam frissíteni. A letöltött zip frissítést próbáltam feltenni TWRP-vel is, de nem sikerült úgy sem. Valaki tudna nekem segíteni, hogy hogyan tudnám feltenni az új androidot. Gondolom vissza kéne tenni valahogy a gyári recovery-t és zárni a bootloadert. Sajnos nem tudom, hogy hogyan kell! Előre is köszönöm a segítségeteket! -
ParadoxonX
csendes tag
Sziasztok! Nagy valószínűséggel csatlakozom én is a táborhoz. Sok telefont néztem, de csak ez fogott meg igazán.M9 se rossz, de inkább ez. Nexus 4-ről váltok.
-
dejvid8
őstag
válasz ParadoxonX #8121 üzenetére
Üdv itt! Nem fogsz csalódni.
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok! Nemrég (csütörtökön) visszajött a telóm a szervizből, kijelzőcsere volt sárgásodás, meg "érzéketlenség" miatt. Azóta észrevettem, hogy majd max hangerőn néha pattog a felső hangszóró. Ilyet eddig nem csinált! Kár hogy most igen, de én vissza nem küldöm.
A kérdés viszont az lenne, hogy a papíron láttam, hogy LG kijelzőt raktak bele. Eddig, ha jól emlékszem, valami JDC vagy milyen kijelzők voltak a HTC telókban. Lehet még most is. Igazából a kérdés az lenne, hogy ennek az LG-nek is megvan az a hibája, hogy sárgásodik a melegtől? Vagy itt már nincs ilyen típushiba?
Előre is köszönöm a választ!Értem a csíziót.
-
kirkri
addikt
válasz Nuada herceg #8123 üzenetére
Írtam itt korábban, hogy nekem minden alkalommal cserélni kellett és a szerviz is mindig cserélte a hangszórót. Úgy tűnik a román szerviznek még nincs meg az a rutinja a témában, mint ami a cseheknek megvolt.
21 éve a Prohardveren! ™
-
coolrob
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Ismerőstől kaptam egy HTC M8 -at. A srácnak tönkrement és gariba cserélték pár hónapja.
Mivel ő új telefont vett, ezért ezt nekem adta és kb 1 hónapja használom.
Most netezés közbe egyszer csak elszállt a kijelző. Összevissza krisszkrasszos stb, a fele szinte átláthatatlan.Link : [link]
Hogy tudom megnézni hogy esetleg garanciális e, vagy hogy esetleg cserélt termék esetén van e garancia?
Semmi papírom nincs hozzá. Hova fordulhatnék ezzel?üdv: Robi
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
kirkri
addikt
válasz coolrob #8125 üzenetére
Ha a HTC cserélte neki, akkor van rá egy év garancia.
Hívd fel a HTC ügyfélszolgálatot, segíteni fognak.Amennyiben garanciás a telefon, akkor nincs szükséged a papírokra, anélkül is megjavítják.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
Janaboy
veterán
Szerintetek h van az, h a belso memorian 10/10gb a hasznalt, de ha az osszes cucc elvileg 4.4giga..rejtett fajlokkal egyutt..?
Janaboy
-
válasz Janaboy #8129 üzenetére
Hát, elvileg van olyan, amit nem számol bele, pl különböző alkalmazások cache-ei. Nekem egyszer a 9gag cache evett egy laza 2,5gbyte-ot (ami ugyanilyen anomáliát okozott a foglalt/szabad/kijelzett adatokban), azóta figyelek rá és ~havonta törlöm, ha már ilyen f@szul írták meg az appot.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Balinov
titán
válasz Janaboy #8131 üzenetére
en a Ivan Volosyuk fele DiskUsage-t hasznalom. freeware, alig 185kib meret
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Janaboy
veterán
Nektek a /storage/emulated/0 mennyit mutat? Ez elég fura..
Nekem 10934 mib a diskusage szerint és ebből 6749mib a system data.Janaboy
-
válasz Janaboy #8133 üzenetére
Akkor valszeg az lesz az, mert az appok tempjei is system data-nak mutatják magukat.
Egyébként jó appot nem tudok, Én is a manuális módszerrel csinálom, azaz végiggondolom, hogy logikusan mi az az app, amin egyáltalán sok adat folyik átal, és megnézem nekik mekkora a cache, aztán ha többet mutat, mint elviselhető (nálam ~250kb a lélektani felső határ), akkor törlöm a francba."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Zirowe
nagyúr
No, tegnap elegem lett a hulladék gyári 6.0 romból, bootloader kinyitva, viper rom fel.
Telefon újra fürge, belsőre másolt sdvel se lassúl be, a billentyűzet is végre normális, idegesítő gyári értesítések is kikapcsolva.
Ennyit erről.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Balinov
titán
Erdekes, hogy a belassulast emlited, utobbi 1-2 hetben en is eszrevettem, pedig korabban furge volt, mint allat..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
válasz Janaboy #8138 üzenetére
Beállítások->alkalmazások->katt az alkalmazásra->Gyorsítótár
Nálam pl most 9gag, ha már ennyit emlegettem: 104MB, úgy, hogy kb egy hónapja ürítettem, és ennyit azért nem használom, hogy ez indokolt legyen.Angolban ugyanez asszem:
Settings->Applications->Katt a valamelyikre->CacheAlatta pedig gomb, hogy gyorsítótár törlése, illetve clear cache asszem.
Sajnos ez tudomásom szerint csak ilyen parasztos, egyenként végigiterálós módon megy, vagy factory resettel.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
coolrob
aktív tag
Helló!
Rossz hír. HTC-t felhívtam és mondták imei alapján garis, semmi nem gond vigyem be a legközelebbi átvevő pontjukba.
Ott viszont elhajtottak hogy számla és garlevél nélkül ők semmit nem vesznek át. Hogyan tovább?A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
-
kirkri
addikt
válasz coolrob #8142 üzenetére
Azt kellett volna mondanod, hogy egyeztetve van a HTC-vel, vegyék át és küldjék el a Telemaxba.
Az Europarkban nekem is azt mondta a srác, hogy papír nélkül nem veszik át, mert a Telemax vissza fogja fordítani, de mondtam neki a fenti szöveget és hitetlenkedve ugyan, de átvette. És a Telemax természetesen nem fordította vissza, gond nélkül megcsinálták a telefont a szervizben.21 éve a Prohardveren! ™
-
-
Shokkolo
addikt
Urak,
Hülye kérdés, de lehet valahol beállítani automatikus üzenetet?
Úgy értem, ha pl, kinyomok valakit, akkor küldjön egy sms-t neki h. "majd visszahívlak"?Előre is köszi
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
HIJ
őstag
Hali!
Most vettem egy új sd kártyát és érdeklődnék, h hogy a legcélszerűbb használni? 16 -ost cseréltem egy gyors (80/20 -as) 64 Gb -osra, amit most belső tárhelyként formáztam, illetve valami integrálást is lefuttattam. Ezzel nem is lenne baj, gondoltam én, addig amíg vissza nem akartam másolni a régi SD -ről a tartalmat. Egyrészt a belső fájlkezelője nem lát tartalmat (Se a belső, se a hordozható résznél). Másrészt ha csatlakoztatom PC -re szintén nem látszik tartalom és létre sem tudok hozni semmit.
Igazából az lett volna a célom, hogy a belső 16 -os helyet kicsit bővítsem ,mert sokszor sírt a kevés hely miatt app frissítéskor. Meg is örültem, mikor olvasom, h belső tárhelyként lehet kezelni az SD -t. De valamit lehet rosszul csináltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardcore café
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, független
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest