Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz Zoltán77 #4203 üzenetére
Szia !
A Kimera már 1.8 -nál tart, nagyon bezsongtak a srácok az overclock kerneltől, volt pár bug.... A gyárinál mindenképp jobb. A default frekiket elrontották, ezért az overclock kernelt ha fölrakod a leglassabb órajelet rakd 268 mhz -ra, a fölsőt pedig próbáld ki mit bír a teló. A 710 sok tulajnak sok, én most 671-en vagyok. Atom gyors lesz a telód és stabil ha jól beállítod.
-
tothl
addikt
válasz Zoltán77 #4210 üzenetére
Most nem mondok semmit vidéken vagyok és a szokásosnál többet használtam a gépet, de elvileg ha belegondolok nem merítheti sokkal jobban.
Az alap freki sleep módban ugyebár nem overclockolt, a dinamikus freki megmarad, és végülis amennyivel gyorsabb és többet fogyaszt annyival kevesebb idő alatt jönnek be az oldalak, végzi el a műveleteket tehát szerintem elvileg nem csökkenti számottevően az akkuidőt. Persze ezt le kellene mérni. -
őstag
-
premete
veterán
válasz Zoltán77 #4529 üzenetére
1, rootolás
2, amon-ra 1.62 felrakása
3, recovery módban indítás (home+power gomb együtt nyomva tartva, a "Hero feliratig, kb.5 sec.)
4, az sd formázása, 96 MB swap, 512 MB ext3, a maradék fat
5, wipe menüpontban a felső 3 pontra rányomni, lehetőleg 3x mindegyiket (biztos, ami biztos)
6, flash zip from sd memüből a behero+ zip-re nyomni (angolban 6 a meseszám, de magyarban 7
7, sörbontás, hátradőlés 5 percre, ha megjelenik a reboot, rányomni és a sört elszopogatni, majd kb. 5-10 perc alatt feláll a rendszer és lehet beadni a kért adatokat.Finomhangolással kb 20 MB (=25%) plusz ramot fel lehet szabadítani, és az egyébként is gyors rendszer még gyorsabb lesz:
1, rootexplorerrel a /system/app könyvtárból a faszbook, twitter, stock, flickr, footprint eltávolítása
2, Startup editorral az automatikusan induló programok kigyomlálása
3, Ta-utilityvel az összes cache áthelyezése az sd-kártyáraEladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
fenomen24
csendes tag
válasz Zoltán77 #4931 üzenetére
Szia!
Én is a UK-ben vagyok, Edinburgh környékén. Én a Three-nél vettem a Hero-t, de az enyémben nincs benne az általad említett opció (About phone-> System software update-> Scheduled check) About Phone-ig rendben, de a többi nincs meg. Erre esetleg van valami ötleted?
"Azért, mert a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
aronocs
tag
válasz Zoltán77 #5098 üzenetére
Előző hozzászólásomat revideálom.
A Task Manager okozta a problémát. Leszedtem, tettem helyette egy Advanced Task Killer-t, és azóta nincs gond. A terv most az, hogy visszarakok egy szűz Task Manager-t, mert az jobban bejön. Ahogy előttem a kolléga írta, valószínüleg kinyírta a Sense-t, de hogy miért, az rejtély.
Amit észrevettem, hogy a gyári böngészőben simább a görgetés, de ezzel eddig sem volt bajom. Az viszont, hogy ugyanaz a gyári böngésző úgy tördeli az oldalt, hogy egymásra csúsznak a linkek, kicsit elszomorít. Eddig simán csak azt használtam, mert elég volt, egyszerűbb volt, mint egy Dolphin. Most viszont nem kényelmes, mert olyan anomáliákkal ajándékoz meg, amik idegesítőek, mert a használhatóság rovására mennek.
Így leszedtem a Dolphin HD-t, ami úgy néz ki, be fog válni.Másrészt van egy-két apróság, ami mindenképp pozitív.
Hívás közben eleve ott van a némítás és a kihangosítás bazi nagy gombja. Ezt eddig csak menüből lehetett elérni.
Végre van teendőlistás HTC calendar widget. Pontosan erre volt szükségem. A Market-en nem találtam megfelelőt.
Ha már Market, van screenshot, aminek örülök.Alapvetően viszont úgy érzem, hogy egy kicsit távolabb kerültem a telefon lelki világától, de lehet, hogy csak nagyon friss az élmény.
Aut inveniam viam aut faciam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest