Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NTonee

    veterán

    Nordic, pmikloska: Az én DS-em már az asszonynál teljesít szolgálatot, jelenleg SVHD rom-al (4.0.4, S4.1lite). A full 4.0/4.1 sense-es romokat nem igazán ajánlom, kevés az izom hozzá sajnos, legalábbis szerintem. Talán még a full3.6-ossal az IceDS v8.0 elég normálisan működik.
    Azonban igazi gyors működést Sense nélkül lehet elérni. A Flinny féle Andromadus CM10.1 build-ek nagyon jók voltak. Van már CM11 build is tőle, de még alpha fázisban, ezeket nem próbáltam. A weboldala itt, letöltések itt.
    Egy devil-kin nevű srác foglalkozik még CM portolással. A 10.2-nek akadnak hiányosságai, de egész értelmesen működött. A 11 portot nem láttam. Az issue listában látszanak a bibik, nem vészes szerintem.
    A Carbon még jó lehet talán. Nem próbáltam ezt a portot, de az eredeti rom (Nexus4) elég népszerű és szerintem is jó dolgoznak a srácok.

    pmikloska: Nova Launcher - erősen ajánlott :K Amúgy a fent említettek közül egyik sem gyári rom. Már nincs olyan, pláne "Sensetelenített". Az összes egy újabb HTC telóról lett portolva (kivéve CM, de az teljesen más téma).
    Illetve talán az ICSaga, ha jól tudom, akkor a gyári ICS-ből készült. Emlékeim szerint ki vannak javítva a hibák, vagy ha nem, akkor is viszonylag egyszerű a megoldás a linkes bug-ra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák