- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soj
tag
Eddig is volt Feladatok néven teljes képernyős vidgetes cucc?
-
appel
őstag
Én most Fallout helyett inkább IceDS-t használok, mivel az a DS-hez kiadott eggyel újabb ics verziót használja. Kernel szinte ua. viszont minden működik rajta. Elülső kamera is. Jah, azért jobb ez nekem, mert a sense-t lecsereltem most apex-re. Egyenlőre össze vagyunk barátkozva.
-
youngboy
senior tag
Egy kis érdekesség, ha valaki nem olvasta volna.
http://blog.pdatech.hu/2012/09/velemeny-ez-most-komoly-htc-szerviz.html
-
Soj
tag
válasz youngboy #10806 üzenetére
Lehet Budapest fóbiás vagyok, de 2 millió embernek romlott, 8-nak meg javult a helyzet...
Más: Nekem az új böngésző nagyon nem tetszik. Duplakatt, finom nagyítás, tördelés - főleg ha képek is vannak - gyakorlatilag teljesen idegesítően működik. Finom görgetésnél is van mindig egy kis fekete rész, amit még mint ha nem töltött volna be. Az előző sokkal finomabban, gördülékenyebben működött.
[ Szerkesztve ]
-
harmatit
csendes tag
válasz youngboy #10806 üzenetére
Leírnám a tapasztalataimat az új szervízről!
Régebbi hozzászólásomban (#9702) már leírtam, hogy pontosan mik is voltak a gondjaim a telefonnal.
Az átvevőhelyen minimum másfél, két hetet mondtak az átfutási időre. Kereken három hét elteltével email-en keresztül tudtam kommunikálni az átvevőhellyel, pontosan idézve a választ a következő volt "Készüléke még mindig a szervizben tartózkodik, sajnos bővebb információval nem tudunk jelen pillanatban szolgálni."
Majdnem (egy nap híján) 4 hetet várva a telefonra megkaptam a várva várt sms-t, megérkezett a készülék az átvevőhelyre. Így 2 nap elteltével állíthatom, szép munkát végeztek (még ha lassan is..).
Az akkufedelet cserélték, egy csepp recsegő hang sincs, tökéletes az illeszkedés.
Főpanelt is cseréltek, Én ennek illetve a szoftverfrissitésnek tudom be, hogy végre nem csak fényképezni, hanem videózni is tudok.
Mobilinternet is megy.
Szoftverfrissités gyanánt természetesen csak az android 2.3.5 és a sense 3 került rá.
Tegnap viszont minden probléma nélkül, elsőre felment a legfrissebb RUU (ICS).
Egyenlőre hibátlanul működik! (kopp - kopp) -
harmatit
csendes tag
válasz Diamond500 #10810 üzenetére
Telemax. Budaörs, Kinizsi utca 4.
-
NTonee
veterán
válasz kridli #10812 üzenetére
az, igen, de ha belegondolsz, hogy egy bármilyen alkatrész meghibásodik a pc-ben, visszaviszed, azt sem úszod meg kevesebb idő alatt sajnos. Egyébként nekem az e-carenél is 3hétig volt a telefonom, pedig csak a felső műanyag burkolatot cserélték. A kezükbe adtam, és mentem is érte, még a szállítással sem tököltek napokat. Így azt hiszem nem lett rosszabb, mint eddig volt.
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Szerintetek ha beadnám hogy a kijelző és a ház között hézag van, illesztési probléma, akkor foglalkoznának vele? (garis elvileg)
-
petipetya
nagyúr
ICE DS 5-höz (ICS + Sense 3.6) hol találok olyan fekete hátterű, fehér betűs bill-t, mint ami a Sense 4 romokban van? Nyilak nélkülit, tehát ne legyenek kisebbek a gombok.
"nincs rá lezsóidő"
-
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok egyébként volt a htc től vmi hivatalos h sajnáljuk de csak igy frissithetnek a lelkes vásárlók ..? vagy csak felrakták aztán nesztek töltsétek . azt nem tudjátok véletlen h az mx playernél miért nem alszanak ki a gombfények ? ja és a fészbuk messenger összeomlik ha benne kapok tel számot és megnyitnám ..De ez gondolom ua mintha link lenne .. sziasztok
-
NTonee
veterán
válasz Tüske0614 #10819 üzenetére
A "lelkes vásárlóknak" nincs lehetősége frissíteni. A telefonhoz értő, nem átlagos felhasználó, aki tudja, hogy mi az a biztonsági mentés, és mit jelent a partíciók módosítása, vagy legalább annyi esze van, hogy kérdezzen, azok számára elérhető a letölthető telepítő.
Így nem, nem volt hivatalos értesítő. Hacsak a rengeteg android-os portálon megjelent cikket, amiben htc-s emberek nyilatkoztak állítólag, illetve a blog.htc.com oldalon megjelent kommentárt (lehet, hogy már nem elérhető) nem nevezzük annak.[ Szerkesztve ]
-
appel
őstag
válasz petipetya #10822 üzenetére
valóban nem rossz a fekete alapú sense 4-es billentyűzet, bár engem nagyon tud zavarni, hogy nem tudom a z-t és az y-t felcserélni, és valamiért ugye magyar lokalizációnál pont felcserélve vannak...
a swiftkey pedig a szavak előrejelzésben verhetetlen, kinézete változtatható (szubjektív, hogy szép v. nem, szerintem rendben van), csomó viselkedés testre szabható benne (írásjelek, szóköz, stb.), pont jól van eltalálva a swipe mozdulatok funkciója (mondjuk mínusz pont, hogy ezt nem lehet testre szabni) -
Diamond500
senior tag
Valaki már írta, de az új gyári ICS-vel az MxPlayer proginál filmnézés közben a kezelő gombok világítása nem kapcsolódik ki, hiába van bekapcsolva ez az opció...
-
petipetya
nagyúr
JB animations alatt mit értenek az ICS romokban?
"nincs rá lezsóidő"
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, tudnátok esetleg a gyári Fű live wallpaper-hez hasonlót ajánlani, ami az idő múlásával változik? Vagy mi az ilyen típusoknak a neve, real live wallpaper, vagy timeline, vagy micsoda? Köszi.
-
petipetya
nagyúr
Van stock ICS rom, amely már az új kernelt tartalmazza?
"nincs rá lezsóidő"
-
wwhy
veterán
Még egy új JB ROM
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
pmikloska
aktív tag
Ha most bevállalom az új gyári ICS romot, amit még nem lehet rootolni, de a telefonomra még úgyis van 1 év garancia, mire lejár, gondoljátok, hogy tutira megoldódik a root stb.?
Esetleg olvastátok már valahol, hogy dolgoznak rajta az xda-n? -
appel
őstag
válasz petipetya #10839 üzenetére
a CyanogenMod és a htc stock rom az félig ég és föld
a stabil verzió (7.2) Gingerbread 2.3.7 alapon van, 2.6.x-es kernellel
a CM9 (ICS) és CM10 (JB) még messzi van a teljes funkcionalitástól a mi készülékünkön
Én biztos IceDS-t tennék most fel, mivel a DS-hez kiadott ruu-ból készült, jópár tweak-kel kiegészítve (amiket nem kötelező használni), és egy turbózott 3-as kernellel van. A sense verzió 3.6, bár ez engem nem érdekel, mert leszoktattam róla szépen magam, és Apex a launchert használom ics és jb romoknál.
Ha mégis inkább a htc stock-hoz legközelebb álló romokra hajtasz, stock 3-as kernellel, akkor ezeket nézd meg:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1858508
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1859700
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1881898 -
Soj
tag
Láma kérdés: Hol tudom kézzel rábírni a névjegyek szinkronizálására? Be van állítva, magától négyet párosított de többet nem dob fel magától. köszi!
-
appel
őstag
Automatikusan szerintem csak a teljesen egyértelmű névjegyeket társítja össze magától, olyan esetekben, ahol pl. Google névjegynél és Facebook névjegynél is ugyanaz a név, vagy egyéb adat biztosan megegyezik. Ezen kívül felajánlja a társítást akkor, ha hasonló pl. Nagy Zoltán és Nagy Zoli vagy Taxi és Taxi6. Abban az esetben, ha a Google névjegy Zotya és a Facebookon pedig Nagy Zoltán, akkor csak kézzel lehet őket összekapcsolni. Nekem úgy tűnik ilyen módon működik.
Sense 3.6-nál kézzel: névjegyet megnyitod, és a jobb felső sarokban a láncra kattintasz (vagy menüben link), majd ismerős felvétele (mondjuk facebook) és akkor párosítja. -
brolika
csendes tag
Sziasztok! Tegnap tulajdonosa lettem egy ilyen gépnek. Első androidom, bocsánat a gyenge kérdésért. Van ugye 7 kezdőképernyő, ezeket hogyan tudom törölni, ha mondjuk nekem csak háromra van szükségem? Köszi!
A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka.
-
brolika
csendes tag
válasz szatocs1981 #10848 üzenetére
GB van, azért köszönöm!
A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest