- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heyman
aktív tag
[link] ebből valahogy el lehet tüntetni telepítés előtt a Super SU-t, és kicserélni a Supreuserre? Simán feltelepített mident, csak az a szar nem ad semminek se engedélyt, Titanium Backupot se tudom elindítani, törölni meg nem lehet anélkül. Ha csak simán felteszem a Superusert, akkor is alapból a Super SU az alapértelmezett, és nemtudom felcserélni :/ Amúgy másnak nem volt vele ilyen probléma?
[ Szerkesztve ]
-
Mzombi
aktív tag
ha van vkinek eladó DHD-ja, akkor megvenném, vagy cserélném sima Desire-re (1 év gyári gari van még rá) + kp...
-
Heyman
aktív tag
válasz enginev3.0 #8855 üzenetére
na megtettem, már csak fel kell töltenem telót, és mehet fel rá
-
func93
senior tag
Nektek a telotok mennyit bir ki aktiv terheles mellett?
jatek, WiFi, stb."Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
func93
senior tag
válasz enginev3.0 #8858 üzenetére
Akkor megnyugodtam... en is 2 ora sztem a max
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
hxcforlife
tag
Helló! Bocsi, hogy ide írok, de Aprón kevés példányt találtam, ami megfelelt a kritériumoknak.
Szóval holnap este vennék szép állapotú, független DHD-t garival, kb 60-ért. Ha valakinek van eladó legyen szíves és dobjon egy PÜ-t.
Kössz szépen, és szép estét.
-
randras
veterán
válasz hxcforlife #8860 üzenetére
andy83 <=> hxcforlife, bemutatlak titeket egymásnak!
-
andy83
aktív tag
válasz hxcforlife #8862 üzenetére
Most léptem csak fel, és írtam is vissza neked. Viszont lépnem is kell kb 10 perc múlva megint, de reggeltől gépnél leszek kb egésznap.
facebook.com/SzeretekMozizni
-
andy83
aktív tag
válasz hxcforlife #8864 üzenetére
Igen, ezekkel a mobilszolgáltatókkal csak a baj van...
facebook.com/SzeretekMozizni
-
enginev3.0
félisten
válasz hxcforlife #8864 üzenetére
Mi a gond? nem független?
sose csüggedjetekA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
hxcforlife
tag
válasz enginev3.0 #8866 üzenetére
Jaja
-
enginev3.0
félisten
válasz hxcforlife #8867 üzenetére
Ajjajjj az nagyon gond
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
erdomester2
tag
Nem tudjátok a DHD hangszórója (meg a telefonok általában) milyen frekvencia tartományban tudnak hangot kiadni? Írtam egy programot erre (ami lehet hibás) és 15 KHz alatt hasonló értékeket produkál, mint az Audacity, pl. 1 KHz-nél "tökéletesen" jön a monoszkóp hangzás, 14,9-nél már alig hallom, efelett viszont semmit. Az Audacity-vel a 18-at is hallottam, meg egyes hasonló androidos programokkal, bár ki tudja azok mennyire jók. Meg mennyire jó a hangkártyám, hangfalam a számítógépen, de a lényeg, hogy a gépen tesztelve sem hallom 15 felett, míg az Audacityvel igen.
Másik kérdés, hogy milyen legalsó freki tartományik lehetne lemenni, ahol esetleg nem sérül a mobil hangszórója? -
Amfiton
tag
Július-augusztus környékére igéri a HTC az ICS frissitést!!!
http://www.htc.com/www/help/android4faq/
-
Bari81
tag
Sziasztok!
Vettem egy Beats by Dr. Dre headset-et.
ibeats audio program létezik DHD -re? Megvettem a poweramp-ot , így is elég jól be lehet állítani, de az igazi szerintem azzal lenne ami alapból a sensation xl -en telepítve van. -
Feribacsi555
senior tag
Leírását olvasd el! CWM kell hozzá, installálni kell vele stb...
Ehhez viszont root is kell asszem, de nem tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Bari81
tag
válasz Feribacsi555 #8872 üzenetére
Szia! Igen erre gondoltam, ez szuper. Tényleg kell hozzá:
-Root
-ClockWorkModSoha nem csináltam ilyeneket a telefonommal, nem tudom megéri-e, biztonságos és mekkora munka ez... Mi a véleményed? Köszi amúgy , ezt Én nem találtam meg...
-
spawn21
veterán
üdv!
Azokkal mi van, akiknek nincs bankkártyájuk?
Mert ahogy látom ez a 4xt fizetős. Így nem rakhatok fel romot?
Nem arról a pár száz forintról van szó, de tényleg nem használok semmilyen bankkártyát.s24U+15p
-
enginev3.0
félisten
válasz spawn21 #8875 üzenetére
nem fizetős, nem rég volt erről néhány szó
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
spawn21
veterán
válasz enginev3.0 #8876 üzenetére
rákattintok és a play jön be. ott meg egy összeg.
és a clockwork 3.0.0.6-al lehet e romolni? Mert az DHxperiaNCE-et szeretném felrakni
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
spawn21
veterán
-
badmad
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni gyári állapotra állítanám a DHD-ét linket már kaptam hogyan kell csinálni meg minden de nekem az istenek sem ismeri fel a telefont .
Állandóan errort ír ki!!!
Valakinek tapasztalat jó tanács nekem nagyon fontos lenne.
Minden jó tanácsot szívessen veszek és megköszönök! -
badmad
senior tag
válasz enginev3.0 #8883 üzenetére
Sikerült gyári 2,2-re visza állnom ennél frisseb 2.3-as honnan tudnék beszerezni.Az ota fríssités azt írja,hogy ez a legfrissebb.
-
spawn21
veterán
Olyat hogyan tudok megcsinálni, hogy kicserelem az sd-t nagyobbra? Erre van rakva a rom.
s24U+15p
-
enginev3.0
félisten
válasz desirehd #8894 üzenetére
Biztosan lesz rá sok főzött rom, viszont sokan akik csinálják az ilyen romokat, szerintem már feljebb lépnek, One Seria stb...
Ők jobban megtehetik hogy váltogassanak telefont, de reméljük nem maradunk romok nélkülA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
vilmoskorte1
csendes tag
Hi fórum
Hoygan állapítható meg, pontosan melyik app/beállítás (vagy romhiba) felelős azért, hogy a mobil rendszertelenül felébred sleep módból, és nem is engedi vmi néha visszatérni-mert újra és újra elalszik-felébred-elalszik felébred. egy ujjal se nyúl senki a mobilhoz persze.
és még csodáltam mitől merül úgy az akku.hát ettől.az okosok azt mondták, biztos wifin stb. kap vmi jelet amitől felébred. hát tessék, repülős mód, minden kapcsolat lezárva. ugyanúgy felébred, semmi se változik.
Ötlet?
-
randras
veterán
válasz vilmoskorte1 #8896 üzenetére
Frissítés radiot pl.
-
Davzone
senior tag
Van esetleg valakinek USA-beli tapasztalata a készülékkel?
Ha igen melyik régiókban,és milyen szolgáltatókkal?Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
oli.98
tag
Ez a rom teljes sense 4.0, nem csak lite?: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1678663
[ Szerkesztve ]
Google Nexus 7 3G, moto g
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest