- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
Olvasd az xda-n a DHD forumot és rájössz,hogy nem hülyeséget beszélek.Már többen bebukták ezt a hibát.A készitő is ujra inditás nélkül irja a v8,5 és a v9 telepitését.Én alapbol Sabsa romot nem is telepitek.Nem is ajánlok.Részemről innen már meddő vita.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
ADP10
aktív tag
válasz Mano66 #10402 üzenetére
Segíteni próbáltam annak alapján, amit a néhai fórumban olvastam. Egyébként az éppen rejtett Sabsa Prime témát olvassam, vagy tudsz jobbat? 8.5-nél azt írták a legtöbben, hogy újraindítás nélkül jobban sikerült a telepítés, 9.0-nál pedig azt, hogy jobb volt, ha egyszer bebootoltak az update előtt.
A facebook oldalra tegnap kitett videó tutorial alapján is egy frissen telepített és elindított 8.0-ra telepítik a 9.0 OTA frissítést.Ettől függetlenül neked is igazad lehet, én azt írtam le, amit én olvastam. Nem vitáztam és nem is húztam fel magam ilyen ökörségen, mint te.
Közben ki is próbáltam, pinkód-hiba nélkül bebootolt nálam a 8.0, utána wipe cache-t követően gond nélkül felment a 9 és el is indult. Viszont használni nem fogom, mert arra elég volt a 7.0 néhány hetes használata, hogy rájöjjek, ez nem a nekem való rom.
-
Mano66
senior tag
Miből gondolod,hogy felhuztam magam.Semmi értelme nem lenne.A forum azért van,hogy megbeszéljük a tapasztalatokat.Én is azt irtam le amit olvastam.A facebook-os videot nem láttam.Az,hogy lezártam a vitát részemről azért van,mert ez a rom semmilyen szinten nem érdekell.A Sabsa romok készitöje elég sok helyről ollozza össze a kész romot.Amit én is szoktam,de nem rakom fel sehova csak kiprobálom,hogy müködne-e.Aztán megy a kukába.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
B3ny00
aktív tag
Hi
Mi lehet a gond ? Feltettem Sabsa Prime 9 et es ha frissiten iakarom prgoramokat azt irja hogy :
A csomagfalj hibasan van alairva ..... ?!Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
AcCEsS
senior tag
És mik a tapasztalataid a hangminőséggel kapcsolatban? Néhány alap JB romot kipróbáltam, utoljára a PACman-t, de az audió hangminőség siralmas volt. (Persze telefonálás közben kristálytiszta, csak a zenelejátszás rossz!) Az általam kedvelt audió alkalmazások nagyon rosszul szóltak, az EQ ki-/bekapcs szinte semmit nem számított, a DSPManagerrel is szórakoztam, de hiába. Viszont a codefireX-et még nem próbáltam...
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
ADP10
aktív tag
válasz AcCEsS #10408 üzenetére
PowerAMP-et használva nem vettem észre különbséget a gyári romhoz képest. Viszont ehhez hozzátartozik, hogy közben meghalt a Sennheiser fülesem (amíg Sabsa-t használtam kb egy hónapig), és most egy 3000 Ft-os olcsó AKG agybadugóssal használom.
Szóval van különbség bőven, de én ezt a fülesnek tudtam be.De szerintem nem tart semeddig egy Nandroid-ot csinálni, kipróbálni, és legfeljebb visszaállítani, és így szívesen venném a te véleményedet is a hangminőséggel kapcsolatban. (Nehogy meglepődjek, amikor megint jobb fülesem lesz. )
Szerk.: KangBang kernel van a cfx rom alatt, nem tudom, hogy más romnál is használják-e ezt. Sense romoknál biztosan nem.
[ Szerkesztve ]
-
AcCEsS
senior tag
Ok, köszi az infót! Este megpróbálom. A cfX-ben a /system/etc/soundimage tartalma ugyanaz mint a Jellytime-ban, bár lehet, hogy nem ez felel a minőségért. Tegnap kísérleteztem ennek felülírásával + más romokból egyéb cuccok átpakolásával, de a végén semmi hang nem jött ki a jószágból! :-)
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
-
Tranceking
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek vagy aki ebben jártas
Rootolni S-OFF-olni szeretném a DHD-mandroid: 2.3.5
szoftverszám: 3.12.405.1segítségeteket előre is köszönöm!
üdv.: Roland.
Diablo III, BF3, BF4
-
válasz Tranceking #10413 üzenetére
Advanced ace hack kit az, amit keresel.
Keress rá akár itt a fórumon, akár a google-ben, több, mint elég info-t kapsz.Két módon érdemes keresgélni:
Advanced Ace Hack Kit
AAHK"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Tranceking
csendes tag
ezt eddig én is megtaláltam
egy HTC szignózott firmware csomagra,amely alkalmas OTA update-re(PD98IMG.zip)
ez WTF? vagy honnan kell ezt leszedni és bemásolni?Diablo III, BF3, BF4
-
ADP10
aktív tag
válasz Tranceking #10417 üzenetére
Letöltöd EZT. Elolvasod a manualt, elindítod a programot, elolvasod amit kiír, megnyomod a gombot. Újraindul a telefon, újra elindítod a programot, újra elolvasod amit kiír, újra megnyomod a gombot. Régen volt, de szerintem itt megint újraindul a telefon, és kész is vagy, rootolva van a DHD.
-
ADP10
aktív tag
válasz Tranceking #10419 üzenetére
Vírusirtó nem törölt valamit? Neked pl ESET Smart Security mindig karanténba teszi a letöltött zip-et, majd kicsomagolás után a zergRush filet is. Futtatás közben szerintem kapcsold ki a tűzfalat, vírusirtót, abból baj nem lehet.
Driverek rendben vannak? A legegyzserűbben úgy tudsz biztosra menni, ha letöltöd a HTC Sync nevű programot, feltelepíted és egyszer futtatod.
HTCdev módszerrel nem lett már korábban kinyitva a bootloader?
Ugye gyári recovery van rajta, és nincs még CWM/4ext/TWRP?Ja igen, előtte mentsd el az SD adataidat a gépre, majd formázd le és úgy indulj neki az egésznek.
[ Szerkesztve ]
-
Tranceking
csendes tag
vírusirtó ki van kapcsolva
tűzfal is
gyári recoveryje van sztem
sync nincs a gépemen csak a driver
most kaptam kézhet a gépet 3 napja
előző tulaj nem nyult hozzá sztem
Telenoros volt és most független
akárhogy probálom nem megy
már az sd-t is formáztamgoldcard kell egyáltalán nekem csinálni vagy azt a progi csinálja?
Diablo III, BF3, BF4
-
ADP10
aktív tag
válasz Tranceking #10421 üzenetére
A program csinálja. Ha nem nyúltatok hozzá, akkor hogyan lett Telenorból független?
Azért írtam, hogy tedd fel a Sync-et, mert úgy biztosan a helyén lesz minden driver. Utána akár le is törölheted. -
enginev3.0
félisten
3.7 es hyper romra valahogy fel tudom flashelni a sense 3.6 kamerat?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Tranceking
csendes tag
akitöl vettem ő csináltatta meg valakivel
ugy probáltam egyszer tegnap hogy letöltöttem a htc oldaláról a syncet
feltettem majd csak a syncet töröltem és ugy sem ment
közbe néha beldobja a cmd hogy *server not connect*
meg pár failedet
a sima desire root/s-off gázosabbnak tünt mikor de egyszerübben ment vagy csak már rég csináltam
probáltam már másik géppel is!
hazamegyek melóbol megnézegetem még ha nem megy eladom a f***baDiablo III, BF3, BF4
-
ADP10
aktív tag
válasz Tranceking #10424 üzenetére
Mit csináltatott? AAHK úgy kezdi a leírást, hogy ha már piszkáltad, akkor lehet, hogy nem fog működni. A te esetedben ezt nem rád értem, de te írtad, hogy "megcsináltatta". Jól sikerült...
Amit megpróbálnék a helyedben:
Letöltöd a gyári visszaállítót. Felteszed az SD gyökerébe, újraindítod bootloaderben és vársz egy kicsit. Meg fogja kérdezni, hogy telepíteni akarod-e, ekkor az igent választod és pár perc múlva full stock rommal indul a telefon.
Utána meg lehet próbálni az AAHK-t. Ha ekkor sem megy, akkor gondolom a hivatalos módon lett unlockolva a bootloader, meg lehet próbálni relockolni és utána már tényleg mennie kell az AAHK-nak.Biztos, hogy nincs telepítve valamilyen nem gyári recovery (pl CWM vagy 4ext) a telefonon?
-
válasz Tranceking #10427 üzenetére
szerk: azóta utánanéztem, a következőket jelentheti:
- nincs rootolva a telód
- nincs vagy rossz vagy rosszul felrakott recovery-d vanMegoldás előtt vizsgálódni kell egy kicsit. Meg kéne nézned, hogy van-e a root jogosultságod telefonon így kezdésnek.
Ezentúl nem ártana egy leírás, hogy melyik rom/hogy van fent, stb.
Menj be a telefonban az aabout phone/soft info-ba, és írd be, hogy mit látsz plz.
Software version, kernel version, stb.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
ADP10
aktív tag
Feltette a gyári visszaállító PD98iMG.zip-et, szóval a kérdés megválaszolva, most már root és recovery tuti nincs.
Ha most sem megy az AAHK, akkor szerintem már csak a bootloader lehet a ludas, én megpróbálnám relockolni. Ha sikerül, akkor győztünk és mennie kell az AAHK-nak. Ha nem, akkor lehet, hogy tényleg nincs nyitva, de akkor meg már fogalmam sincs, hogy mi lehet a gond.
-
-
ADP10
aktív tag
Hát, azért halkan megkérdezem, ha már szóba hoztad.
Traceking: Ugye a felhasználói fiók felügyelet ki van kapcsolva és/vagy rendszergazdaként futtatod az AAHK-t?
A tools\bin mappában ugye ott van a zergRush file? (Nekem azt karanténozta mindig az ESS.)
Ugye elolvastad és követted a leírást és a tools\txt mappában ugye megtaláltad a jelszót? -
-
ADP10
aktív tag
válasz Tranceking #10434 üzenetére
Elvileg igen, újra el kell indítani. Első körben downgradel, második indításkor rootol és felteszi a CWM recoveryt. Ha ezzel megvagy, akkor írj és linkelem a CWM touch telepítőjét, vagy esetleg telepítheted az aktuális 4ext touch recovery-t, attól függ melyik szimpatikusabb. Ha ezekkel is megvagy, akkor készen vagy, mehet egy nandroid backup baj esetére, és mehet a főzött rom, ha kell.
DE: mivel én már jó régen használtam, újbóli futtatás előtt előtt próbáld meg ezt parancssorból
adb reboot bootloader
Ha a felső sorban S-Off van (és nem S-On), akkor nem kell megint indítani.
Ezután lépj be a Recoverybe (hangerő gombok és power), ha a Clockworkmod recovery indul, akkor ez is megvan, és tényleg nem kell megint indítani.Azért nézd meg előtte, mert régen kétszer kellett indítani, de azóta volt több verziószámváltás, szóval már lehet, hogy meg tudja csinálni mindezt egy lépésben. Tehát ha van CWM, akkor root is van és kész vagy.
[ Szerkesztve ]
-
ADP10
aktív tag
(Lejárt a szerkesztési idő.)
Szóval természetesen nem kötelező a recoveryt a továbbiakban változtatni, de szerintem érdemes valamelyik touch verziót feltenni, mert azokkal nem kell a hangerő gombot nyúzni és egyszerűbb is a kezelésük.
Ha CWM-ből kellene a touch, akkor azt itt találod. tnevezed PD98IMG.zip-re, felmásolod az SD gyökerébe, újraindítod bootloaderben, és telepíted amikor megkérdezi.
Ha a 4ext szimpatikusabb, akkor azt itt találod. Állítólag ez jobb mint a cwm, nekem azzal sem volt soha semmilyen bajom. Ez azt hiszem csak érintős, míg a cwm a gombokkal is és érintéssel is működik.[ Szerkesztve ]
-
ADP10
aktív tag
válasz Tranceking #10439 üzenetére
Akkor kapcsold ki, majd kapcsold be úgy, hogy közben nyomva tartod a hangerő gombot.
-
Tranceking
csendes tag
-
Intel q8200
senior tag
Beleraktunk egy új simet a telefonba és azóta automatikusan kihangosítja a hívást híváskezdeményezéskor. Tudja valaki, hogy tudom kikapcsolni?
iPhone 14 pro
-
Tranceking
csendes tag
na végre kész a 4ext recovery is
már csak egy jo főzött rom kellene ami android 4 + sense 4Diablo III, BF3, BF4
-
ADP10
aktív tag
válasz Tranceking #10443 üzenetére
Akkor gyorsabb voltál, mint hogy megnéztem volna, hogy hogyan sikerült.
Ha Sense 4 kell, akkor szerintem a Sabsa Prime-ot próbáld meg, de várj vele 1 napot, mert holnap kerül fel a teljes v10 telepítő. (Most még csak OTA update van, tehát fel kell tenni a v8-at, és arra frissíteni a 10-et. Én a clean install miatt inkább várnék 1-2 napot a teljes 10-es telepítőre.)
Itt találod egyébként. -
Tranceking
csendes tag
ez egészen biztos hogy holnapfelkerül a 10.0?
az stabilnak bizonyul egyébként?Diablo III, BF3, BF4
-
ADP10
aktív tag
válasz Tranceking #10446 üzenetére
Állítólag stabilabb és javítva vannak a 8-9-es hibái és a kamera is jobb. (Én nem ezt a romot használom, nekem nem jött be.) De ha nem tudsz várni, akkor az itteni múlt heti beszélgetések alapján így tedd fel:
Wipe data, cache, dalvik cache, flash 8.0, aztán újraindítás nélkül wipe cache, dalvik cache, v10.0, restart.
Elvileg ugyanaz az eredménye, mintha holnap feltennéd a 10-est egyben. -
ADP10
aktív tag
válasz Tranceking #10448 üzenetére
arra is mehet a 10 egyébként
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest