- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
arzz
tag
válasz enginev3.0 #10200 üzenetére
Én már egy éve állandóan cserélgetem a telókat. Most érzem úgy hogy egyelőre megállok ennél a típusnál, mert mindent tud amire szűkség van.
WP7 akárhányszor volt a kezembe, lenyűgözött a sebességével, de semmi mással. Zavar hogy nem lehet ré egyedi felületet tenni.A korrekt üzlet mindig két elégedett féllel zárul.
-
:MTC:kandur
tag
Sziasztok!
Már volt DHD-m tavaly, akkor eladtam, most pedig újra szemezek eggyel. A kérdésem, hogy a leendő készüléken 4.1.1 JB van, cyanogenmod: JellyTime_RT16, 3.0.44 kernelell, használ ilyet valaki? Stabil? Van valami bugja? Simán le lehet cserélni másra?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
★★★★★
-
randras
veterán
válasz :MTC:kandur #10202 üzenetére
Sok szerencsét a DHD-hoz ismét, én is kétszer visszanyúlta már hozzá.
A ROM-ban nem mennek a hangerő gombok, de persze tudsz felrakni mást...
-
ADP10
aktív tag
Feltettem a Sabsa Prime 7-et, Android 4.0.3 + Sense 4.0.
Hihetetlenül smooth és egyszerűen nem találok benne hibát, pedig órák óta nyomkodom. Vagyis de: nem működik a HDR és a panoráma mód a kamerában. -
arzz
tag
Sense-en belül hogy lehet másik időjárás kiszolgálót választani ?
A korrekt üzlet mindig két elégedett féllel zárul.
-
ADP10
aktív tag
válasz enginev3.0 #10206 üzenetére
Persze, másikkal működik. Csak azért írtam, hogy láthassa akit érdekel, hogy gyakorlatilag tényleg hibátlan.
-
Akkuidő milyen? Ha az se rosszabb, mint a gyári, akkor azt hiszem, hétvégén végre rászánom magam, és elkezdek romolgatni
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
ADP10
aktív tag
Első nap: nem nagyon nyomkodtam nap közben, este viszont meghajtottam, mert nekiestem Titanium Backuppal a felesleges appoknak. Az látszik eddig, hogy standbyban gyakorlatilag nem merül, viszont amint bekapcsolom a kijelzőt, hála a %-os kijelzésnek, szemmel láthatóan merül. (Bár ez gondolom eddig is így volt, csak eddig stock akksi ikonom volt % nélkül.)
Screen: 90 min
Voice calls: 10 min
Cell standby: 16 hours
Phone idle: 14,4 hours
Wifi: 6,5 hoursLátszik, hogy ha nagyon terhelem huzamosabb ideig, akkor kevesebb akksit ír, viszont ha félreteszem, akkor többet mutat később. Így ugrott fel 36%-ról 50%-ra töltés nélkül.
Ha majd fel akarod tenni, akkor leírom, hogy én hogyan csináltam, mert el lehet rontani elég szépen látszólag komolytalan dolgokkal az aroma installerben.
[ Szerkesztve ]
-
ADP10
aktív tag
Ezután még hallgattam kb fél órát zenét a buszon, majd este nyomkodtam még egy kicsit. 25% körül volt éjfélkor, gondoltam nem teszem töltőre, megnézem mit bír. Megint felment az akksi szintje töltés nélkül, reggel 8-kor 45%-on volt. Azok a tüskék normálisak, kb 5-ször nyomtam ki a szundit, mire felkeltem...
A használati értékeke kb ugyanazok, plusz fél óra wifi és fél óra poweramp jött hozzá, a screen time pedig pont 2 óra lett. -
gyiku
nagyúr
hello, beleptem sykpra telefonon, erre az szinkronizalta az ottani kontaktokat a telo kontaktokkal, es beimportalta mindegyik avatarjat. hogy lehet undozni? nem kellenek a kepek.
hüllő
-
Helló,
Abszolút tökéletes, ez alapján egy ~5-10%al még jobban is bírja, mint a gyári fw-el. Köszönöm a "tesztet" meg az info-t!
Ez esetben megköszönöm a leírást, ha bonyolult. Jelenleg gyári 2.3.x (legfrisebb) van fent, a teló gyárilag független, nem szürkeimportos, magyar lokalizációs (mondjuk angolul használom, tehát ez max sw szempontból számít)Az eddigi elképzelésem valahogy így nézett ki:
- htc driverek leszed, felrak, tesztel, ha megy örül, ha nem, billentyűzettel monitort gyógyít, hogy jobban működjön a gépházban a jó hw-en a sw
- sd gyökérbe felpakolni a romot, a kernelt, meg a mittoménmit
- backup, amit kell
- ha kell downgrade
- bootloader + root a mindenrejóvagyok - progival, aminek rohadtul nem jut eszembe a neve
- full wipe
- install rom
- install új kernel
- használ & örülszerk.: jut eszembe, +1 kérdés: flash megoldható, hogy menjen rajta annak ellenére, hogy 4.0?
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
ADP10
aktív tag
Flash működik az összes általam használt böngészőben: gyári, Chrome, Opera Mobile. (Miniben letiltottam.)
Én így csinálnám a helyedben:
-1. Root nélkül nem tudom, hogy el lehet-e menteni az appok beállításait, de érdemes utánanézni, ha van valami fontos ami kell. Sms, call log, wifi mentésre vannak appok a Storeban, de kontaktokat és wifit a google fiókod is elmenti, feltéve ha be van pipálva a szink és új romnál automatikusan visszateszi.
0. Letöltöm a HTC Sync-et, telepítem, egyszer lefuttatom a szinkronizálást. Ha ez ok, akkor már biztos, hogy fent vannak a megfelelő driverek.
1. Letöltöm az Advanced Ace Hack Kit-et, elolvasom a használati útmutatót (fontos!), majd nyomok egy 1-est. Ha downgradelnie kellett, akkor első lépésben csak ezt tette meg, ilyenkor újraindul a telefon talán a Froyoval. Újra lefuttatom az AAHK-t, ekkor már rootni fog és felteszi a clockworkmod recovery-t is.
2. Letöltöm a kívánt custom romot (ha kell hozzá, akkor a gapps pakkot is, Sabsa-hoz nem kell külön), felmásolom SD-re.
3. Újraindítom a telefont, belépek recoverybe, nyomok egy format data, format cache, advanced - format dalvik cache-t.
4. Install zip from SD card, kiválaszt, telepít.
5. Aroma installer tudnivalók, csak Sabsa Prime-ra vonatkozik: extra features alól bármi választható, én ezeket választottam: Bravia Engine - Stock % Battery - Keyboard With Arrow - Smooth Scroll - Sense 4.0 LockScreens
Amikor itt is választottam full wipe-ot, akkor nem települt a rom, csak wipeolt, szóval ezt kihagytam, meg előtte már úgyis mindent wipeoltunk.
Fontos, hogy az eltávolítható dolgoknál ne jelölj ki semmit!!, különben nem fog működni a weather és location widget. Ami sallang, azt majd később kézzel le lehet törölni pl Titanium Backuppal. (én 49 appot töröltem. )
6. Ha ez mind megvolt, akkor újraindul a telefon az új rommal, de még mindig nem volt nekem az igazi, mert a telefonnál nem voltak fülek, csak egy tárcsázó. Ha így jó, akkor készen vagy.
7. Ha nem jó, akkor letöltöd ezt a két fix-et, és felteszed, ahogy ott le van írva. (fix1 - clear cache - reboot- phone megnyit - fix2 - clear cache - reboot) Ezek után már meglesz a 4 jól megszokott fül a telefonon belül is, és tényleg készen vagy.Azt hiszem ennyi. Kernellel nem kell külön foglalkozni, az benne van a telepítőben.
-
arzz
tag
Azt hiszem, kipróbálom ezt ma én is ! Majd írok beszámolót !
-
arzz
tag
Na felraktam, de a Sense Weatherrel gond van, nem ismeri fel egyik várost se, még budapestet se...
Valakinek ötlet ?A korrekt üzlet mindig két elégedett féllel zárul.
-
arzz
tag
szerintem teszem is vissza a JB-t, mert igazából pont a sense weather miatt tettem volna fel ezt.
-
arzz
tag
közben idegesítő lassulások is előjöttek, amit egy ilyen jó telefonnak nem tudok elnézni.
inkább várok JB sense 4.5-reA korrekt üzlet mindig két elégedett féllel zárul.
-
AcCEsS
senior tag
Ace Hack tool-os root után mehet az OTA frissítés? Vagy az kinyírja a rootolást?
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
AcCEsS
senior tag
válasz randras #10226 üzenetére
Időközben rájöttem! Az OTA frissítés menüpont csak addig élt, amíg fel nem ment a Revolution HD 6.3.3. A Sense 3.5 óra widgetet fel lehet tenni valahogy? Az a közepes méretű kellene aminél az óra és az időjárás egymás mellett van. Létezik ilyen mod? Illetve ha próbaként feltenném mondjuk a Sabsa Prime-ot, meg lehet csinálni, hogy ne vesszen el minden beállításom (főleg ha később visszaállnék a RHD-ra).
[ Szerkesztve ]
-
DaNi020
csendes tag
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem! Nemrég LCD-t és Touch-t cseréltem a DHD-mben és amióta összeraktam nem szeretne működni a camera, belépek és csak fekete képernyő, illetve az otthoni megjegyzett WiFi-n kivül nem talál másik hálózatot, megjegyzem az otthoni WiFi 100% erősséggel működik. RcMix3D Rom van rajta azt hiszem.Köszi előre is!
-
AcCEsS
senior tag
Feltettem a Sabsa Prime-ot, utána a leírás alapján telepítettem a két fix-et (wipe cache+dalvik), de a telefon menüben hiányzik a tárcsázó ikon. Csak emberek - Csoportok - híváslista van. Ez hogyan lehet megoldani?
-
arzz
tag
Ha elég bátor vagy, javaslom hogy szedd szét újra, és nézd meg hogy nem e mozdult el benne valami.
Ha az se válik be, akkor hajszárítóval melegítést lehet kipróbálni, bár elég veszélyes !A korrekt üzlet mindig két elégedett féllel zárul.
-
tomson67
tag
Sziasztok! Lehet, hogy ezt most nem a legjobb helyen kérdezem, ( ) de szerintetek megéri erre a telefonra lecserélni az Xperia Solámat? Tudom, hogy jó ez a telefon, de vajon előrelépés-e?
I was trojan...
-
enginev3.0
félisten
válasz tomson67 #10240 üzenetére
Hát
itt több a ram, de csak 1 mag van, amit sola-nál nem is értek hogy mi értelme van 2mag 512mb ram mellé
Nagyobb a kijelző (nálam ez előny lenne dhd részére)Ezen kívül nem sok újdonságot vennél észre, max Sense ha megtartod a gyári romot
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tomson67
tag
válasz enginev3.0 #10241 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Jobb a kijelző a DHD-nak szerinted? Mert a Solánál igen-igen invertálódnak a színek a képernyő döntésénél. A 2 magot tényleg nem érezni, és nagyon kevés az az 512 mb ram.
I was trojan...
-
tomson67
tag
válasz enginev3.0 #10244 üzenetére
Ahhh. Akkor mérlegelnem kell a dolgot. Mondjuk a jó "romolhatóság" miatt lehet, hogy megérné váltanom...
Köszönöm a válaszokat!I was trojan...
-
arzz
tag
Veszélyes, és nem is ajánlom, de a lényege annyi hogy az adott területet ha felhevíted hajszárítóval, és átmozgatod, akkor lehet hogy újra létrejön a kapcsolat az alaplap és kamera között.
-
gabor231
tag
dhd tulajokat kérdezném,hogy melyiket lenne érdemes lenne megvenni.Egy tökéletes állapotú független dhd-t vagy egy ugyanolyan állapotban lévő függö sensationt ugyanannyiért?tetszik mindkettő,persze nyilván a sensation elörelépés ,de szoftveresen meg a dhd nyerő úgy látom.A sensation-ről elég sok problémát olvastam,a dhd-röl nem találtam ennyi hibát.Nekem az a lényeg hogy megbizható legyen,és gyors.
-
enginev3.0
félisten
válasz gabor231 #10247 üzenetére
Ha a sensation garis akkor azt
Szoftveresen nem értem miért a dhd a nyerő, sensationra már van ics hivatalos, dhd-re sosem lesz, és főzött is van mindkettőre, ics és jb isSensationnak vannak gondjai, vagy is voltak, de ha nem túl régi készülék akkor szinte egyik sem fog előjönni, az enyémnek kutya baja!
Bár DHD-mnek se volt ami most tesómé, szóval a rosszat nagyon ki kell fogniMindkettő gyors az alap rommal, és törttel is.
Szóval azt vedd amelyik garis, bár ha egy árban vannak akkor természetesen az erősebbet SZERINTEM
u.i.: Én dhd-ról váltottam sensation-ra, de nem bántam meg, viszont ha nem cseréltem volna akkor sem vágtam volna fel az ereimet... csak megmaradt volna 15ezrem
jajj sok lett a "volna"
u.i.2: Sensationnak szebb a kijelzője (színek), de Desire HD-nak nagyobb, akár hogy is veszem, hiába mind a kettő 4.3" Desire HD-nak akkor is nagyobb, sőt HD2-é is nagyobb
Kamera mindkettőben egész jó, viszont Sen.-nél van Full HD és a videója brutál, bár a hangfelvétele elég kutya... hiába stereo megaminden[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
gabor231
tag
válasz enginev3.0 #10248 üzenetére
köszi az infokat,végre egy kis irány mutatás olyantól aki mindkettöt tapasztalta.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest