- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heyman
aktív tag
válasz johnwillow #9249 üzenetére
már én is szemeztem vele, csak még alpha állapotú, megvárom amíg legalább béta lesz de ahogy néztem ennek is megvan az az ICS-hez hasonló szokása, h szar a kamera
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
válasz petipetya #9241 üzenetére
A hardver magyarázkodás eléggé gáz lenne mert itt figyel elöttem egy mini pro ugyanazon hardverrel és szalad rajta az ICS.....
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Heyman
aktív tag
válasz Brutális eb #9253 üzenetére
hát igen, meg ha jól tudom az incredible s is megkapta ami csont ugyanez a hardver, zte blade hivatalosan nics, de még azon is megy minden gond nélkül szóval a hardver duma csak mellébeszélés
-
senior tag
Sziasztok! Defyt érdemes lecserélni egy htc desire hd-ra Köszönöm a választ
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
MacTavish
tag
válasz Black Phone #9256 üzenetére
Anno érdemes lett volna, ma már csak akkor, ha garantáltan hibamentes és jó állapotú a DHD! (Szvsz)
IMHO ma már jobban jársz, ha egy mostanság kiadott mobilt veszel inkább, legyen az One S, vagy V... (Gondolom az ár az egyik fő szempont, ezért ajánlottam ezeket.)
Cheers! -
senior tag
válasz MacTavish #9257 üzenetére
Jó állapotban van a ház oldalánál van hiba a plexi mellett. 1 év gari van rá még. Beszámolóm majd egy konzolba, csak azért variálok, mert szerintem a defy jobban eladható vagy tévedek?
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
enginev3.0
félisten
válasz Black Phone #9258 üzenetére
Hát ha még garis akkor szerintem megéri a csere!
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MacTavish
tag
válasz Black Phone #9258 üzenetére
Mi alapján lenne jobban eladható a Defy? (Kötekedés nélkül kérdezem.)
Gyengébb hardveresen, régebbi model, gyengébb UI-val, ráadásul esély sincs rá, hogy ICS-t kapjon, a DHD legalább kis eséllyel ugyan, de kaphat...
A Defy egyedül strapa szempontból jobb, semmi másban. :/
Ha garis még és csak kis karc van, simán cserélném...[ Szerkesztve ]
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz Black Phone #9256 üzenetére
Hali!
Mivel nem írtad le, hogy mik a részletek (mekkora anyagi vonzata van a dolognak ) - ezért egyértelműen igen.
Lényegesen jobb telefon a Defy-nél.
Viszont ha megjelenik a fentebb írt változó is akkor mérlegelni kell, ahogy MacTavish fórumtárs is írta. Bár akkor sem a defy és a dhd között, hanem inkább egy 3ik lehetőségen van értelme elgondolkodni.Szerk: Én is cserélném!
[ Szerkesztve ]
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
senior tag
válasz MacTavish #9260 üzenetére
Htc nem ismerem azért kérdeztem, egy kis részén le van horzsolva, de nem vészesen, Köszönöm a tanácsokat
-
senior tag
válasz ЯΞNΞGΔT #9261 üzenetére
Szia! Ok, Köszönöm szépen, megnézem majd mennyire fog kézre állni, mert ha jól tudom 4,3 a kijelzöje és még ekkora tefonom nem volt
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz Black Phone #9263 üzenetére
Nincs mit.
Jól tudod.Először nagyon fura lesz, de simán meg lehet szokni és később majd nem bánod, hogy ekkoraA nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
MacTavish
tag
válasz Black Phone #9263 üzenetére
Nem vészes a 4.3" sem, emiatt ne aggódj! Nagyobb a szám leírva, mint amekkorának a valóságban érződik.
Kapaszkodj, egy Note-ot is szerintem el lehet kezelni, ha a DHD kijelzőjével elboldogulsz. -
senior tag
válasz MacTavish #9265 üzenetére
Sajna nem lesz htc-m mert nagyon ingadozót a térerő még először nem is talált így nem mertem bevállalni
-
maathe
senior tag
válasz Black Phone #9266 üzenetére
Ez nem feltétlen a telefon hibája.
-
senior tag
Ok tudom,de így nem akartam bevállalni sose lehet tudni,nem kis pénzről van szó....
-
sirdenis
tag
Downgradelésbe vagyok csak ez a gingerbreak nem akarja a jót. És enneek következménye h nem fut le a Downgrade ROM az amt-be. Mit csinálhatok rosszul?
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Sziasztok!
Beszereztem én is egy ilyen szépséget, kicsit nyomogattam (gyakorlatilag csak hálózati beállításokat, meg névjegyeket lőttem be, térképet töltöttem le frissítéseket ilyesmit)
Első benyomás, hogy eddig az N82 nagynak tűnt, most már kifejezetten kicsinek méretes egy tepsi ez.
No,de kérdés: első droidos telefon, elsőre eléggé el vagyok veszve, hogyan érdemes "belakni" egy ilyet? A Sense tetszik, szóval maradnék a gyárinál, nem főzőcskéznék semmit
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
enginev3.0
félisten
Pedig jobban jársz ha romolgatsz
no mindegy
keresgélj appokat amik neked kellenek
játékok
stb...
érdemes felrakni egy advanced taskillert vagy valami app kinyíró programot
egy értelmes böngészőt, pl operaaztán majd szép lassan jön minden, hogy ez is kéne, az is kéne, és marketben mindent megtalálsz
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Bondi
tag
válasz ЯΞNΞGΔT #9248 üzenetére
R3n3g4T, harait:
sajnos nem tudom, mi oldotta meg, de miután beírtam ide, elmúlt a hiba... Először levettem a fényerőt, hogy ne idegesítsen, még rádugtam töltőre melóba menet előtt és már ritkábban villant föl. Utána este direkt figyeltem, de nem szórakozott tovább.
Most csak azt a mókát kezdte újra, hogy miután leszakad a wifiről (melóhelyen és itthon folyton azon van), nem bírok netezni rajta: „a hibás APN beállítások miatt nem lehet csatlakozni". Gondolom, ez a mobilszolgáltató hibája vagy a SIM-é, mindenesetre idegesítő. Ha kézileg megkerestetem a hálózatot, néha feleszmél, néha meg nem.
-
Alg
veterán
válasz krizoli #9272 üzenetére
A sokat evéssel nincs bajom, már a jó öreg N82 is csak egy szűk napot bír, ha rendesen használom annyit sem... - vagy memóriára gondolsz? Az sem hiszem hogy problémát jelentene
Köszi az ajánlásokat, akkor itt is a szokásos menetrend, szépen használat közben lehet tölteni.
Egyébként milyen tokot érdemes venni?
Más: észrevettem hogy kicsit nehézkesek a gombjai (az a 2 ami van...) - ez gyárilag ilyen, vagy az enyém problémás kicsit?
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
krizoli
tag
A memóriára gondoltam sokat evés alatt, de majd meglátod úgy is.
Nekem egy ilyesmi tokom van, annyi különbséggel hogy nekem alul is zárt rész: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT_5DxfFZEr7X5vxnJvI-OajRVi3IsJeooSzJEPSNHP50d4f44-QacWV6H9qQ
A gombok nekem olyanok hogy mintha kicsit be lennének ragadva, és nehézkesen nyomható (meg a hangerő gomb teteje beljebb van míg az alja kilóg, de szerencsére attól még mind2 gomb rendesen nyomható).
-
Heyman
aktív tag
válasz cucinho #9278 üzenetére
na tessék, hivatalosan is buktuk az ics-t, köszi htc
érdemes elolvasni a kommenteket utána, tök igaza van mindenkinek, az egyik hozzászóló írta, hogy legalább közzé kellene tenni az illesztőprogramokat, hogy legalább normális costum romot lehessen csinálni[ Szerkesztve ]
-
klayton#1
tag
"az egyik hozzászóló írta, hogy legalább közzé kellene tenni az illesztőprogramokat, hogy legalább normális costum romot lehessen csinálni"
Ezzel teljesen egyetértek. Ilyen támogatás mellett csoda, hogy ilyen szintű romok vannak erre a telefonra, minden tisztelet a fejlesztőknek...
-
Heyman
aktív tag
válasz klayton#1 #9281 üzenetére
hát igen, nekünk is azt kellene, mint a samsungosoknak, írni egy petíciót a htc-nek, hogy akarjuk a frissítést, nekik legalább kiadtak egy Value Packot, nekünk ezek szerint még ennyi se jut....
de azért reméllem, hogy olvassák is valakik a htc-nél a blogjukat, mert a kommentelők 90%a DHD tulaj, és mindenki írta, hogy ez volt az utolsó htc-je, szóval taláááán mégis meggondolják magukat :/ costum romot használok kb. mióta megvan a teló, de örülnék a hivatalos frissítésnek, mert tuti összetudnának dobni valami faszát XDA-s srácok, mondjuk egy full sense 4.0-ás rom működő kamerával... de nem akarok álmodozni[ Szerkesztve ]
-
Heyman
aktív tag
válasz MaciLaci1970 #9285 üzenetére
Hát szerintem csak annyit, hogy ha nem jön össze az ezer, akkor nem adják be/nem adhatják be. Amúgy kíváncsi leszek mennyi fog összejönni, és lesz-e valami hatása.
krizoli: hát igen, legalább xda-nak adják ki, ha az megvan, akkor onnét már lesz miből főzni
-
Heyman
aktív tag
válasz hunderbörd #9291 üzenetére
hát remélem, azért több 1000 ügyfél szerintem a htc-nek is számít, ha ezek után se lesz semmi, akkor nálam végleg elásta magát, attól függetlenül, hogy úgy gondolom, hogy ők csinálják a legjobb telókat
-
Heyman
aktív tag
Lehet, hogy hülyeség, de arra gondoltam, hogy kellene írni mobilarénás srácoknak egy üzenetet, hogy mi a szitu, és esetleg egy kis hírecskében leközölnék-e, és abba belinkelni a petíciót, hátha más is szívesen aláírná
-
oli.98
tag
Az jó, mert én oda nem tudok
Nincs facebookom.Google Nexus 7 3G, moto g
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest