- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
samir
tag
Hát az tuti hogy odáig birni fogja az akksija!
Valaki esetleg tud segiteni?A felső állapotsávból amit lehúzunk, eltünt a facebook!Ezt hogy lehet vissza varázsolni?Már probálkoztam mindennel, de sehogy nem jön vissza![ Szerkesztve ]
A Privát előny.
-
Narakh
senior tag
Üdv!
A múlt hét óta vagyok egy ilyen kis kütyü gazdija, eddig tetszetős. A helyzet az, hogy baromira megtetszett ez a tok, de sajnos a gyártó modell-listáján ez a telefon nem szerepel.
Létezik netán valami hasonlóan brutális/különleges szilikon megoldás a Desire 500-hoz? Én eddig nem találtam.
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
Sonja
nagyúr
Ma reggel érdekes dolog történt. Sép álomból kelve kinyitom a szemem, és látom, hogy világosság van ott, ahol a telefonom van. Odanézek, és látom, hogy világít. Ránézek az órára, és már 3 percel elmúlt az az idő, amikorra a telefon be van állítva ébresztésre. Felkapom a telefonom, és bizony az ébresztés volt látható a kijelzőn már 3 perce, de nem adott hangot! Leállítottam, és kipróbáltam gyorsan egy másik eseménnyel, akkor már adott hangot. Így simán elaludhattam volna. Mi a fenétől csinálta ezt, mert eddig nem volt problémám vele.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Jack Oneill
veterán
Van valakinek tapasztalata a takarító programokkal kapcsolatban? Gondolok itt a méltán híres clean masterre. Érdemes kilőni a folyamatokat, vagy értelmetlen, mert rögtön újraindul a legtöbb? Hozzáteszem, 4.1.2 alatt sokkal jobb a feladatkezelés, kevesebb folyamat fut, mint Gingerbread alatt. Érdemes ezt használni, vagy inkább bízzam az androidra ezeknek a kezelését?
-
jaszy91
aktív tag
válasz Jack Oneill #557 üzenetére
Nálunk egyik 500-asra sincs ilyesmi feltéve, mert szerintem felesleges. Ha szükség van rá akkor a magától kilövi majd, ilyenre nem volt még példa.
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
TJános
csendes tag
Nézegettem én is a tokokat, végül vettem egyet, ami bőrből van. Egy időben egy pécsi illetőségű egyén árult ilyeneket http://etechcity.net/htc-506edesire-500-c-1_52_389/sand-stone-series-antifingerprint-pc-case-for-htc-506edesire-500-p-585.html?zenid=e9828035921e621190781f84540b9794 a vaterán, de most nem láttam. Nála is rendelésre lehetett venni, s várni kellett rá 2 hetet...
[ Szerkesztve ]
-
Narakh
senior tag
Hát, ez ilyen egyszerű műanyag hátlapnak tűnik, az meg épp nálam is szolgál egy. Egészen mutatós darab méghozzá, csuda érdesített felülettel, de szívem szerint beszereznék azért valami szilikontokot, ami meg is védi a kütyüt a káros behatásoktól. Mert ezek a műanyagok leginkább csak dísznek jók.
Mindenesetre köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Narakh
senior tag
Egyébként, tudom, hogy nem épp idevágó kérdés, de nem ismertek véletlenül olyan oldalt, ahonnan tényleg szép minőségű háttereket lehet letölteni? Valamiért, bárhonnan szedem, elenyésző kivétellel csúnya pixelesek, pedig nem a kijelző a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
-
rothadt
aktív tag
-
grosy
senior tag
Ma a szobámban ment a háttérben a Youtube ps3-on, de az 500-on is megakartam nézni egy videót, erre a teló kérdezi, hogy nem akarom a tévén nézni inkább, mondom de, és minden gond nélkül ott indította el. Azért ez eléggé meglepett :-)
-
rothadt
aktív tag
-
irmanéni
újonc
Újabb segítséget szeretnék kérni: a kezdőképernyőn beállítottam a hírfolyamot, viszont a hírek között itt-ott megjelenik (kék háttérrel) egy-egy tipp/tanács. Ezt ki lehet valahol kapcsolni?
-
Jack Oneill
veterán
Azért azt még mindig nem értem, amikor több hozzászólásban olvasom, hogy 3 napig is bírja az aksi. Most komolyan, de én akárhogy próbálom kímélni, jó esetben két napot bír, de átlag másfél nap. Ez persze egyáltalán nem rossz, sőt nagyon is jó a mai okos telókhoz képest. Csak számomra hihetetlennek tűnik,amiket írnak
-
jaszy91
aktív tag
válasz Jack Oneill #574 üzenetére
Nálunk a családban anyumnak, és a tesómnak van D500-asa, és muternak wifi always, 3g always, úgy bír 3 napot, tesóm most jár 3 nap 17 óránál, de ő csak néha használja. Amúgy ha használod akkor 4-5 óra alatt le lehet meríteni.
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
Jack Oneill
veterán
Nekem több, mint egy hónapja van meg, de csak egyszer fordult elő idáig, hogy 2 nap 1óráig bírta. De olyan is volt valóban, hogy 4-5 óra lemerítettem, de akkor folyamatos játék mellett
Viszont nekem nincs is állandóan bekapcsolva a net, csak, ha akarok valamit nézni rajta. Normál használat mellett(beszélgetés, nyomkodás, netezés, zene) kb. 1,5 jó esetben kettő napot bír... -
jaszy91
aktív tag
válasz Jack Oneill #576 üzenetére
Kijelző sincs sokat használva. Akkor szokott náluk 2 napig menni, ha nyomkodják a Whatsapp-ot
-
negatiw
tag
Használ valaki stock rom ot?
-
csiggu
újonc
Halihó!
Megosztom tapasztalataimat, hogy aki gondolkodna a telefon megvásárlásán, ezeket is figyelembe tudja venni:
Elfogult vagyok a HTC-vel szemben, régóta szerettem volna egy ilyen telefont azon túl, hogy szerintem a Desire 500-as szépre is sikerült. Alapvetően imádom, lassan jóban is leszünk, nagyon szép a képe, kényelmesen tudok rajta e-könyveket olvasni, jó vele zenét hallgatni. Fényképezni még nagyon nem próbálkoztam, de az eddigi eredmények tetszenek, szerintem erre is szuper lesz.Ami miatt aggódom, az egyértelműen a belső tárhely. Telenortól vettem elég olcsón hűséggel, a napokban kaptam rendszerfrissítést, így nekem is az 1.20.401.3 a szoftverszámom. Azt nem tudom, hogy emiatt-e, vagy nincs szoros összefüggés, de az eddig sem túl kevés helyet foglaló "Egyéb" jelzővel illetett cuccok már 3,45 GB helyet foglalnak a 4-ből. Ez szerintem maga a rendszer lehet, de ebből valahogy le kéne faragni, mert nem enged minden alkalmazást (pl. Facebook, Chrome, GMail...) áthelyezni SD-re. Jelenleg kb. 226 mega szabad helyem van, egyenlőre nem fagy, nem akad, de az előző telefonom is azért lett kuka, mert egyfolytában azt jelezte, nincs elég hely a belső memórián. Amit lehetett tényleg áttettem a 16 gigás SD kártyára (most 7 szabad), fogalmam sincs, hogy lehetne ebből az "Egyéb" kategóriából lefaragni, ha valakinek van ötlete, kérem ossza meg velem. Törölném a csengőhangokat, háttérképeket, stb., mert úgyse kell, de nem tudom.
Ezen kívül nekem sikerült 1 hét alatt összekarcolnom itt-ott, főleg a hátlapot, de ha szerzek neki tokot és a képernyőre fóliát, talán ez már nem lesz probléma.
Valamint az zavar, hogy olyan "gyorsgombos" widgetet nem tudok elhelyezni a kezdőlapon, amivel gyorsan állíthatnám a hangot, wifit, mobilnetet, gpst, stb, illetve ami a Samsungnál például lehúzható fentről. Másképp megoldható, egyesével kipakolhatók, de nem valami szép.Ha valaki fedezett már fel praktikus beállítási lehetőségeket, illetve a tárolóhely problémát meg tudja oldani, kérem, ossza meg velem.
Köszik!
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
-
rothadt
aktív tag
válasz Jack Oneill #583 üzenetére
olvasd figyelmesen, hogy mit írt!
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
Czeri32
csendes tag
Szia!
Végigolvastam amit írtál, érdekes, hogy én is Telenoros vagyok, és nem jött frissítésem, sőt ha próbálom frissíteni azt írja, hogy nincs frissebb szoftververzió és a 10.0-ás van rajta ez hogy lehetséges???
Ma tettem fel egy fóliát, de tokot még én sem találtam.
Szívesen venném az öltetlek tokügyre, esetleg ha találunk valami jót rendelhetnénk többen egy helyről.
-
t1
addikt
Nah megjött a telefon a szervízből. Alaplap csere lett végül most jól működik
-
lowlight
tag
Kérdés... Még mindig csak feketében van a Telenornál? Komolyan gondolkodom rajta, csak nem bírom ezt a zongoralakk hatású feketét. Egy halom ujjlenyomat lesz az egész...
[ Szerkesztve ]
-
watchfun
tag
Tudna valaki segíteni? Valahogy kikapcsoltam az akkutöltöttség %-os kijelzését és nem találom, hogyan lehetne visszakapcsolni. Azt tudom, hogy valami nem logikus helyen volt, de már nem emlékszem, hogy hol... Köszi előre is!
-
I2oli
tag
esetleg ötlet gyanánt, én innen rendeltem tpu fehéret, de mivel nem az én telefonon véleményt nem tudok írni, hogy bevált-e, de panasz nem jött rá eddig http://www.ecell.hu/spl/244675/Telefontok
-
rothadt
aktív tag
igen, ott nagyon sokmindent meg lehet kapni fillérekért, többek közt én is mindig mindent onnan rendelek, rengeteg pendrive, memory card, tokokat minden telefonra, most egy ilyet rendeltem az ötszázashoz, gondolom ezzel is működik majd, mert nem hiszem, hogy nagy különbségek lennének...jahh és ugye 436 ft, ingyen postával. itthon vajon mennyi a legolcsóbb?!
[ Szerkesztve ]
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
Narakh
senior tag
Egy ismerősöm pont mutatott ilyen kábelt múltkor, bele is dugtuk a Desire-be egy pendrive-val. Nem ismerte fel konkrétan, de érezte, hogy történt valami, szóval valószínűleg csak egy fájlkezelő hibádzott a sikerhez.
Egyébként hozzám most egy ilyen tok van úton.
[ Szerkesztve ]
-
csajszi29
tag
Már lehet a blinkfeed-en magyar tartalmakat is beállítani (Index, Dívány, Sport Géza)!
Xiaomi Redmi Note 10
-
-
Vereor
csendes tag
De akkor ez most hogy van, hogy pár tulajnak már van frissítés? Ennyire szolgáltatótól függene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux Mint
- Hálózati / IP kamera
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Tőzsde és gazdaság
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs