- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri985
tag
65.000ért megéri szerintetek??? vagy ennyiért van jobb választás?
amit eddig korulneztem és talaltam az az lg optimus l7 ii
annál jobb szerintetek vagy melyik a jobb? -
Sonja
nagyúr
Vettem egy ilyen tokot, méghozzá itt! Tökéletesen passzol bele.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
mr.tamasbiro
őstag
Én ilyet hozatok:http://www.amazon.de/Silikon-H%C3%BClle-HTC-Desire-500/dp/B00EVS85U4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1379848602&sr=8-1&keywords=htc+500+silikon
-
gaborm69
aktív tag
Akinek ilyen van:
Tényleg egész jó a kamerája?Samsung Galaxy S20 FE
-
samir
tag
válasz mr.tamasbiro #212 üzenetére
Vannak itt egész jó dolgok,ezt a szilikon tokot beválalnám én is!
A Privát előny.
-
dokee78
félisten
Na hamarosan öcsém is belép a tulajok táborába.
Valami negatívum van az akadozó videórögzítésen kívül?
Esetleg kapott már valamilyen frisítést a kiadás óta? -
davidsz
senior tag
Beléptem a tulajok klubjába. REmélem jobb lesz, mint a Samsung Galaxy S Advance.
Mellette egy Sony Z van, úgyhogy nagyok az elvárások.
[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
jaszy91
aktív tag
Samsungnál csak jobbat találsz. De tényleg, ki az aki számszungot vesz?
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
szab13
aktív tag
A belső 4gb-ból mennyi szabad?
Köszi -
gomuko
csendes tag
Helló!
Szerintetek Desire 500 vagy Lg optimus l9?
Áz ár nem számít, teljesítmény szempontjából érdekelne.
Nem tudok dönteni. -
dokee78
félisten
-
rothadt
aktív tag
nagyon amatőr, mégis bosszantó.... hogy is tudok csatlakozni a géppel a htc-hez usb mazzagon keresztül? csak azt akarom, hogy megjelenjen a micro sd a total commanderben mint meghajtó és másolhassak rá.... pfhh, miért kell ezt bonyolultá tenni? ez a második androidos telefonom, a defyt azt halálra lehetett romolni, meg minden, ez meg jól le van védve, még superuser sem olyan egyszerű téma lesz ahogy látom :S
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
Sonja
nagyúr
Nem, mert MTP eszközként csatlakozik. Windows-ban az eszközkezelőben lesz egy HTC Desire 500, amiben elérhető a belső memória és a microSD kártya is. Csak így tud az ember rámásolni. Nem igazán értem miért kellett tiltani a Mass Storage-et?!
[ Szerkesztve ]
-
-
grosy
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni a többi Desire 500 tulajtól, hogy Youtube fülhallgatón keressztüli hallgatása közben tapasztaltok-e (jobb szó hiányában) "recsegő" hangot? Nem folyamatos, csak néha-néha jön elő, olyan, mintha félmásodpercre elmenne a hang. Kipróbáltam a gyárin kívül egy másik fülessel is, ott is tapasztaltam. MP3 hallgatása közben nincs ez a jelenség.
-
Sonja
nagyúr
Eddig nem néztem ilyet, de most gyorsan kipróbáltam neked. Igen, nálam is megvan ez az úgynevezett "recsegés". Ez végülis olyan, mint amikor a buffer betelik, és "megröccen" a hang. Elég idegesítő volt. Ezen csak software-es frissítés segítene. Jelezni kellene a HTC-nek, és talán javítják.
[ Szerkesztve ]
-
rothadt
aktív tag
-
hurrikan
addikt
Immár így 3hét teszt után azt kell mondjam majdnem a legjobb a készülék a kategóriájában.
1hiája van, de az viszont nagy.
Hogy a kevés belső memória miatt nagyobb játékokra alkalmatlan. hiszen SD-re nem lehet data-zni.
A belső memória pedig full gyári állapotban is max 1GB. Ugyanis a 4GB-ból. 2,9GB foglalt.
Így ASPHALT-o, RR3, minde felejtős, pedig bőven elmenne a hardveren. Gyengébbeken is elmegy.Viszont kamerában, kijelzőben szerintem verhetetlen a kategóriájában.
Talán egy Xperia P tud vele versenyezni. De az egyre kevesebb helyen elérhető.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Hát ezt nem tudom hogy csinálod.
Nekem is van benne egy 8GB-os SD benne, de semmit se enged telepíteni kevés helyre hivatkozva.
Pedig minden tárolás SD-re van állítva.
A belső tárhely pedig full gyári állapottal is csak 1GB. Mivel össz 4GB-os a teló. Amiből 2,8GB foglalt a rendszernek.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
rothadt
aktív tag
azért az egy kicsit bosszantó, hogy ezt a fülest rakták mellé, nem pedig ezt, és ráadásul az eredeti htc tartozékok közt pont dupla áron kínálják, míg uk-ből postával együtt is csak ~5000píz.... na mind1.
azt nem tudom milyen "fórumon" tudnék cserét ajánlani, mert persze lehet valakinek nem is jön be a bedugós füles. nem tudom a htc 1-hez milyen fülest csomagoltak? lehet olyan tulajokkal kéne cserélni, de nem pesti vagyok, így bonyolult felkutatni tulajokat :Sborzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
samir
tag
Nekem is mem kártyán rajta van, asphalt 8,real racing stb.a belső memoria meg majd 1 gb szabad.
A Privát előny.
-
hurrikan
addikt
Én tévedtem.
Valóban SD-re mennek a telepítések automatikusan a Google PLAY-ről isElnézést a félrevezetésért
titkosítás volt az SD-n (nem tudom mitől) azért nem ment előtte.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
csajreni
újonc
Most akkor adobe flash van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- Sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen mosógépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs