- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibyke
tag
koszi az infot, sracok.
este nalam lesz a keszulek, es akkor megmutatom, milyen appok vannak font, azok egyesevel mennyit foglalnak, aztan kitalalunk valamit!
koszi!
t
-
Outlander
addikt
A legnagyobb értelmetlenség számomra az EU-s összes nyelv + szótár...túl a twitter és társai programokon,
Nyelvenként 3-5 mega.... plusz ezek permutációi.
A többi márka értelmesen letölti magának az első indításkor kiválasztott nyelvnek a szótárát (ha egyáltalán a gyári billentyűzetet akarod használni), de itt nem, itt az összes alapól fel van telepítve és törölni sem lehet.
Csak a felesleges billentyűzet + nyelv kombót ha törlőd, megtriplázod a szabadhelyet.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
tibyke
tag
válasz Outlander #1502 üzenetére
alkalmazaso kezelesenel ezt latom:
telefon tarolohely (meg semmit nem csinaltam): 3.59GB/4.00GB (tehat most kicsivel jobb annal, mint ami lenni szokott)
ezek az alkalmazasok, mogotte MB-ban a merete.
X-et tettem azok ele, amik nem gyari alkalmzasok.
X-et tettem azok moge, amelynel van olyan opcio, hogy athelyezes SD kartyara:
chrome 11
dropbox 21.5
X endomondo pro 50 X
X facebook 60.52
gmail 10.51
google play aruhaz 10.36
google play konyvek 3.41
google play szolgaltatasok 38.36
google play ujsagos 16.86
google play zene 13.37
google szovegfelolvaso 20.77
google+ 60.93
hangouts 24.53
kid mode 48.11
X messenger 29.43 X
X k&h mobilbank 3.39 X
X mobile print 46.11 X
X samsung print service plugin 26.56
terkep 20.22
twitter 17.75
X viber 33.32 X
youtube 13.95miutan attettem, amit at lehetett, most osszesen 3.48 GB foglalt a 4 GB-bol.
ez sok? keves? megfelelo?
tudtok esetleg valami quick&dirty rootot?
koszi!
-
tibyke
tag
válasz Jack Oneill #1505 üzenetére
az X-eseket (tehat nem preinstalled) osszeadva durvan 250MB.
lehet, h ma este rootolom, aztan kicsit takaritok
neked van root?
t
-
Jack Oneill
veterán
Valaki hasznalja az energiatakarekos modot? Van ertelme? Mennyit vesz vissza a CPU-bol?
-
Outlander
addikt
válasz Jack Oneill #1508 üzenetére
Nincs értelme.... a gyári adatok szerint 10%-ot csökkent ...
Azt pont nem érzed meg a 4mag/1,2ghz-nél sem aksiban, sem teljesítményben.
Ellenben a beállítások/ ki/be résznél (ami amúgy hogy meg miért?! )
Az alvó módot ha bekapcsolod, akkor az azért eléggé észrevehető.Nálam éjszakára, ha kikapcsolom a wifit/3g-t akkor ilyen 3-4%-ot csökken... 21-06-ig.
Egyébként úgy vettemészre h leginkább a wifi keresés szívja le az aksit... szaal ha nem tudsz csatlakozni, akkor ajánlott kikapcsolva tartani, mert állandóan keresi a kapcsolatokat.
-
negatiw
tag
Tegnap óta van valami bug a telóval. Állandóan kiírja az állapot sávra,hogy usb módban van nem lehet tölteni. És valami gps licennset akar elfogadtatni. És, olyan mintha valami más softtot akarna betölteni. Megváltozik a launcher,az értesítő sáv egyszóval egy pár másodpercig erőlködik egy másik kinézetű softv. betöltésén.
Ez mi lehet? -
Outlander
addikt
válasz Jack Oneill #1515 üzenetére
Ennél csak durvábbak vannak, sőt ez az első hiba itt, ezzel a típussal.
A blade3am fél év alatt 3szor volt szervizben, mindannyiszor 4-7 hétig.... Végül már az OFE-nak kellett szolnom.
De samsung, sony rrészén is sok a probléma, és a kritikán aluli szerviz még rátesz egy lapáttal.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
nap
addikt
Tegnap megint volt fissites?
Csak, mert kikapcsolt a telefonom, es az osszes egyeni csengohangot elfelejtette...browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Outlander
addikt
A kettő, sőt inkább a három, hogyan jön össze?
Nem volt frissítés, legalábbis nálam, de ha lett volna, sem felejti el a csengőhangokat, szintén nem felejti el attól sem ha kikapcsolod.
AAmúgy a chrome frissült, de annak meg végképp nincs köze semmihez sem.
-
nap
addikt
válasz Outlander #1518 üzenetére
Úgy jön össze, hogy eddig csak a frissítés alkalvával kapcsolt ki magától, és akkor elfelejtette a beállításaimat. Azt gondoltam, hogy kapcsolat van a két esemény között. Viszont ma reggelre megint kikapcsolt magától a telefonom, ilyen gyakran nem frissítenek.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Rudiaszarvas
tag
Sziasztok!
A páromnak lenne egy ilyen készüléke és nemigazán akarja felajánlani az update-t.....
Ez a szoftware van rajta:
1.10.401.3Hard reseteltem és utána sem ajánlott fel semmit...... Rootolni egyenlőre nem szeretném.... Más megoldás?
Szép napot és köszönöm!
-
tibyke
tag
válasz Rudiaszarvas #1521 üzenetére
nekem is hasonlo volt, de hard reset utan egybol elojott, amint felkuldtem wifire.
t
-
bferenc
tag
válasz Jack Oneill #1519 üzenetére
Megnyugodhatsz, a HTC egyik legstabilabb telefon ilyen téren. Nekem egy Alcatel Idol S van február óta, hát nem rossz, de volt már alaplap csere benne. Mellette van egy 2,5 éves HTC Desire Z, amivel csak annyi a gond, hogy az idő eljárt felette, de kis romolgatással faszán eldöcög. Nem volt soha gariban és semmi baja sincs egy kis kopáson kívül. Barátnőmnek van ilyen Desire 500-sa, teljesen stabil, HTC-vel csak egy gond volt, van és lesz mindig is, az a megfelelő szoftver frissítés biztosítása. Csúcs készüléken kívül nem frissítik a készülékeket. Vagy is én ezt tapasztaltam. Úgyhogy szerintem jól választottál!
Még annyit, hogy kolléganőmnek van egy S3 minije. 3-djára van szervizbe, egyszer üveget cseréltek rajta, mert spontán végig repedt. Utána eldobta a térerőt folyamatosan, e-miatt 2-szer cseréltek benne alaplapot. No comment.
[ Szerkesztve ]
|iPad| |iPhone 13| |MacBook Air M1| |iWatch 7|
-
Jack Oneill
veterán
válasz bferenc #1523 üzenetére
Most mar tenyleg megnyugodtam,koszi Tenyleg a stabilitasarol ismertem meg a HTC-t,csak sajnos a frissitesek...na azok gyengek. Ezt nem tanuljak meg soha? En nagyon bizom abban,hogy egyszer valtoztatnak ezen az uzletpolitikan,mert pl. a Desire 500 is korrekt felepitesu ahoz,hogy kapjon frissiteseket. Csak sajnos a HTC a csucskeszulekeit reszesiti elonyben.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Rudiaszarvas #1525 üzenetére
Valakinek itt volt hasonlo problemaja. Hard reset utan sem frissult. Beadta szervizbe,amikor visszakapta,mar mukodott.
-
rothadt
aktív tag
válasz negatiw #1527 üzenetére
magyarországon bármi megtörténhet, lehet valakinek a használt, két nap alatt megunt telefonját kaptad meg és nem sikerült teljesen a pucolás, vagy passz...
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok
nekem is ilyen telefonom van telenoros.. és kb 3 hete csinálta elször azt hogy ha én hivtam valakit azt sem hallotam hogy kicsörög a hivott félnél és azt sem hogy ő beszél és ez akkor is igyvolt ha engem hivtak én nem hallotam mit mondonak nekem viszont engem tisztán hallotak és ha engem hivtak nállam kicsörgött
be vittem a telenorba ott azt mondták hogy sim hiba mert a sim karim régi és külömben is vágott (ottani dolgozó vágta ki a simet mikor a htc t vettem)
az uj karival tökéletes volt a mai napig de ma délután ujra kezdte ha én hivok tök siket felém és ha engem hivnak én ugyan úgy nem hallok semmit
kikapcsolás is volt majd ujra próba és ujrainditás is volt és ugyan az ahelyet
van valakinek valami ötlete mi lehet a baj??
HTC desire 500
-
rothadt
aktív tag
válasz NyuszyCaster #1530 üzenetére
igen, van ötletem! menj vissza iskolába és tanulj meg írni!
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
Jack Oneill
veterán
válasz NyuszyCaster #1530 üzenetére
Esetleg probalj meg egy gyari resetet..
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz rothadt #1531 üzenetére
Szia
bocsi de szerintem nem én vagyok itt az egyedüli aki el ir valami szerintem te is hibáztál már régen itt a ph n nem volt szokás ez az arcom arcom kerek arcom alpári paraszt stilus már ne is haragudj én segitséget kértem nem köcsögösködtem amit nekem irtál az a te szellemi szinvonaladat és a más emberekhez való hozzáálásodat minősiti nem az én helyesirásomatHTC desire 500
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz Jack Oneill #1533 üzenetére
szia
már megvolt de utána is ezt csinálta tegnap de kb 2 óra mulva müködöt rendesen pedig senki nem piszkáltanem tudom mi lehet a gondHTC desire 500
-
rothadt
aktív tag
válasz NyuszyCaster #1534 üzenetére
Bocs, ha ennyire szíven ütött a dolog, de ha már a régmúlt időknél tartunk, akkor ast is említsük meg, akkoriban még nem volt divat helytelenül írni és nem nekem kellett szégyelnem magam, hogy szóvá teszem...bocs.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz rothadt #1536 üzenetére
ugyan nekem nem dolgom, hogy bárkit helyretegyek, de ez itt egy fórum, nem is nyelvtan-tematikájú, stb. engem is zavar sok dolog, de ez a helyesírásos-nyelvtannácis dolog szerintem tök felesleges (hangsúly a szerintemen).
nem mellesleg a stílus elég fontos, ha érted, hogy mondom. no hard feelings -
rothadt
aktív tag
nyilván minden ember hibázik, én is. vannak hibák, többek közt épp tele lehetett a hócipőm az emberi birkasággal és eme fórum kedves hozzászólója lett áldozatom.
tudom, felesleges próbálni rávilágítani, hogy nem fáj a törekvés a helyesen írásra, meg persze én is hibázok, de amilyen keveset lehet (helyesírás tekintetében).
alapjában nem vagyok egy bunkó ember, de néha rettenetesen zavar, amikor nyoma sincs az iskolai végzettségnek, még egy elemi második osztálynak sem.
mindenkitől elnézést a szemetelésért.borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
f_sylvi
csendes tag
Hogyan tudok 1gb-nál nagyobb fájlt usb-n rámásolni a teló kártyájára? A kisebbek gond nélkül átmennek :-/
-
f_sylvi
csendes tag
válasz Outlander #1542 üzenetére
ez jó volt! :-D Értékelem a intelligens humort, de ennyire nem vagyok béna. Wifin, sok ideig tartana filmeket mozgatni, ugyanúgy macera a kártyát kiszedegetni mindig ezért usb kábellel próbáltam. Na ez nem megy. 900Mb-ot azonnal indít, másol stb, de 1gb felett el se indítja a másolást és nem értem mi lehet a gond. Pendrive átalakítókábellel telóra dugva simán átmásolja astroval a telóra a nagyokat is, de gépről kábelen nem tudok.
-
dkovizoli
addikt
válasz f_sylvi #1544 üzenetére
Nemrég nekem is volt valami hasonló problémám film másolással, de nálam egy giga fölött még simán átmásolta. A még nagyobbakkal valahol 3 giga fölött volt probléma, de azután rájöttem, hogy a fat 32 nem támogatja az ilyen méreteket vagy nagyobbakat. Azóta nem eröltetem a dolgot a telefon sd kártyájára, mert felesleges.
-
Rudiaszarvas
tag
Srácok,
kis észrevétel a telefonnal kapcsolatban. Ha valakinek lassan töltődik a telefonja vagy alig alig akar feltöltődni, ezt a két programot érdemes megpróbálnia:
Nálunk ez a két program segített.... Csak ajánlani tudom!
-
Outlander
addikt
válasz Rudiaszarvas #1546 üzenetére
El sem tudom képzelni mennyire jó lehet...
-
Rudiaszarvas
tag
válasz Outlander #1547 üzenetére
Háát.... nekem bevált...... a Desire 500 alig akart feltölteni és gyorsan is merült....... nem csináltam semmi extrát csak lefuttattam ezt a 2 programot és azóta rendesen tölt és tovább bírja az akkumulátor..... :S
Nem azt írtam hogy itt a megoldás és hű de nagy ötlet, csak hogy érdemes kipróbálni...... Nekem úgy tűnik bevált.... Sőt lefuttattam egy Moto G-n is és ott is észrevehető az üzemidő javulása.....
Szóval... Képzeld csak el... -
Rudiaszarvas
tag
Pl. nekem a moto g reggel 8 óta folyamatos Wifi kapcsolattal, facebook, net, messenger hasznáattal.... 4%-ot merült idáig....... azért ez nem olyan rossz... nem szoktam figyelni az akkumulátort hol tart stb..... mert minden este töltőn vannak a telefonok...... csak most feltűnt.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Rudiaszarvas #1549 üzenetére
Haaaaat,nekem eleg erosnek tunik ez,hogy reggel 8 ota ilyen hasznattal 4%-ot merult. Meg a legerosebb telonal is legalabb 20-30 % merules jelentkezik. Ez eleg erdekes...abnormalis kicsit! Mit csinal ez a program?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...